Post Reply 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportul aradean
15-07-2010, 04:18 PM
RE: Sportul aradean
Dumnezeu sa-l odihneasca! condoleante familiei.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-07-2010, 10:16 PM
Sa mai citim si vesti bune ca de rele m-am saturat pana peste cap in ultima vreme :

Monica Brosovszky şi Larisa Toma au semnat cu ICIM-ul
MARŢI, 20 IULIE 2010 17:55 MANAGER

Vicecampioana României a dat o importantă lovitură pe piaţa transferurilor. Profitând de problemele de la Târgovişte, unde bugetul echipei de baschet feminin este în aer, ICIM Univ Goldiş Arad şi-a asigura serviciile a două jucătoare extrem de valoroase şi în acelaşi timp experimentate. Monica Brosovszky şi Larisa Toma au semnat pentru un an cu echipa lui Dan Moraru, cu care îşi propun cucerirea titlului naţional în sezonul următor.

Brosovszky are 36 de ani şi a câştigat deja două titluri cu ICIM-ul, în anii 1995 şi 1998. Minunea blondă a baschetului arădean, cum a fost alintată de fanii „galben-albaştri”, are 1,75 metri şi joacă pe postul de extremă.

Toma este una dintre cele mai bune baschetbaliste românce din toate timpurile. Pivotul de 1,92 metri are peste 200 de selecţii la echipa naţională şi trei titluri de campioană a României cu MCM Târgovişte. Larisa Toma s-a apucat de baschet de la o varstă foarte fragedă, îndemnată de către părinţii ei care au fost la rândul lor sportivi de prim rând.

Vă reamintim că în această vară ICIM-ul a mai reuşit să o readucă la Arad şi pe Laura Drăgoescu, care, împreună cu Brosovszky şi Toma, vin să completeze un lot ce le mai cuprinde pe: Nagy, Meszaros, Perdei şi Urban. Cu siguranţă, vor mai urma şi alte mutări, una dintre ele fiind Charise Graham, care a evoluat la Arad în sezonul încheiat în luna mai, dar căreia i-a expirat contractul.

http://www.sportarad.ro/top-news/top-new...http://www.sportarad.ro/top-news/top-news/2568-monica-brosovszky-i-larisa-toma-au-semnat-

SUR 03
SEMPER FIDELIS
20-07-2010, 10:41 PM
Oh daaa!!! Asta da veste buna! Se pare ca din acest an o sa "reinvat" drumul catre Sala Polivalenta!
21-07-2010, 11:38 AM
O veste excelenta! Locul Monicai era oricum la Arad! E momentul sa readucem titlul acasa!

Personal mi-a fost rusine in acest an, in finala, cand oaspetii de la Targoviste aveau o galerie de 10 ori mai numeroasa decat a noastra, a "gazdelor", iar la finalul meciului, dupa ce ne-au umilit, au scandat cateva minute "UTA nu uita, noi te vrem dinnou in A".

Cred ca a fost o lectie pentru noi, pentru aradeni, care nu reusim sa ne mobilizam nici in momente importante. Faptul ca galeria MCM Targoviste a ajuns sa scandeze "pro-UTA", la noi acasa (motivele le stim, oricum) a fost pentru mine un motiv de stima pentru ei (desi pana in momentul ala ma calcasera pe nervi, pentru ca acoperisera complet firava noastra galerie) si rusine pentru noi, care nu ne-am stiut incuraja fetele, nici macar intr-o finala.

Sper ca in acest an lucrurile sa stea altfel la sala! Poate in acest an suporterii UTA-ei vor ajuta galeria ICIM, macar in momentele importante, adica in finala (in care vom ajunge cu siguranta si in acest an).
Visit this user's website Find all posts by this user
21-07-2010, 12:06 PM
ma bucura enorm intoarcerea monicai...ma bucur ca ICIM sustine baschetul si nu s-au retras de la echipa, deoarece imi amintesc de speculatiile de anul trecut legate de retragerea sponsorului principal de langa fete...nu credeam ca avem puterea financiara sa le aducem pe monica si pe larisa toma...sunt jucatoare foarte bune si cu siguranta anul viitor nu vom mai pierde meciuri pe linie in fata Targovistei.
23-07-2010, 12:01 PM
Ciocan şi Skrabalova - încă două noutăţi „galben-albastre”

Continuă campania „agresivă” a oficialilor ICIM-ului pe piaţa transferurilor. Alte două nume de marcă au fost înregimentate în echipa arădeană, în ultimele 24 de ore.

Cristina Ciocan are 28 de ani şi a testat campionate precum Spania, Israel, dar şi SUA. Provine de la CSM Satu Mare, ea fiind declarată în 2009 cea mai bună jucătoare româncă. "Este o jucatoare pe care si-a dorit-o foarte mult antrenorul Nolan, dar nu numai el. Am luptat din greu sa o aducem la Arad, pentru ca si-au dorit-o multi. E polivalenta, cu experienta", a spus Marcel Urban, manager ICIM Univ Goldis.

Zora Skrabalova (foto, în alb) ar trebui să ocupe unul dintre posturile deficitare ale ICIM-ului în viitorul sezon, cel de pivot. Cehoaica, în vârstă de 29 de ani, vine la Arad având o experienţă importantă prin campionatele Spaniei şi Franţei. Ultima oară, a îmbracat tricoul echipei Obenassa Navarra, cu care a reuşit promovarea în prima ligă spaniolă. „Am ales-o pentru că are experienţă, este o jucătoare masivă de care avem nevoie. Cred că nu va înşela aşteptările", a spus Marcel Urban.

Cu UTA pana la moarte!!!
27-07-2010, 04:03 PM
http://www.sportarad.ro/alte-sporturi/al...http://www.sportarad.ro/alte-sporturi/alte-sporturi-aradene/2636-4-titluri-plus-reco
30-07-2010, 01:08 PM
HC Arad revine în Divizia A / Sabin Dacău antrenor

De câteva zile, în Arad s-a reluat activitatea handbalului de seniori. După câteva luni de căutări, proiecte şi speranţe, din câte se pare, cu spriinul CJ Arad, a UVVG dar şi a FR Handbal, care doreşte să înfiinţeze în curând în oraşul nostru un Centru Olimpic, handbalul arădean pare că renaşte. Sub comanda lui Sabin Dacău, ce a mai rămas din fosta echipă HC Arad, dar si juniori ce provin de pe la LPS şi CSS Avram Iancu, efectuează antrenamente zilnice, deocamdată cu caracter fizic.

"Sincer vă spun că îmi pare rău că s-a stricat acel proiect la care am luat parte. Nu mai este nimic din ceea ce a fost atunci. De acum încolo însă sper să putem clădi din nou, cu câteva cărămizi deocamdată. Important este că s-a demarat treaba. Va fi greu, mai cu seamă că în curând începe campionatul. A contat mult şi implicarea Federaţiei în a începe acest proiect. M-am întâlnit cu domnul Gaţu, mi-a explicat tot. Înainte de această discuţie am fost sunat de Mihai Petrică, cel care m-a întrebat dacă sunt dispus să revin în cazul unui nou proiect. Am acceptat, doar să vedem cum trebuie să lucrăm. Ne străduim să ne pregătim pe plan local, cu un număr de jucători deocamdată normal, dar sper să mai aducem şi ceva întăriri", a spus Sabin Dacău (foto).

Zilnic, echipierii HC Arad efectuează câte 2 sedinţe de pregătire fizică. Luna viitoare se intenţionează organizarea unui turneu amical în Arad, cu echipe din zona de vest. Cât despre sezonul viitor al Diviziei A, acesta va începe în 11 septembrie, însă sistemul de desfaşurare nu a fost încă definitivat. (http://www.sportarad.com)

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
15-08-2010, 12:26 AM
UAV Arad- Dinamo 15-13. Aradul se mentine pe locul 5 cu sanse minime de accedere in semifinale.
07-09-2010, 06:45 PM
Unde se afla mai exact terenul sintetic Şega ?
Post Reply 

Forum Jump: