Stiri, sezonul 2017-2018
05-03-2018, 13:00,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
(05-03-2018, 12:38)tobo` a scris:
(05-03-2018, 12:26)Pelle a scris: Salutare lume,

Stiti ce ma deranjeaza, poate nu pricep eu, insa va luati de Popa, asa gratuit, e adevarat ca toti l-am injurat, inclusiv la barajul cu Poli, dar omul nu isi facea decat datoria. A luat toate presiunea de pe jucatori asupra lui, daca analizati bine. In alto ordeine de idei aducerea pe 3 luni imi suna a proba, ca daca il schimbau pe Todea si venea el pe 3 ani si pleca iar cu bani mai repede, ce faceam?
Nu am auzit pe nimeni, cred ca sunt singurul la meciuri care cer demisia lu Gradinariu si Co. Vad ca vorbiti de banii aruncati pe "vedetele" din vara, dar cine a avut politica defectuoasa?

P.S. Daca nu il vreti pe Popa, s-ar putea sa va treziti cu Gradinariu antrenor in divizia C la anul sau in doi ani ca tot isi face omul licenta. Smile

Nu se ia nimeni de Popa gratuit si nu are legatura numai cu meciul de baraj. Hai sa ne uitam si cativa ani in urma sa vedem cam care a fost comportamentul lui fata de UTA, cam ce haine de blana a mai purtat si ce meciuri cu "U" Cluj a mai avut.

Eu 3 luni, desi stiu ca a gresit fata de UTA, o sa fiu impartial. Parerea mea este ca  numirea lui vine de la primarie si UTA va promova in 2019 pe cand va fi gata stadionul, cu Popa ( ori se va incerca cel putin).
Răspunde
05-03-2018, 13:26, (Ultima modificare: 05-03-2018, 13:32 de psv.)
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
In primul rand senzatia mea este ca aceasta miscare e dictata de la kiliometru 0 si nu din birourile de pe Calea Victoriei.Incerc sa imi pastrez echilibru desi este greu avand in vedere cosmarurile pe banda rulanta care vin saptamana de saptamana in aceste luni care par sa nu se mai termine.Judecand prin prisma antrenorului Popa decizia este buna,nu garanteaza salvarea de la retrogradare dar totusi mi se pare cea mai buna varianta judecand ce alte nume s-au mai vehiculat.Un antrenor tanar (gen Todea,Stupi chiar si Teja) cred ca ar fi clacat ,va exista o presiune enorma pe echipa in urmatoarele saptamani ,judecand dupa logica ca orice nou meci pierdut ne poate afunda si mai mult in clasamentsi un antrenor de profilul lor nu ar putea-o gestiona.Judecand dupa persoana Popa si comportmanetul lui mizerabil din ultima perioada si nu numai,este cea mai proasta alegere care se putea face !Acum,eu unul pentru binele echipei ,o sa ma prezint la meciuri ,o sa imi incurajez echipa ,dar niciodata nu o sa-l mai aplaud pe mascaricul asta dar nici nu o sa-l huidui atat timp cat este la UTA, pentru ca asta ar insemna sa imi sabotez propria echipa si asta nu o sa fac niciodata.
Răspunde
05-03-2018, 13:58,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
(05-03-2018, 13:26)psv a scris: In primul rand senzatia mea este ca aceasta miscare e dictata de la kiliometru 0 si nu din birourile de pe Calea Victoriei.Incerc sa imi pastrez echilibru desi este greu avand in vedere cosmarurile pe banda rulanta care vin saptamana de saptamana in aceste luni care par sa  nu se mai termine.Judecand prin prisma antrenorului Popa decizia este buna,nu garanteaza salvarea de la retrogradare dar totusi mi se pare cea mai buna varianta judecand ce alte nume s-au mai vehiculat.Un antrenor tanar (gen Todea,Stupi chiar si Teja) cred ca ar fi clacat ,va exista o presiune enorma pe echipa  in urmatoarele saptamani ,judecand dupa logica ca orice nou meci pierdut ne poate afunda si mai mult in clasamentsi un antrenor de profilul lor nu ar putea-o gestiona.Judecand dupa persoana Popa  si comportmanetul lui mizerabil din ultima perioada si nu numai,este cea mai proasta alegere care se putea face !Acum,eu unul pentru binele echipei ,o sa ma prezint la meciuri ,o sa imi incurajez echipa ,dar niciodata nu o sa-l mai aplaud pe mascaricul asta dar nici nu o sa-l huidui atat timp  cat este la UTA, pentru ca asta ar insemna sa imi sabotez propria echipa si asta nu o sa fac niciodata.

Exact, si eu la fel, cam acesta ar fi partea noastra in aceasts chestiune...
Răspunde
05-03-2018, 20:39,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Kidu-le hai sa nu uitam ca exista antrenori de la copii, juniori, tineret (si aici ii includ si pe Tisza si Stupar si multi altii), care asta stiu, sa slefuiasca tinerii sa ii aduca pana la un anumit nivel. Din pacate nu stiu/nu pot mai departe. Sa nu uitam ca echipa asta e un melanj de juniori (ok, parte din ei formati de sus numitii) si jucatori consacrati, gen Manea, Curtuius etc. Cred ca aici e nevoie de o mana forte, nu spun neaparat Popa, unul care sa-i struneasca pe cei mici si sa ii stapaneasca pe maturi. Si atunci cand il luam peste picior pe unul pe altul ca nu pune un stop ca lumea, ca degajeaza aiurea etc, asta se invata, tot de catre sus-numitii la nivel de copii si junior. Nu sta Rosu, nu sta Todea si nici Nagy sa te invete acum, la 22-23 de ani, cum se preia mingea pe piept sa nu sara din tine ca din beton. Cand ai ajuns la echipa mare se presupune ca ai deja un bagaj tehnico - tactic, ori la multi dintre actualii tineri nu prea se vede, cu parere de rau. Ajunsi la echipa mare , ei se vad deja vedete (nu vorbesc numai de UTA, desigur) incep cu masini, gagici etc. Ori aici e momentul in care intervine antrenorul, educator, profesor, in nici un caz prietenul lor ori fostul de la juniori. Nu te mai asculta , au crescut, au aparut cornitele...unul neutru, care nu a avut de a face cu "formarea " lor  este, cred eu, "Cheia". Ii pune sa se aseze bine in teren, sa invete dublajul, lucreaza la masa musculara, stabileste tactica functie de adversar, o schimba din mers cand jocul nu merge. Nu trebuie sa aiba 60 plus, dar nici sub 40-45 de ani. Iti impartasesc parerea, dintre toti care s-au perindat pe la noi in ultimii ani, Rosu se apropia de profilul ideal. Si chiar si el era fara reactie in multe momente cand jocul nu mergea. Marele lui handicap a fost insa lipsa de experienta ca principal. Si aici e o alta mare problema pe care o putem diseca zile intregi....[quote='Kidu' pid='21963' dateline='1520242646']
Nu ai dreptate, mai sunt solutii de antrenori, atat locale cat si non-aradeni insa pentru asta trebuie sa muncesti, sa ii cauti si nu doar sa te iei dupa ce se scrie in presa.
Daca ar fi dupa mine, l-as fi adus pe Stupi pentru ca din punctul meu de vedere omul stie meserie, a luat-o de jos, e si o solutie de buget cam ceea ce am avea nevoie acum. Desigur, cautarile nu se opresc doar aici insa asta e primul nume care imi vine acum in minte fara sa caut.
Răspunde
05-03-2018, 22:24,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Salutare... Care a fost treaba azi la pub? Și a arătat cineva din conducere fata? Viermele ii la TV Arad.
Răspunde
05-03-2018, 23:03,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Da e la tv Arad , eu nu îl voi tolera nici o secunda pe gunoiu asta. Ascultați ce scoate pe gura și cum se victimizează .
Răspunde
05-03-2018, 23:15,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
(05-03-2018, 23:03)joker a scris: Da e la tv Arad , eu nu îl voi tolera nici o secunda pe gunoiu asta. Ascultați ce scoate pe gura și cum se victimizează .
Mda...am rezistat vreo 10 minute sa ma uit la emisiunea aia Smile))) 10 minute pe care le am pierdut din viata și nu le mai pot recupera,  mai rău decât alea 10 minute pe care le am pierdut la twilight și am plătit și biletele la cinema Sad
Răspunde
05-03-2018, 23:27,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Omul asta merita ignorat total, indiferent de ce prostii scoate pe gura. Ne-am pricopsit cu el cu dedicatie de la faraon, ii frica ca UTA sa nu retrogradeze,. Anul viitor pe semne ca ne batem la promovare ca urmeaza an electoral, stadionul o sa fie gata, soseaua de centura la fel, faraonul vrea sa fie eroul. Ma lasa rece povestea asta, tinand cont ca arma lui electorala este UTA, iar mediatorul este Popa care il ridica in slavi. m**** faraonului!
Răspunde
05-03-2018, 23:46,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
(05-03-2018, 23:27)Crishu a scris: Omul asta merita ignorat total, indiferent de ce prostii scoate pe gura.  Ne-am pricopsit cu el cu dedicatie de la faraon, ii frica ca UTA sa nu retrogradeze,. Anul viitor pe semne ca ne batem la promovare ca urmeaza an electoral, stadionul o sa fie gata, soseaua de centura la fel, faraonul vrea sa fie eroul. Ma lasa rece povestea asta, tinand cont ca arma lui electorala este UTA, iar mediatorul este Popa care il ridica in slavi. m**** faraonului!
Sa știi ca m am gândit și eu la ce spui tu. Eu personal nu îl votez nici dacă îmi promite ca ma baga în cacaturile lui de milioane de euro.  Prefer sa îl votez pe bunicu (Dumnezeu sa îl ierte)  care a fost un alcoolic nebun dar măcar și a iubit familia,  comunitatea și echipa de fotbal . Azi am întâlnit un prieten vechi care are afaceri cu firma asta noua de deszăpezire, care valorează 2.5 mil de lei...am rămas șocat . Au venit în Arad cu 7 utilaje de deszăpezire... Pentru mine asta nu ii primar,  el se simte cu musca pe căciulă și încearcă sa ne ducă cu frumosul după eșecurile lui. Sper sa își deschidă arădenii ochii sa nu fie prea târziu ca și în momentul de fata cu România.
Răspunde
05-03-2018, 23:52,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Îmi cer scuze pentru ca m am enervant și am intrat în politica.
Încă aștept răspuns la întrebarea mea...a avut conducerea partidului uta bunul simt sa vina la pub? Și care a fost deznodământul
Răspunde
06-03-2018, 10:28,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
http://www.aradon.ro/nebunie-la-uta-ionu...ui/1996448

Smile
Răspunde
06-03-2018, 12:05, (Ultima modificare: 06-03-2018, 12:14 de Kidu.)
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
(05-03-2018, 20:39)suporterutabuc a scris: Kidu-le hai sa nu uitam ca exista antrenori de la copii, juniori, tineret (si aici ii includ si pe Tisza si Stupar si multi altii), care asta stiu, sa slefuiasca tinerii sa ii aduca pana la un anumit nivel. Din pacate nu stiu/nu pot mai departe. Sa nu uitam ca echipa asta e un melanj de juniori (ok, parte din ei formati de sus numitii) si jucatori consacrati, gen Manea, Curtuius etc. Cred ca aici e nevoie de o mana forte, nu spun neaparat Popa, unul care sa-i struneasca pe cei mici si sa ii stapaneasca pe maturi. Si atunci cand il luam peste picior pe unul pe altul ca nu pune un stop ca lumea, ca degajeaza aiurea etc, asta se invata, tot de catre sus-numitii la nivel de copii si junior. Nu sta Rosu, nu sta Todea si nici Nagy sa te invete acum, la 22-23 de ani, cum se preia mingea pe piept sa nu sara din tine ca din beton. Cand ai ajuns la echipa mare se presupune ca ai deja un bagaj tehnico - tactic, ori la multi dintre actualii tineri nu prea se vede, cu parere de rau. Ajunsi la echipa mare , ei se vad deja vedete (nu vorbesc numai de UTA, desigur) incep cu masini, gagici etc. Ori aici e momentul in care intervine antrenorul, educator, profesor, in nici un caz prietenul lor ori fostul de la juniori. Nu te mai asculta , au crescut, au aparut cornitele...unul neutru, care nu a avut de a face cu "formarea " lor  este, cred eu, "Cheia". Ii pune sa se aseze bine in teren, sa invete dublajul, lucreaza la masa musculara, stabileste tactica functie de adversar, o schimba din mers cand jocul nu merge. Nu trebuie sa aiba 60 plus, dar nici sub 40-45 de ani. Iti impartasesc parerea, dintre toti care s-au perindat pe la noi in ultimii ani, Rosu se apropia de profilul ideal. Si chiar si el era fara reactie in multe momente cand jocul nu mergea. Marele lui handicap a fost insa lipsa de experienta ca principal. Si aici e o alta mare problema pe care o putem diseca zile intregi....

La fel vad si eu lucrurile ca suporter, nu am de ce sa te contrazic.

In alta ordine de idei: la sedinta de aseara s-a hotarat ca Popa nu va fi acceptat si va fi contestat toata perioada cat va fi la club. Ne pare rau pentru jucatori pentru ca nu au nicio vina insa nici nu putem tolera un astfel de scuipat in fata. Nu vom intoarce si celalalt obraz oricat de multa satisfactie ar avea unii sau altii.
Răspunde
06-03-2018, 12:32,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Comunicat Suporter Club UTA
 
SCHIMBARE DE PILONI
 
Suporter Club UTA consideră numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic al clubului UTA, o trădare a principiilor convenite cu partenerii noștri la începutul acestui drum. În urmă cu 4 ani ne-am alăturat acestui proiect din dorința de a vedea acest club reconstruit pe un fundament de principii sănătoase din punct de vedere managerial, sportiv și moral. În ultima perioadă am dovedit că suntem toleranți la greșelile manageriale, chiar și cu impact puternic în planul sportiv, atâta timp cât le considerăm săvărșite fără rea credință. Nu putem accepta însă un atentat la onoarea clubului UTA, așa cum este această numire. Suporter Club UTA nu și-a arogat niciodată competențe manageriale și sportive, nu am intervenit în niciun moment în transferuri de jucători sau numiri de antrenori. Ca deținători ai brandului UTA ne-am asumat însă răspunderea de a solicita respect pentru imaginea acestui club inclusiv prin ținerea la distanță a unor persoane care prin faptele și acțiunile lor au dovedit că pot prejudicia onoarea numelui UTA. Iar Ionuț Popa, este, din punctul nostru de vedere, un personaj din fotbalul românesc care nu doar că prin comportament știrbește imaginea unui club care are pe actul de naștere semnătura Baronului Francisc Neuman, dar mai mult, de-a lungul anilor s-a dovedit, nu odată, un inamic al clubului din care astăzi, din păcate, face parte. Pentru cei care au uitat cazierul moral al lui Ionuț Popa față de UTA, iată o succintă rememorare:
 
1.Ionuț Popa și-a făcut „intrarea în fotbalul românesc cu scandalul ”haina de blană”. Un club cu onoarea imaculată, UTA, a ajuns să fie murdărit în rușinea primului blat dovedit din fotbalul românesc. Ratarea promovării a fost uitată, implicarea lui Ionuț Popa în acel scandal a fost uitată și ea, în schimb pentru UTA a fost începutul unei ere de compromisuri și rușini pe care Ionuț Popa o personifică foarte bine.
 
2.La începutul anului 2009 în Arad se pregătea o crimă la adresa UTA-ei. Aflată într-o situație financiară foarte grea, Bătrânei Doamne i se pregătea un înlocuitor surograt. Mai mulți oameni de afaceri arădeni, susținuți de autoritățile locale, au încercat înființarea unei alte echipe care să ia locul UTA-ei. Proiectul nu s-a materializat însă nu putem uita că Ionuț Popa a fost printre primii care a binecuvântat proiectul FC Arad.
 
3. În sezonul 2009 – 2010 UTA a ratat promovarea în prima ligă, cu Ionuț Popa antrenor, după două meciuri controversate cu FCM Târgu Mureș și Universitatea Cluj. În loc să își asume deciziile tactice cu impact negativ, mai ales în cazul meciului de la Târgu Mureș, Ionuț Popa a făcut ceea ce știe el cel mai bine: a părăsit corabia înainte de finalul campionatului pentru ca după mulți ani să declare că ”a fost vândut de jucători”. O atitudine care spune multe despre caracter și moralitate. 
 
4.În vara lui 2012, în timp ce UTA se afla în discuții pentru prelungirea contractului cu Marius Chindriș, jucătorul a fost deturnat de Ionuț Popa, pe atunci antrenor la Poli Iași, printr-o operațiune demnă de un film de commando. Un transfer care în orice țară civilizată s-ar fi realizat fie prin negocierea dintre cluburi fie după ce jucătorul devenea liber de contract, a fost forțat (fără sorți de izbândă din fericire) în maniera clasică pentru Ionuț Popa: circ și scandal.
 
5. Vara trecută, în calitate de antrenor al echipei ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa a provocat un scandal monstru după meciul tur al barajului de promovare pentru Liga 1. Antrenorul de atunci al UTA-ei, Laurențiu Roșu a fost ținta insultelor lui Ionuț Popa, acesta făcând afirmații jignitoare de asemenea, la adresa echipei și a suporterilor arădeni.
 
6. Și dacă mai era nevoie de încă o dovadă a ceea ce propune Ionuț Popa la UTA, am primit-o în această seară când, în cadrul unei emisiuni tv, noul director tehnic al echipei declara despre episodul barajului ”mi-aș fi dorit SĂ-I bat mai rău”. Orice comentariu este de prisos!
 
Toate aceste fapte și atitudini sunt cunoscute de către conducerea clubului care, de asemenea, cunoștea de mult timp atitudinea noastră fără echivoc în ceea ce-l privește pe Ionuț Popa. Faptul că aceste argumente au fost ignorate ne face să înțelegem că în acest moment principiile cu care a intrat Suporter Club UTA în acest proiect nu mai sunt prețuite. Până de curând, conducerea demisionară a clubului, opinia că suporterii și primăria sunt pilonii pe care se sprijină viitorul acestui club. Constatăm însă că unul dintre piloni, Suporter Club UTA, a fost înlocuit peste noapte cu pilonul Ionuț Popa. Astfel, ne considerăm puși în fața faptului împlinit, acela de a fi excluși din ceea ce era numită până deunăzi ”familia UTA”. Ne asumăm începând de astăzi această poziție ”exterioară” dar ținem să le atragem atenția celor care au luat această decizie, și anume conducerea clubului împreună cu primarul Aradului, că începând din acest moment poartă răspunderea exclusivă pentru ceea ce se va întâmpla cu acest club, din punct de vedere managerial, sportiv și moral.
 
Începând din acest moment, Suporter Club UTA încetează orice colaborare cu actuala conducere a clubului precum și cu reprezentanții primăriei. De asemenea, ne situăm în protest deschis față de cele două entități amintite mai sus, atâta timp cât Ionuț Popa este menținut în orice funcție a clubului UTA. Nu vom renunța însă la locul nostru în stadion, vom fi acolo meci de meci pentru istoria și onoarea UTA-ei, însă le vom apăra fără compromisuri cu armele noastre specifice de suporteri. Dorim să-i asigurăm pe jucătorii echipei noastre de suportul nostru moral fără rezerve în încercarea lor de a avea evoluții și rezultate cât mai bune, dar în același timp ne rezervăm dreptul ca în acest moment să considerăm principiile morale care dorim să stea la baza acestui club ca fiind mai importante decât rezultatele sportive de moment. 
 
Pentru noi doar UTA contează!
Răspunde
06-03-2018, 18:55,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
A simtit ca "e groasa" .

http://liga2.prosport.ro/seria-1/campion...a-17051493

Ionuţ Popa nu vrea "război" şi îşi cere scuze public faţă de suporteri. "Ar fi bine să îngropăm cu toţii această secure, pentru binele clubului UTA"
Ionuţ Popa îşi cere scuze public faţă de suporterii echipei UTA, după ce aceştia au redat, astăzi, un comunicat de presă în care au anunţat că numirea experimentatului antrenor în funcţia de director tehnic înseamnă pentru ei o trădare a principiilor convenite alături de conducerea clubului şi autorităţile locale la începutul proiectului. Asociaţia Suporter Club UTA, deţinătoarea palmaresului "Bătrânei Doamne", a făcut un "cazier moral" de şase puncte în care spun de ce nu mai vor ca Popa să facă parte din clubul pe care îl susţin.

SCU se consideră exclusă din "familia UTA" şi înlocuită cu Ionuţ Popa după ultima mutare a conducerii clubului şi anunţă că va fi în protest atâta timp cât experimentatul antrenor va fi menţinut în funcţie.

Ionuţ Popa spera ca suporterii să găsească o cale de mijloc, de împăcare între părţi, să fie invitat la şedinţa de luni seară de la Old Lady’s Pub, însă nu s-a întâmplat acest lucru. Tocmai de aceea, antrenorul îşi cere scuze prin intermediul presei şi atenţionează suporterii că doar jucătorii vor avea de suferit dacă vor iniţia un protest la adresa lui, a conducerii şi a autorităţilor locale.

„Observ că revenirea mea la UTA a iscat o dispută aprinsă între conducerea clubului şi suporteri, iar eu nu doresc să fiu mărul discordiei. Tocmai de aceea, vreau să-mi cer scuze dacă am lezat pe cineva prin declaraţiile mele la barajul din vara anului trecut. Nu am spus sau făcut nimic cu răutate, regret dacă am supărat pe cineva. Mi-aş dori să înţeleagă toată lumea că la club e nevoie de linişte, iar echipa are nevoie de susţinere. Dacă aveam în lot mai mulţi jucători experimentaţi, poate aceste aşa-zise dispute cu suporterii nu erau elocvente, dar fotbaliştii tineri trebuie ajutaţi să crească şi nu o pot face decât prin rezultate şi implicit încrederea ce o vor căpăta în ei. Asta trebuie să înţeleagă bine fanii. Pe mine mă pot înjura cât vor dacă altfel nu se poate, dar copiii din teren au nevoie de susţinerea lor necondiţionată. Dar, repet, ar fi bine să îngropăm cu toţii această secure a războiului, pentru binele UTA-ei. Eu nu ţin duşmănie, am făcut primul pas şi mi-am prezentat scuzele”, a declarat Ionuţ Popa pentru Sport Arad.

UTA, care în clasament se află pe locul 12, cu 25 de puncte, cu trei mai multe faţă de ultima echipă care ar retrograda, are primul meci cu Ionuţ Popa pe banca tehnică duminică, 11 martie, de la ora 12:00, la Şiria, cu FC Hermannstadt, a doua clasată.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
06-03-2018, 19:28,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/ruptura-...34355.html

Suporterii arădeni au anunțat astăzi printr-un comunicat postat pe pagina de facebook "Suporter Club UTA" că rup orice legătură cu actuala conducere a formației.


Fanii celor de la UTA nu sunt de acord cu numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic (vezi detalii AICI). Facțiunea dură a suporterilor "Bătrânei Doamne" a acuzat faptul că Ionuț Popa a fost implicat într-un blat în sezonul 1991-1992,când se afla pe banca arădenilor.
UTA Arad și Unirea Alba Iulia au fost părtașele acelei înțelegeri, în lupta lor pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc. Meciul s-a încheiat cu victoria arădenilor, 2-0, oficialii echipei fiind surprinși că au încercat să aranjeze partida. De aici, s-a lăsat cu un întreg scandal și cu depunctări. (vezi povestea integrală AICI).
COMUNICATUL INTEGRAL AL SUPORTERILOR ARĂDENI
Răspunde
06-03-2018, 22:18,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Toata lumea in peluza Duminica!!
Răspunde
07-03-2018, 3:05, (Ultima modificare: 07-03-2018, 3:08 de D10S.)
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
(06-03-2018, 18:55)Redpunk_one a scris: http://liga2.prosport.ro/seria-1/campion...a-17051493

„Observ că revenirea mea la UTA a iscat o dispută aprinsă între conducerea clubului şi suporteri, iar eu nu doresc să fiu mărul discordiei. Tocmai de aceea, vreau să-mi cer scuze dacă am lezat pe cineva prin declaraţiile mele la barajul din vara anului trecut. Nu am spus sau făcut nimic cu răutate, regret dacă am supărat pe cineva. Mi-aş dori să înţeleagă toată lumea că la club e nevoie de linişte, iar echipa are nevoie de susţinere. Dacă aveam în lot mai mulţi jucători experimentaţi, poate aceste aşa-zise dispute cu suporterii nu erau elocvente, dar fotbaliştii tineri trebuie ajutaţi să crească şi nu o pot face decât prin rezultate şi implicit încrederea ce o vor căpăta în ei. Asta trebuie să înţeleagă bine fanii. Pe mine mă pot înjura cât vor dacă altfel nu se poate, dar copiii din teren au nevoie de susţinerea lor necondiţionată. Dar, repet, ar fi bine să îngropăm cu toţii această secure a războiului, pentru binele UTA-ei. Eu nu ţin duşmănie, am făcut primul pas şi mi-am prezentat scuzele”, a declarat Ionuţ Popa pentru Sport Arad.

wow, practic se foloseste de situatia asta cu jucatorii tineri si mai putin experimentati sa 'santajeze' emotional suporterii? cam dizgratios. iar partea cu asa-zisele ( Undecided ) dispute cu suporterii care nu ar fi fost elocvente daca avea o echipa experimentata e momentul in care practic demonstreaza ca scuzele prezentate sunt de complezenta, sau mai bine zis de nevoie. 

discursul lui Ionut Popa pare desprins din Lapusneanu: "daca voi nu ma vreti, eu va vreau!". imi pare sincer rau de situatia asta in care a ajuns UTA. dupa toate problemele generate de rezultatele slabe ale echipei nu cred ca era cazul sa toarne gaz pe foc prin aducerea acestui antrenor.
Răspunde
07-03-2018, 10:09,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Blatist ordinar, infect, las etc. Puie Mopa!
Răspunde
08-03-2018, 17:36,
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
ce mai freamat, ce mai zbucium... Smile
un subiect ce creaza din nou, dupa multa vreme, animatie pe forum. sustin punctul oficial de vedere al SCU prezentat in comunicat. e singura cale de urmat in aceasta situatie. e un semnal clar ca asociatia suporterilor e singura care intelege cu adevarat care ar trebui sa fie politica acestui club pentru a carui existenta SCU a facut mai mult decat oricine in ultimii 11 ani ( chiar si prea multe compromisuri).
numirea acestui personaj in fruntea clubului, pentru ca asta e de fapt ideea, compromite definitiv orice incercare de moralizare a modului in care UTA se raporteaza la fotbal. orice sansa de a fi altfel intr-o mare de cacat care e fotbalul actual a fost risipita iar clubul nu numai ca accepta sau e de acord cu asta ci chiar sustine impotriva propriilor declaratii si promisiuni un mod de lucru imoral.
indiferent din ce motiv, numirea de catre meszar, in fruntea clubului a acestui mascarici, acestui bohotz, acestui pseudo-mister cu accent pe e, e o masura proasta pentru club insa profitabila pentru cei din conducerea clubului si a orasului. lasand la o parte "realizarile" profesionale a acestei nonvalori enumerate mai inainte teoria ca prin aducerea unui "smecher" UTA se va salva e profund gresita.
poate ca se va salva de la retrogradare ( teoretic si practic ne-am putea salva si cu alt antrenor sau chiar si fara) insa va retrograda moral dupa ce timp de 4 ani s-a incercat cu greu sa se scape de coada "batranei doamne" din denumire si din mintea multor suporteri. e un mare pas inapoi dupa ce ani de zile , mai ales SCU si foarte putin clubul, au incercat sa proiecteze in mentalul suporterilor si spectatorilor de pretutindeni imaginea unui alt tip de club, clubul unei comunitati.
nu neaparat numirea acestui ins deranjeaza ci ceea ce reprezinta el pentru suporterii , naivi probabil, care inca mai cred in fotbalul curat, moral si profesionist. e exact ceea ce acesti suporteri detesta in cel mai sincer mod: minciuna, ipocrizia, ticalosia, smecheria, manelismul fotbalistic. nu suntem fraieri sa credem ca UTA nu e parte din sistem dar ne-am complacut macar crezand ca putem fi sau deveni altceva decat marea majoritate din sistem.
cu aceasta miscare, fara sa le pese, crezand ca scopul scuza orice mijloace, au distrus si aceasta speranta ca putem fi altfel, putem fi asa cum ne dorim si cum le-am si solicitat sa fim, odata cu acordarea privilegiului de a folosi numele UTA: un club curat si profesionist.
pacat!
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
09-03-2018, 10:05, (Ultima modificare: 09-03-2018, 10:07 de Kidu.)
RE: Stiri, sezonul 2017-2018
Wow, care ati postat de pe contul lui Jurma? Smile
Foarte frumos ai rezumat ceea ce cred eu si nu numai.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 4 Musafir(i)