Post Reply 

Thread Rating:
  • 10 Votes - 4.1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transferuri
22-06-2006, 03:43 PM
Transferuri
Am deschis acest topic pentru discutii legate de viitorii jucatori ai UTA-ei

[quote]La Arad s

PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-06-2006, 03:45 PM

eu as vrea sa incerce sai aduca pe : hutan , panin , marginean , panaitescu , ianu , pit , todea dece nu chiar pe Jeremy :D ! sper sa se faca o campanie buna chiar daca suntem presati de timp !

La ARAD , despre UTA se invata inaintea alfabetului....
R.I.P -- Marius Claudiu Pintea --
22-06-2006, 04:01 PM

Mie la meciul nostru cu Liberty nu mi s-a parut nici un jucator de la ei mai de Doamne-ajuta... da se pare ca Zoicas e bun.. acuma om vedea...
22-06-2006, 04:48 PM

ba fratilor unde cititi voi astea pe gsp?ca eu tot dau pe divizia b si nimic!!
22-06-2006, 09:36 PM

UTA a inceput in A cu jucatori de B
Joi, 22 Iunie 2006
Astazi, „Batrana Doamna" a demarat actiunea de „filtrare" a jucatorilor care merita sa faca parte din lotul pentru Divizia A. Pe terenul „Atletico" s-au adunat peste 20 de jucatori, care au facut un antrenament de o ora sub comanda lui Ciprian Urican, cel desemnat a fi „secundul" lui Aurel Sunda, asteptat doar maine la Arad pentru negocierile finale.

Deocamdata, la UTA au ajuns doar cativa jucatori mai rasariti de Divizia, carora - cu tot respectul - le va fi foarte greu, daca nu imposibil sa prinda un loc pentru „garnitura" primului esalon. Szasz - Cristi Luca, Zaha, Laurentiu Rus, Marincean, Zoicas, Mandru, Bucur, Cornaci, Sabou, Iambor (Liberty Salonta), Costisor, Cotan (ex. Salonta, ultima oara la Matav Sopron), Robotin - Brazovan, Rotaru, Mihaila, Gheju (CFR Timisoara), Pintilii si Bumbar (Auxerre Lugoj) au fost fetele noi de pe arena „Atletico". Lor li s-au adaugat utistii Marne - Hora si Negru, dar in vizor din vechiul lot se mai afla Anca, Radu Cozma (plecati in vacanta) si Nadaban (care doreste dezlegarea pentru a se transfera la alt club).

Maine de la aceeasi ora si in acelasi loc, actiunea se va repeta, dar - probabil - si cu alti jucatori, poate ceva mai consacrati. Se vorbeste de sosirea la Arad a lui Paleacu, Galdeanu sau Turcu, jucatori, totusi, obisnuiti cu aerul primului esalon. Insa marile transferuri inca raman nedeconspirate, sau cel putin departe de a fi realizate cum ar fi cazurile lui Panin, Marginean, Hutan, Varga, Todea, Ianu sau Pit.
22-06-2006, 10:06 PM

Mmmm DA!Am citit, cred ,cu totii...Asta e!Asteptam...

HAIDE UTA!!!
22-06-2006, 10:08 PM

Nu stiu daca cu cei enumerati mai sus am face fata in A.
Eu unul nu bag mana in foc dar nu prea cred ca facem ceva puncte cu ei.
Visit this user's website Find all posts by this user
22-06-2006, 10:25 PM

care teren Atletico ca acolo e un mare santier...?? p**a mea bine ca vin toti acolitii de la auxerre si cfr tim si liberty si plm ..astea is nume??
22-06-2006, 11:18 PM

cu jucatorii astia ne ia draku prin A asa ca antrenorule du jucatori ca asa nu merge!!!!!!!!!!!!!!!

45
23-06-2006, 09:56 AM

Vineri, 23 Iunie 2006
Clubul UTA se afla in plin proces de formare a lotului pentru Divizia A. In momentul de fata, „Batrana Doamna" ar avea nevoie de cel putin 12-13 fotbalisti noi care sa se ridice la pretentiile primului esalon fotbalistic. Pentru ca, cel putin deocamdata, „oficialii" aradeni nu doresc sa dea prea multe amanunte despre posibilele acizitii, facem noi o radiografie bazata pe realitati, dar si informatii culese din sanul gruparii „alb-rosii".

Portari:

Hutan - fostul utist a aparat poarta Vasluiului pana in aceasta vara. El apartine inca lui Sheriff Tiraspol, care insa ar agrea un nou imprumut in Divizia A

Stancioiu - portarului Sportului Studentesc ii expira contractul pe data de 30 iunie, moment din care poate semna cu oricine

Szolomajer - la U. Cluj a fost o piesa de baza. In mod normal nu ar trebui sa fie prea scump, dar nu are valoare de titular in primul esalon

Szasz - titularul postului la Liberty Salonta. Ar veni gratis, dar poate lua loc cel mult pe banca de rezerve.

Fundasi:
Panin - inabordabil in acest moment. Mai are inca doi ani de contract cu CFR Cluj si un salariu bun

Gaman - jucator liber de contract, care a evoluat ultima oara in prima liga israeliana. Este tentat sa joace la Arad, dar pretentiile sale sunt si ele pe masura valorii.

S. Radoi - fotbalistul Politehnicii Timisoara, care a avut evolutii putine si oscilante in sezonul recent incheiat de Divizia A. Se cauta imprumutul acestuia, desi altfel nu ar putea sa coste mai mult 50.000 de euro.

Gurici - fundas de banda dreapta la FCM Resita, care poate fi transferat relativ usor. A marcat un gol impotriva UTA-ei in partida retur dintre resiteni si aradeni

Vasaie - fundas de banda stanga, care la un moment dat era titularul postului la CFR Cluj. In retur a evoluat mai mult la „satelitul" Unirea Dej. Costa in jur de 30.000 de euro.

Mijlocasi:
Drida - chiar daca se pare ca s-a inteles cu Steaua, aradeanul poate fi imprumutat la UTA in primul an. Daca nu, el poate fi imprumutat direct de la Jiul.

Marginean - situatia mijlocasului la inchidere este identica cu cea a lui Panin. Contract beton, salar bun la CFR Cluj
Varga (foto) - se fac eforturi supraomenesti pentru imprumutul jucatorului de la Wisla Krakovia. Altfel, Norbi este cotat la 600.000 de euro, o suma aproape imposibil de platit. Jucatorul ar reveni acasa pentru a pune umarul la afirmarea echipei sale de suflet pe scena primului esalon.

Turcu - exact ca in cazul lui Vasaie, mijlocasul ofensiv de banda stanga nu a mai facut parte din lotul CFR-ului clujean spre finalul sezonului.

Pit - accidentat destul de grav la genunchi, nu se poate conta pe el pana la iarna. De abia de atunci devine interesant

Todea - putea veni foarte simplu la UTA daca era implicat Angelo Gandolfi, asa cum s-a vehiculat la inceput. Asa, Nicolae Bara si Sandu Ion va trebui sa-l abordeze serios pe italian pentru o afacere reciproc avantajoasa

Paleacu - va fi jucatorul UTA-ei numai daca Aurel Sunda va deveni antrenorul echipei. Vine gratis ca jucator liber de contract

Lungan si Neaga - fotbalisti de banda interesanti de la FC Bihor. Ambii sunt tineri, Neaga fiind chiar la sfarsitul junioratului. Pot fi adusi la pachet pentru aproximativ 150.000 de euro.

Atacanti
Ianu - este in exact aceeasi situatie ca Todea. Coechipier cu acesta la Bellinzona, atacantul timisorean trebuie scos din mainile fostului prsedinte al UTA-ei, Angelo Gandolfi.

Silvasan - timisoreanul nu prea mai are loc la Poli si ar vrea sa plece. Se pare ca UTA a intrat pe fir si are ceva sanse sa-l legitimeze

Claudiu Dragan - trebuie sa se intoarca la Dinamo, echipa cu care este sub contract. „Cainii rosii" par - insa - dispusi la un nou imprumut al atacantului aradean.

Galdeanu - fotbalist experimentat, potrivit mai degraba pentru finalurile de meci. Nu este tinut cu forta la U. Cluj.

Njock - singura cale de a te putea apropia de atacantul camerunez este Florian Lazureanu. Cum acestuia nu i s-a mai oferit nici un post la club, e greu de crezut ca fostul idol al tribunelor aradene poate reveni in orasul de pe Mures. Plus ca in Belgia, tocmai a promovat in prima liga cu Mons.

Cu siguranta, am omis multi fotbalisti aflati pe lista „Btranei Doamne", dar ne-am propus sa va oferim cateva detalii despre cei care stim ca sunt curtati insistent in aceste zile. Si, probabil, se vor alege macar 1-2 jucatori dintre cei veniti in probe sau vor mai veni. De exempli, Costisor si Cotan, de la Matav Sopron, s-ar putea descurca si in Divizia A. Sa speram - insa - ca zilele uramtoare va vom putea oferi si primele certitudini la capitolul transferuri.
23-06-2006, 11:22 AM

bwahahah..asta e lotu in cel mai bun caz...chiar daca va fi asa o sa picam lamentabil :lol: :lol:
23-06-2006, 05:53 PM

Asa carcotashi ca voi n-am mai vazut. Credeti ca se fac toate aceste investitii pt a juca in A cu jucatori de B si C. Ar fi sinucidere curata si o mare palma data peste imaginea conducatorilor de club. E esential sa ramanem in A. Din moment ce jucatorii testati sunt gratis, ce aveti voi impotriva testarii lor?

Ii contrazic pe cei care sustin ca Liberty nu are nici un jucator. Eu l-am ochit si in deplasarea de la Salonta, facea ce vroia cu jucatorii nostri. E adevarat ca si eu as dribla fara probleme cativa dintre ei. dar totusi tipul are ceva clasa. :) Oricum, din lotul de la Salonta nu o sa fie mai mult de 2 titulari. daca tot am avut atata rabdare pana acum, cred ca mai putem avea inca putina. Cred ca jucatori or sa soseasca si direct in cantonament in timpul saptamanii viitoare.

"Şi dacă tot nu există finanţare, normal ar fi să continue activitatea şi să se epuizeze toate soluţiile. Iar dacă într-un final - fie el înaintea etapei a 3-a sau 23-a - UTA va ajunge să fie exclusă, măcar va exista senzaţia că s-a făcut tot posibilul." - 28 iulie 2010 (SS)
23-06-2006, 06:06 PM

Bine ,bine ,l-ai ochit!Da' pa cine?Si de ce n-ai tras? ;-)
23-06-2006, 07:24 PM

Caldura mare..... pe Zoicas! N-am tras in el pt ca stiam ca in viitor ne-am putea folosi noi de el.... :eek:

"Şi dacă tot nu există finanţare, normal ar fi să continue activitatea şi să se epuizeze toate soluţiile. Iar dacă într-un final - fie el înaintea etapei a 3-a sau 23-a - UTA va ajunge să fie exclusă, măcar va exista senzaţia că s-a făcut tot posibilul." - 28 iulie 2010 (SS)
23-06-2006, 07:36 PM

:smt023
23-06-2006, 10:14 PM

mi-ar placea sa vina la echipa Panin, Hutan, Ianu, Marginean, Pit, Varga dar din pacate pe unii nu avem sanse sa-i vedem acest sezon pe stadionul Batranei Doamne jucand la UTA...Si toata lumea stie de ce...In schimb nu stiu cati dintre suporterii UTA-ei sunt de acord cu aducerea unor jucatori de la CFR Timisoara sau mai ales de la Poli...Oricat de buni ar fi acesti jucatori nu cred k vor fi bine veniti in Arad...

R.i.P. Marius Pintea
http://www.youtube.com/watch?v=oIEOKxqICYo
23-06-2006, 11:57 PM

S-a amanat plecarea la Herculane
Vineri, 23 Iunie 2006
Cei de la UTA si-au dat seama ca nu vor reusi sa-si incropeasca un lot de jucatori pana luni, cand este prevazuta plecarea in cantonamentul de la Baile Herculane. Ca urmare a acestui fapt s-a decis imbarcarea spre statiunea caraseana de abia miercuri dimineata. „Va fi un lot largit de 34 de fotablisti. Trebuie vazuti atent la lucru de viitorul antrenor si de abia apoi va fi luata o decizie in privinta lor." - a spus Nicolae Bara.

Cand va reveni de la Herculane, echipa „alb-rosie", in formula mult mai restransa, va pleca in Austria pentru cel de-al doilea stagiu de pregatire. Se spune ca pana la data plecarii peste hotare vor sosi toti fotbalistii de Divizia A, printre care aradenii Drida, Dragan, Hutan sau Varga, jucatori cu experienta in prima liga ca Paleacu, Galdean sau Dragos Radu (ex. FC Arges), dar si cativa straini. Antrenorul? In proportie foarte mare acesta va fi Aurel Sunda, care pare sa fii acceptat conditiile de lucru de la Arad.

In alta ordine de idei, in aceasta seara, pe arena „FZ" a avut loc un nou „trial" cu jucatorii veniti in probe de la diferite divizionare B. Desi nu are prea multa relevanta sa spunem ca cei de la Liberty Salonta au castigat cu 2-1 in fata unei „combinate" UTA-CFR Timisoara-Auxerre Lugoj. Golurile salontane au fost reusite de Iambor, in timp ce pentru cealalta formatie a inscris aradeanul Negru. Maine, de la ora 18,00, tot pe „FZ", actiunea se va repeta cu participarea si altor jucatori.

sursa http://www.sportarad.com
-daca o sa facem vreo 10 pct in tur e bine ....

24-06-2006, 02:00 PM

Io as fi tinut actiunea , dupa orele 20.00, pana pe la 21.30.E mai racoare, e dupa germania-suedia si ceea ce e mai important, poate ar fi vazut si jucatorii meciul de la C.M. , asa poate le mai crestea pofta de joc...

HAIDE UTA!!!
24-06-2006, 02:15 PM

Campionatul romanesc s-a intarit in ultima perioada. In afar de FC Vaslui, Unirea Urziceni si Ceahlaul....toate echipele pot termina pe locul 1.
Nu putem avea ca reper campionatul de acum 3 ani cand campionatul era mult mai slab. Ne trebuie jucatori seriosi...iar conducerea noastra se misca incet. Pun priul ca nu o sa se plece la Herculane nici Miercuri

A.T.
24-06-2006, 04:51 PM

Un fotbalist uitat in ultimul timp si care ne-ar putea ajuta este Apostu. Ar fi bine sa-l aduca inapoi :!:

Arad is not banat !!!
24-06-2006, 05:24 PM

Ce sa faca Aprostu? Fite, cum a mai facut si in trecut?
24-06-2006, 05:30 PM

sa mearga pe strand in soho :D:D:D

24-06-2006, 05:45 PM

Pai parca acuma inainte returului spunea ca vrea sa revina.
24-06-2006, 05:50 PM

A spus ca vrea sa revina in divizia B iar acuma e clar ca ar veni...oricum sa de-a D-zeu sa avem atacanti mai buni decat el 8)

Arad is not banat !!!
24-06-2006, 09:19 PM

Dintre cei enumerati nu stiu daca ar fi vreunul ceva valoare in divizia A .
I-am mai avut in A si tot am retrogradat.
Poate in B ne-ar fi ajutat sa promovam dar in A nu cred ca ar face fata!
Visit this user's website Find all posts by this user
Post Reply 

Forum Jump: