Post Reply 

Thread Rating:
  • 14 Votes - 4.57 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre UTA
Yesterday, 01:13 PM
RE: Stiri despre UTA
recapitulare:
1. s-a trecut de la ONG la SA
2. s-a folosit SA-ul infiintat de Bara
3. s-a cumparat (primit cadou) loc de div C de la Fortuna Covaci
4. in urma retragerii unor echipe din B, cu locul primit cadou se poate juca in B
5. FRF urmeaza sa decida daca recunoaste noua forma de organizare ca fiind detinatoarea palmaresului (6 titluri, 2 cupe...)

am inteles bine pana acum?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Yesterday, 01:53 PM (This post was last modified: Yesterday 02:02 PM by Kidu.)
Exact cu mentiunea ca cei de la Covaci oricum se retrageau de acolo si insasi cei de la FRF l-au directionat pe Gio la ei.

Cat despre insinuarile lui Balamuc gen "ca un club cu sediul in Bucuresti, care a facut “cesiune” cu Covaci, joaca la Arad si pretinde a fi continuatorul UTA-ei" nici n-are rost sa mai pomenesc. Asa puteam spune de fiecare data cand s-a schimbat forma juridica ca un nou club pretinde ca este continuatorul vechi.
Asa a fost si cand ONG-ul FCM UTA a continuat activitatea vechiului SA din timpul lui Chisbora iar acel SA la randul sau a continuat societatea din timpul lui Dan Ologeanu sau cate succesiuni or mai fi fost de-a lungul anilor.
Tot dupa rationamentul lui Balamuc, putem spune ca FCM UTA nu are nicio dovada ca este acelasi club din 1945. Stie si el aceste lucruri insa se face ca ploua insa in se foloseste de aceste argumente sa isi duca el razboiul personal.

@Balamuc, ai face bine sa te abtii si sa nu futi toate topicurile pentru ca nu voi avea nicio retinere sa iti trag un sut in dos pentru a face o pauza pentru o vreme. Poti sa te martirizezi cat vrei dupa aia, in plus de asta poate sa ma faca DM prost de cate ori vrea ea pe observator ca tot nu ma va afecta.

Semper Fidelis
Visit this user's website Find all posts by this user
Yesterday, 01:59 PM
(Yesterday 12:56 PM)tobo` Wrote:  Ne-am mutat aici acum ?

Pai daca celalalt s-a inchis... m-am gandit ca nici macar Dumnezeul forumului nu poate inchide un topic care se numeste "stiri despre UTA".1

"Şi dacă tot nu există finanţare, normal ar fi să continue activitatea şi să se epuizeze toate soluţiile. Iar dacă într-un final - fie el înaintea etapei a 3-a sau 23-a - UTA va ajunge să fie exclusă, măcar va exista senzaţia că s-a făcut tot posibilul." - 28 iulie 2010 (SS)
Yesterday, 01:59 PM
@colegu:

In mare, cam asta e algoritmul.

Mai putin primul punct.
ONG-ul si S.A.-ul nu au nimic in comun.
Pardon, amandoua sunt conduse de Gio si au "UTA" in nume.
Dar ele exista in continuare separat.

Nici punctul 5 nu e evident.
Nu stiu sa fi cerut nimeni la FRF recunoasterea palmaresului.
Daca totusi cineva din S.A. a facut o hartie oficiala de recunoastere a palmaresului, nu ar fi greu sa se posteze aici o copie a adresei respective catre FRF.
Oricum, vorba lui Gio, "palmaresul nu exista, este doar o notiune in mintea oamenilor".

FRF urmeaza doar sa aprobe dosarul complet al noului club si are nevoie de hartii pentru schimbarea actionariatului, hartiile semnate si stampilate de la S.A. si de la Fortuna Covaci, decizia AGA a FCM UTA (ONG-ul) de retragere din campionat etc. Plus ca toate trebuie "datate potrivit" daca intelegi ce vreau sa spun...
Paper work...
Yesterday, 02:26 PM (This post was last modified: Yesterday 02:32 PM by Kidu.)
Altul care are orbul gainii si pune problema parsiveste. Pastrand rationamentul tau nici ONG-ul FCM UTA la randul sau nu are nimic in comun cu societatile anterioare.

Cat despre palmares, chiar daca suna mai cinic dar cam asta e adevarul. FRF spune ca este un drept federativ ce aparitine aceluia ce detine brandul UTA.

De unde stii tu ca trebuie "datate potrivit", le-ai dat task-uri si la astia?

@Balamuc, Dumnezeul forumului poate face ce vrea el. Tine cont si se consulta cu restul "board-ului celest" insa in niciun un caz nu iti da explicatii tie, un biet muritor de rand a carui opinie e fix egala cu 0.

Semper Fidelis
Yesterday, 02:42 PM
@albrosu, te-ai gandit ca poate Dumnezeu bate cu parul ? De multe ori trebuie sa recurga si la astfel de metode pentru a-si readuce copiii pe calea cea buna7777
Yesterday, 02:55 PM (This post was last modified: Yesterday 03:23 PM by red_uber_alles.)
Nu cred ca am mintit cu ceva in ce am scris.

Si nici nu am scris nimic despre societatile anterioare.
Dar care, btw, aveau ceva comun intre ele: locul in competitia sportiva.
Preluau una de la alta locul in campionat. Fara intermediari.

1 Nu, nu mai dau task-uri la nimeni, oricum oamenii sunt foarte neascultatori 1

Si mai ceva, ca sa se stie: personal doresc enorm sa se reuseasca transferul palmaresului pe noua societate. Pentru ca ma tem de ce iese in caz contrar (Timisoara e un bun exemplu).

P.S.: sunt de acord si ca ai inchis topicul "ala" 1
P.S.2: @Edi jr., sfatul meu e sa nu iei in desert numele Domnului
Yesterday, 02:58 PM
Totusi, hai noi sa fim civilizati, si sa nu pocim numele oamenilor, chiar daca ....

1947*;1948*^;1950*;1953^;1954*; 1969*;1970*
UTA este ARAD
Yesterday, 03:37 PM
(Yesterday 12:00 PM)albrosu Wrote:  Inteleg din tacerea ta din aceste saptamani ca nu ai niciun fel de probleme pentru faptul ca un club cu sediul in Bucuresti, care a facut “cesiune” cu Covaci, joaca la Arad si pretinde a fi continuatorul UTA-ei. Iar acum cand iti deschizi gura, desi nu minti ca si cei care conduc clubul, spui intentionat doar jumatati de adevar si jignesti gratuit.

care tacere? clubul care avea sediul in bucuresti si il are conform AG a actionarilor in Arad incepand cu data de 1 august se numeste UTA si are in statut inregistrata sigla UTA-ei, in urma cesiunii dreptului de participare in competitiile frf de la covaci joaca in liga a 2-a in locul unui alt club UTA, a emis abonamente pt sezonul 2010-2011 avand inscris ca sediu adresa hotarata in AgA si trimisa spre operare la ORC. am raspuns dezinformarii tale cu ORC-ul.

Pacaleala merge cu cei care nu sunt interesati de adevar, cu cei care sunt speriati de el sau cu cei carora efectiv nu le pasa, dar nu merge cu toata lumea. Nu mi-ai spus nicio noutate prin povestea cu monitorul oficial, dar ai omis sa precizezi ceva esential. Nicio institutie nu iti recunoaste noul sediu pana nu iese actul de la Registrul Comertului. Iar pana atunci, in orice document extern esti obligat sa treci sediul din Bucuresti.

si care-i problema cu recunoasterea sediului? fa plangere la DGFP, ANAF, M. Fin, DNA, DIICOT, protectia consumatorilor, protextia plantelor si Greenpeace! pun pariu ca ti-a trecut deja prin cap....
in afara de miza ta personala de a gasi chicite prin care sa ne dai lectii de cat esti de devotat cauzei si sa ne arati cu degetul ca fiind mincinosi, ipocriti, prefacuti, care-i miza ?
da. ai dreptate. tu esti destept si moral iar eu si restul suntem prosti si imorali. e ok? putem incheia "concursul". ne-ai invins. felicitari!

Pe scurt, pana ce Registrul Comertului nu elibereaza J-ul (numarul de inregistrare) de Arad, SC FC UTA SA are obligatia ca in orice act/document public sa isi treaca sediul in vigoare, adica ala din Str. Torentului, nr. 2-4, bloc Corp TVP, etaj 1, ap birou 3, sector 2, Bucuresti.

fa plangere!

In legatura cu cele 2 variante de care amintesti, de medicamente vei avea nevoie tu pentru a-ti trata in timp mustrarile de constiinta. Eu o aleg pe cea cu topicul nou pentru “cei cu probleme”, daca asa sunt numiti cei care refuza sa creada in minciuni.

recomand consultarea topicului sfaturi utile

În ţara asta, chiar şi scurgerea timpului e o sursă de mediocritate!
www.suporterclubuta.ro
Yesterday, 03:56 PM (This post was last modified: Yesterday 04:20 PM by albrosu.)
Nu ştiu de ce a a fost nevoie de zeci de rânduri ca să recunoşti în final că SC FC UTA SA nu avea dreptul să scrie pe abonament o adresă de Arad. Când nu mai aveţi argumente, văd că acţionati pe toate fronturile: unul dă cu bâta, altul plusează cu grobianismele, iar tu arunci texte luate de pe site-uri pentru gospodine. Ce să zic, mai greu decat mă aşteptam, dar bine că s-a mai rezolvat o "chichiţă" (eu aş numi-o minciună). Cred că deseară putem trece în sfârşit la manualul de zoologie.

p.s. Problema sediului nu e cea mai gravă, nu cred ca ar fi intrat nimeni în atatea detalii dacă nu existau nedumeriri din partea unui user.

"Şi dacă tot nu există finanţare, normal ar fi să continue activitatea şi să se epuizeze toate soluţiile. Iar dacă într-un final - fie el înaintea etapei a 3-a sau 23-a - UTA va ajunge să fie exclusă, măcar va exista senzaţia că s-a făcut tot posibilul." - 28 iulie 2010 (SS)
Yesterday, 04:30 PM
bun.
desi eram lamurit de mult de calitatea personajului dupa ultimul ps am realizat ca de fapt toate postarile tale nu fac decat sa provoace si ca aprioric crezi ca noi restul suntem doar niste fraieri care trebuie sa ofere explicatii si detalii la orice aparitie a cetateanului albrosu.
prin urmare rog moderatorii acestui forum sa verifice respectarea regulilor forumului in postarile userului albrosu.
de asemenea rog moderatorii pentru a evita riscul de offtopic sa creeze un topic special: "lumea lui Sebi" unde userul albrosu sa poata posta nestingherit si in afara regulilor forumului ( ex. isi poate raspunde propriilor intrebari putand chiar da citat propriei postari chiar daca e consecutiva).
cu acestea fiind spuse, daca orice alt user are intrebari sau nelamuriri la care pot raspunde eu sau asociatia pe care o reprezint le stau la dispozitie.
pacat ca nu exista optiunea ignore

www.suporterclubuta.ro
Yesterday, 04:52 PM
...pe bune,intalniti-va undeva si duelati-va cum vreti si cat vreti...deja ce faceti voi nu are legatura cu UTA, are legatura cu ''casnicia'' voastra esuata...doar ati fost impreuna,nu?v-am vazut eu pe la tv-uri:)))serios acuma...ce dreq faceti?

Forza UTA,singura echipa care conteaza
Yesterday, 05:34 PM
(Yesterday 04:30 PM)cip_leo Wrote:  prin urmare rog moderatorii acestui forum sa verifice respectarea regulilor forumului in postarile userului albrosu.

24

Bun, hai sa vedem cine sa verifice postarile lui albrosu? Adminul si moderatorii care l-au catalogat: "dobitoc, frustrat, fatarnic, ipocrit, pesedist, domnul balamuc, idiot notoriu, mizerabil, geniu pustiu, lazurean, martir, dispretuit, marginalizat, bolnav, narcisist, papagal, sacal", iar in ultimul timp chiar amenintat?

"La storia siamo noi, siamo noi che scriviamo le lettere,
Siamo noi che abbiamo tutto da vincere o ... tutto da perdere"
Yesterday, 05:49 PM (This post was last modified: Yesterday 05:50 PM by Redpunk_One.)
"...pai daca e , poti sa zici ca nu e? E ! iti spun eu ca e, ca e !"

eu nu am inchis topicul si nici nu l-am cenzurat pe .."dobitoc, frustrat, fatarnic, ipocrit, pesedist, domnul balamuc, idiot notoriu, mizerabil, geniu pustiu, lazurean, martir, dispretuit, marginalizat, bolnav, narcisist, papagal, sacal".... fiindca vreau sa vad pana unde va duce aceasta "discutie".

ps. plus ca il banuiesc de atata parsivenie incat sa duca discutia asta intr-acolo incat sa fie banat si sa se poata auto-flagela si auto-proclama (daca nu o vor face alti auto-flagelati inaintea lui) "martir al forumului UTA-ei si unic detinator al adevarului absolut.howgh!"

ps2. ideea cu un topic doar pentru sebi e buna , insa avem acest topic deja si nu merita unul doar pentru el . pentru a viziona topicul lui sebi urmati linkul de mai jos :

http://www.UTA-Arad.ro/forum/showthread....http://www.UTA-Arad.ro/forum/showthread.php?tid=

SUR 03
SEMPER FIDELIS
Yesterday, 05:55 PM
cum ziceam..

Yesterday, 05:57 PM
patasti!
-a se citi in grai covacean

www.suporterclubuta.ro
Yesterday, 06:04 PM
Nu-l cunosc, voi sunteti expertii

Yesterday, 06:17 PM
Suntem la stiri despre UTA sau ce mama naibii? Chiar trebuie sa facem jocul unui singur om? In loc sa i se stearga postarea si sa primeasca avertisment pentru ca a postat total in afara subiectului voi va apucati sa-i raspundeti? Da mai dati-o dracului de treaba, zile intregi jumate de forum nu face altceva decat sa stea si sa raspunda la zecile de postari kilometrice ale unei singure persoane? Da de unde atata importanta?

"Moartea dogmei inseamna nasterea moralitatii" (Immanuel Kant)
Yesterday, 06:29 PM
Alb Rosu imi aduce aminte de tipul din Prison Break care a lucrat pentru presedinte si care a trecut dupa aia de partea acelor evadati care aveau nevoie de niste dovezi.....stia cum merge treaba si de fiecare data evadatii au fost ajutati de el deoarece el stia cum functioneaza tot sistemul....a lucrat si el acolo...in interior...o buna perioada de timp....ceilalti cand au vazut ca s-a retras din activitate....au trecut la actiune...au incercat sa-l omoare....dar a fost greu...deoarece tipul le cam stia fiecare miscare....

Alb Rosu cunoaste multe lucruri si din cate vad eu pe aici...e capabil sa se lupte in argumente cu fiecare si nu prea il vad sa renunte...cred ca este o persoana orgolioasa...orgoliul este un defect care e capabil sa deranjeze multe persoane...din acest motiv cred ca a ajuns sa fie si jignit...din cauza orgoliului pe care il are...

dar sincer...nu cred ca veti ajunge nici unde cu aceasta discutie....la fiecare pro-argument poate sa apara un contra-argument...la fiecare contra-argument poate sa apara un pro-argument.....si adevarul va ramane dincolo de noi.

No one will deny me, no one will define me
And no one will tell me who and what I am and can be.
Yesterday, 07:04 PM
Dumnezo sa va f**a! UTA exista, bucurati-va! O sa aflam cu totii intr-o luna ce si cum stau treburile! Nu va mai tot dati cu parerea fiindca nici Cipri nu stie, nici Seba, NIMENI. Sunteti la fel ca si miticii. Hai sa demonstram ca putem discuta si civilizat nu sa ne certam dintr-o ora in alta doar ca sa dovedim un lucru pe care nu il putem dovedii in momentul de fata! Atatea palavrageli, atatea commenturi, pentru ce? Mergeti in deplasare la Deva si certati-va acolo! Pana in colo si inapoi aveti timp de cearta cu duiumu! Poluati forumul cu un subiect care nu isi are momentul sa il discutam pana cand nu se afla ceea ce contine dosarul magic. Asa ca , terminati balciul. Sunati-va ,certati-va, faceti interval poate asa o sa se decida odata cine are sau nu are dreptate!
Yesterday, 07:30 PM
Isuse, nici un timisorean sustinator al FC Timisoara n-ar aduce atatea argumente cum ca UTA e de fapt hibrid...
Eu propun sa nu-i mai raspunda nimeni lui albrosu, si probabil o sa se plictiseasca si el.

1947*;1948*^;1950*;1953^;1954*; 1969*;1970*
UTA este ARAD
Yesterday, 07:42 PM
Si ca sa revenim on topic 4 :

UTA a avut un antrenament tare cu Naţional Sebiş

Bătrâna Doamnă s-a antrenat ieri în compania Naţionalului Sebiş, iar jocul amical a fost unul util pentru ambele formaţii. S-a jucat pe parcursul a trei reprize a 30 de minute, iar la final trupa vizitatoare s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de proaspătul căsătorit Alin Pavel.

"E normal că ne interesează scorul şi nu ne convine să pierdem jocuri de verificare. Am avut o primă repriză mulţumitoare, cu posesie bună, cu presiune pe adversar, cu 3 mari ocazii de gol. Am întâlnit o echipă bine organizată, ştiam de asta, agresivă, care a fost un bun partener de antrenament pentru noi", a declarat Roli Nagy.

Acesta a utilizat două echipe: Smaranda - Mihuţ, Pascariu, Tânc, Neagu - Chindriş, Purece, Calvin, Nădăban - Ţucudean, Voiculeţ; Rafael - Miheţ, Muţ, Pocuca, Botiş - Gâlcă, Ignea, Polgar, Diarra - Capătă, Pecarov. Au mai evoluat Camarra, Cuedan, Drăgan şi Mihalcea.

De cealaltă parte, Naţional Sebiş a avut următoarea componenţă: Păşcălău - Cornea, Lung, Lengyel, Tuculea - A. Pavel, Sabău, Iambor, S. Leucuţa, Luca, A. Leucuţa. Au mai jucat Cl.Feieş, Ivancea, Necşulescu, Cr. Feieş, Budur.

"Sunt mulţumit parţial de joc, mai puţin de primele 15 minute. Ceea ce mi-am propus am realizat. Ne vom lovi şi la Simeria de un adversar bun, care ne poate pune probleme", a declarat Adrian Abrudean, antrenorul principal de la Naţional Sebiş.

Sursa: observator.info
Yesterday, 08:30 PM
(Yesterday 07:30 PM)Burebista Wrote:  Isuse, nici un timisorean sustinator al FC Timisoara n-ar aduce atatea argumente cum ca UTA e de fapt hibrid...
Eu propun sa nu-i mai raspunda nimeni lui albrosu, si probabil o sa se plictiseasca si el.

si zaibaru-i hibrid da-i bun 4

Cand prostia constituie o explicatie suficienta, nu e nevoie sa recurgi la alta.
Yesterday, 09:05 PM
"Duelul" asta se termina aici si ne intoarcem la "STIRI despre UTA". Cine mai calca pe bec de acum inainte, BAN fara avertisment.

Semper Fidelis
Post Reply 

Forum Jump: