Forumul
Victor Pruna - Versiune printabilă

+- Forumul "Bătrânei Doamne" (http://www.uta-arad.ro/forum)
+-- Forum: Arhiva (http://www.uta-arad.ro/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Forum: Sezoane trecute (http://www.uta-arad.ro/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Forum: 2017-2018 (http://www.uta-arad.ro/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Subiect: Victor Pruna (/showthread.php?tid=493)Victor Pruna - cristi b - 24-08-2017

As vrea sa-mi raspunda cineva din club daca stie care este starea lui de sanatate dupa accidentarea de ieri .


RE: Victor Pruna - EvillMe - 24-08-2017

Zicea codru la pauza ca are nasul rupt


RE: Victor Pruna - cristi b - 24-08-2017

Pai da, asta am vazut si noi ! Problema este ca l-au tinut pana la sfarsitul meciului,apoi l-au trimis cu ambulanta lui Turcin la Arad , a fost plimbat intre Spitalul ORL si Judetean pana aseara tarziu , are tripla fractura nazala si fractura pomete ocular, iar primul telefon a venit de la Todea, azi dupa-masa in jurul orei 18 ( probabil a fost antrenament si au vazut ca-i lipsa la apel). Mi se par lipsa crasa de profesionalism sa nu se intereseze aproape 24 de ore nimeni din club ce-i cu jucatorul !


RE: Victor Pruna - EvillMe - 25-08-2017

În fata mea la meci a stat Botiș și Voinea iar codru le a spus lor ce a pățit pruna...dacă s a întâmplat cum spui tu atunci este rușine mare din partea conducerii sa nu se intereseze de un jucător accidentat.


RE: Victor Pruna - adymax - 25-08-2017

Daca e adevarat e lipsa crasa de profesionalism. Asta a clubul pe care ni-l dorim?


RE: Victor Pruna - Kidu - 25-08-2017

Hai sa nu ne hazardam in declaratii doar pe niste simple supozitii. Intrebati-l pe Codru sau pe Meszar cum au stat lucrurile.


RE: Victor Pruna - Kidu - 25-08-2017

L-am sunat pe Codru sa aflu si parerea conducerii in mod direct. Lucrurile au stat asa:

Victor a fost insotit de catre medicul Turcin pana in momentul in care au venit parintii sai, mama lui Victor am inteles ca este cadru medical. I s-a facut film sa vada ce are insa e adevarat ca a fost necesar sa se astepte vreo trei ore pentru ca asa merg lucrurile in Romania. A venit si terapeutul Zsolt care a stat cu el si tot Zsolt a fost cel care a fost dupa rezultat. Codru a fost tot timpul in contact telefonic cu el.

Din punctul meu de vedere cred ca s-a procedat corect pentru ca era mult mai importanta prezenta unui cadru medical alaturi de Victor decat prezenta lui Codru. Totusi ca sa ma conving 100% am sa fac rost de numarul de telefon al domnului Pruna, tatal lui Victor sa il intreb si pe dumnealui care este starea baiatului si cum au stat lucrurile.
Voi reveni.


RE: Victor Pruna - Adrian07 - 25-08-2017

Multumim pentru informatii!!!


RE: Victor Pruna - Triple H - 26-08-2017

Tripla fractura de piramida nazala + fractura pomete ocular, urat, foarte urat... va sta ceva timp departe de gazon. Sper sa revii cat mai repede Victor, sa te faci bine!