Post Reply 

Thread Rating:
  • 3 Votes - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilete/abonamente
09-07-2006, 03:46 PM

Astia o sa incaseze din bilete si abonamente (tribune+loje) vreo 700.000 de euro, din drepturile de televizare inca vreo 400.000 cel putin plus reclamele pe stadion care pe un sezon se ridica la vreo 150.000 de euro si reclamele de pe tricouri care mai sunt vreo 300.000 deci aproximativ 1.5 milioane de euro. Sa imi explice si mie cineva ce bani baga gunoaiele astea de Bara si Sandu Ion la UTA cand ei nu isi permit sa dea 100.000 de euro pe un jucator simbol pentru UTA ultimilor ani si il prefera pe gunoiul ala de Naidin care e un mercenar ordinar, fara mama fara tata. E o imensa bataie de joc ce se intampla cu UTA in aceasta perioada si o sa vedem efectele peste 2-3 ani cand nu o sa mai fie alegeri care bat la usa si nici nu o sa mai fie n-spe mii de "doritori" de abonamente cand o sa fim din nou in Divizia B. Pacat ca prea putini isi dau seama de asta preferand sa inchida ochii si imbratiseaza acest compromis din tot sufletul cum nu cred ca au facut-o niciodata pentru vreo performanta sportiva a UTA-ei de pana acum.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-07-2006, 03:52 PM

Conducerea a innebunit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum sa fie 4 milioane abonamentu la tribuna 2???? Si la echipele din bucuresti sunt abonamente mult mai mici. Ce sa intampla este un circ total. Nu asteptam asha ceva de la actuala conducere. Rushine domnilor, rushine. Atunci cand o sa avem si noi salarii de UE atunci sa fie atata abonamentu.Total dezamagit :smt013 :cry:
09-07-2006, 03:53 PM

In mare liniste, conducatorii „Batranei Doamne" au „copt" una dintre cele mai mari aberatii din fotbalul romanesc. Din birourile capitonate si de la inaltimea pozitiei economice, Nicolae Bara si Sandu Ion au fixat niste preturi halucinante pentru aradenii dornici sa-si rezerve un loc partidele „Batranei Doamne" in Liga 1.

Cica, pentru a asista la zece meciuri (inclusiv cel cu Vasluiul, din retur) de pe teren propriu, un abonat la tribuna I va trebui sa scoata din buzunar 500 RON, unul la tribuna a II-a, 400 RON, iar unul la peluza „doar" 200 RON. Nu bagam mana in foc, dar nu credem sa mai existe asa preturi la intrarea pe un stadion din Romania la meciurile campionatului intern. Sau poate o juca UTA in cupele europene si nu am aflat noi? Sincer, chiar si asa pretul unui abonament ar fi tras de par, darmite in cazul primului esalon a unei tari ce nu s-a mai calificat la un turneu final de opt ani. E adevarat, parca am auzit si varianta ca valorile mentionate pentru un tichet ar fi experimentale, insa asta nu scuza cu nimic tentativa „oficialilor" de a profita de dragostea aradenilor pentru „Batrana Doamna" si a le lua cel putin jumatate dintr-un salariu minim pe economie.

sportarad
09-07-2006, 04:14 PM

Cu toti microbisti cu care am vb. pana acum, mi-au spus ca au dat bani la persoane care au legatura cu clubul, pentru a le procura abonamente. Si nici asa nu sunt siguri ca le vor obtine. Din cate am inteles sunt peste 3500 de abonamente rezervate sau promise. Sambata 15,07,2006, se vor vinde sub 1500 de abonamente.

Ce facem fratzilor, ne mutam cu cortu de vineri pe platoul din fatza stadionului ca la Oskar???????
09-07-2006, 04:29 PM

Este scump abonamentul dar e UTA fratilor !
E normal sa creasca pretul ca doar capacitatea s-a micsorat.
Clkubul are nevoie de bani si astfel putem contribui si noi, utistii adevarati.
Macar nu mai vin la meciuri rahatii aia care stiu numa sa injure echipa gazda !
Visit this user's website Find all posts by this user
09-07-2006, 04:38 PM

sa boicotam meciurile de acasa si sa mergem doar in deplasari
09-07-2006, 04:41 PM

Las ca nu totzi sunt patroni!!!

Io am pensie 1 250 000 ROL. I-mi trebe 4 luni sa platesc abonamentu. Totusi suntem o nou promovata, nu o echipa ce joaca in CL sau UEFA.....
09-07-2006, 05:04 PM

preturile sunt enorme :cry:

SEMPRE S.U.R. 03
09-07-2006, 05:07 PM

daca clubul are nevoie de bani, sa ceara de la investitori. inainte de a cere bani de la fani, clubul ar fi bine sa ofere... ceva. in ultimele 3-4 sezoane, fotbalistic, clubul nu a oferit nimic... nici acu nu sunt premisele unei mari performante, dar cine stie. am impresia ca UTA ar trebui sa caute sa atraga fanii la stadion, nu invers.

sunt de acord sa fie un pret mai considerabil la abonamente (multi or sa zica ca si in alte tari e asa...) dar asta in cazul unei echipe ce face performanta. ori daca tu, ca si club, cumperi cu 2 luni inainte de inceperea competitiei un loc in prima liga, transferi pe banda rulanta jucatori, incercand sa gasesti 15 fotbalisti si reamenajezi stadionul (folosind o spoiala de var peste tencuiala ce sta sa puste si alte gafe de genul acesta)... am serioase dubii.

toti suntem fani UTA, fiecare cu opinia lui, dar un abonament de 5-4 mil rol la UTA e prea mult pentru prea multi momentan. exista riscul ca lumea sa se orienteze spre bilete, iar daca echipa va da rateuri, stadionul va juca cu casa... goala.

ramane de vazut...

[i]retired member[/i]
09-07-2006, 05:17 PM

Aualeu ce preturi. Facand un calcul simplu, daca UTA va juca 17 meciuri acasa, rezulta ca pretul unui bilet la peluza ar putea sa fie pe la 15lei, la tribuna II de 25 lei si la tribuna I intre 30 si 35 de lei. Am calculat preturile astea avand in vedere ca iesi mai ieftin putin luand un abonament pe tot sezonul.
09-07-2006, 05:18 PM (This post was last modified: 09-07-2006 05:29 PM by criss.)

Sunt de acord cu foarte multi, da'-scuzele de rigoare!- n-ar trebui mutata discutia pe alt topic?Parerea mea!

HAIDE UTA!!!
09-07-2006, 05:22 PM

Am cautat dupa preturile de la alte echipe. DIn pacate nu am gasit decat la Steaua, si totusi e echipa campioana:

Peluze 50 lei noi
Tribuna II-a 100 lei noi
Tribuna I 150 lei noi
Tribuna O 300 lei noi
09-07-2006, 05:26 PM

Sunt preturi ABERANTE. Sper sa fie falsa informatia. Sunt de-acord cu Gru. Mai bine il aduci pe Naidin ( tm) care nu prea a confirmat niciunde in loc sa negociezi pt Varga. :(
09-07-2006, 05:27 PM

mns:
per bonament sau pre bilet?
09-07-2006, 05:38 PM

Abonament/sezon

Cred ca un moderator/admin ar trebui sa sparga topicul asta si sa bage mesajele despre abonamente/bilete intr-un topic nou.

Cat despre transferuri, nu stiu de ce, dar mi se pare mai bine ca aduc jucatori din alte zone decat eternele noastre sperante aradene. Uitati-va ce au facut pana acum, toti au plecat cum li s-a aratat un ciolan mai carnos. Tocmai jucatorii aradeni care trebuiau sa tina mai mult la echipa, nu dau si nu au dat in trecut 2 bani pe ea. Au plecat cum li s-a ivit ocazia, marea majoritate fiind niste increzuti si imbecili ce pierdeau vremea prin discoteci.

Asa aducand alti jucatori (nu ma refer aici la Naidin, nici nu stiam ca vor sa il aduca), poate astia vor avea putina demnitate si vor lupta cat de cat pentru a se afirma.
09-07-2006, 05:43 PM

2500 de locuri tribuna a doua*4 mil=285.000 de euro
1350 de locuri tribuna intai*5 mil=190.000 de euro
3000 de locuri peluze*2 mil=175.000 de euro
30 de locuri la loja*500 mil=430.000 de euro

In total vine aproximativ un milion aproape 1100000, dar sa lasam un milion unde adugam restul(sponsorizari, drepturi TV) si avem aproape 2 milioane de euro bani la care Sandu Ion si Bara nu contribuie cu nimic, stadionul este facut de Primarie care plateste inclusiv intretinerea lui deci sa imi explice cineva daca poate unde sunt banii lu astia 2? Ei cel mult crediteaza clubul il imprumuta pe termen de un an sau mai putin urmand ca apoi sa isi recupereze si banii si sa si poata poza in salvatorii UTA-ei cand de fapt echipa traieste exclusiv din banii aradenilor si cand spun aradeni nu il includ si pe Sandu Ion.

Mns poate ca ai dreptate dar cred ca Varga nu se incadreaza in acea categorie de "fotbalisti aradeni" si eu unul chiar mi l-as fi dorit la echipa.
09-07-2006, 05:58 PM

Din sportarad

"E adevarat, parca am auzit si varianta ca valorile mentionate pentru un tichet ar fi experimentale, insa asta nu scuza cu nimic tentativa „oficialilor" de a profita de dragostea aradenilor pentru „Batrana Doamna" si a le lua cel putin jumatate dintr-un salariu minim pe economie."

UTA nu e o echipa specializata. Adica nu e nici echipa MAPN nici a militziei nici a feroviarilor nici a marnarilor, nici a studentilor si nici a BNR. Suporterii UTA-ei sunt ARADENI , 90% din cei ce vin la stadion sunt muncitori, simpli angajati, studenti, pensionari, elevi, etc.

Sa speram ca le vine mintea la cap....
09-07-2006, 06:40 PM

de la inceput "treaba" a fost cusuta cu ata alba...

ba ca se fuzioneaza, ba ca nu mai este timp si mai bine joaca in B, apoi iarasi locul in A...

echipa nu avem, doar lot... imi e groaza efectiv sa nu iasa ceva negativ de proportii.

personal, daca mentin astia asa preturi, eu nu o sa imi iau abonament, desi in ultimii 5 ani am avut mereu si mi-as putea permite si acum unul. daca la UTA s-a ajuns ca la Monte Carlo atunci... o sa ma limitez sa urmaresc la tv.

tind sa cred ca domnii astia nu au investit si nu vor investi ei nimic in UTA... totul este o fatada, o schema care spera sa le iasa.

pai daca erau ei super-investitorii cautati cu disperare de aradeni, de ce nu vad UN JUCATOR DE FOTBAL? un transfer de care sa zici ca a meritat... aud numa de zoicas, sarbi, ucrainieni si pseudo-anonimi... pe varga il stiam ca un jucator bun si chiar speram sa poata fi cumparat. acu daca si varga e prea scump... no comment.

bafta UTA, o sa ai nevoie!

[i]retired member[/i]
09-07-2006, 07:35 PM

Sunt foarte scumpe abonamentele daca e adevarat ce se scrie aici.Miticii din Bucuresti platesc 500.000 la peluze si Steaua joaca meciuri de meciuri oricine ce ar zice, demonstreaza ca stiu fotbal si aduc echipe europene.Noi,UTA,cumparam un loc in A, ca de promovat nu am putut,si vine doua persoane care nu sunt investitori,ei sunt dupa cum au spus ei "oameni de afaceri",dupa preturile abonamentelor asa si este.Sa vina banu restu,suporterii performanta ,nu conteaza.Sper sa nu fie adevarat ce se scrie.Hai UTA :(

Pana la moarte Utist
09-07-2006, 07:39 PM

pretul abonamentelor este inuman :eek: ....daca acu 3 ani a fo 250.000 la peluze si trib a 2 pe tot campionatul acuma costa doar 2 mil ptr 10 meciuri ....de vis, daca stau bine sa ma gandesc acu 3 ani as fi dat poate cam oricat pe abn mai ales ca au promovat din B nu ne-o cesionat nime locul !

PS: mai bine merg numa in deplasari !!!

La ARAD , despre UTA se invata inaintea alfabetului....
R.I.P -- Marius Claudiu Pintea --
09-07-2006, 07:50 PM

Nu cred ca e cazul sa ne luam dupa zvonuri!
Pretul asta nu este cel real.
09-07-2006, 07:53 PM

oricum varianta cu 500.000 pe tur si implicit 1.000.000 total e buna .....da, daca stai sa te gandesti noi si cand jucam in B aveam abn mai scumpe ca la steaua dinamo si rapid !

La ARAD , despre UTA se invata inaintea alfabetului....
R.I.P -- Marius Claudiu Pintea --
09-07-2006, 07:54 PM

Quote:2500 de locuri tribuna a doua*4 mil=285.000 de euro

partea de jos a tribunei a 2`a e trecuta ca si peluza de organizatori
09-07-2006, 08:16 PM

Bara o zis inainte ca investeste la UTA pt ca aradul si suporterii merita...cam asa ceva o spus.Daca asa va fi pretul abonamentelor as vrea sa vad daca el isi va impune cuvantul peste toti si sa puna un pret acceptabil pt majoritatea suporterilor.altfel suporterii pe care el ii vrea fericiti in Arad vor sta acasa la tv sau la rodio sa asculte UTA. :o
Oricum eu cred ca sunt numa zvonuri...nu cred ca un ab la peluza sau tribuna II depaseste 1 mil-1 mil jumate

UTA - Love on my mind !
09-07-2006, 08:21 PM

Pentru tot sezonu' nu? ;-)

HAIDE UTA!!!
Post Reply 

Forum Jump: