Forumul
Liga I - Versiune printabilă

+- Forumul "Bătrânei Doamne" (http://www.uta-arad.ro/forum)
+-- Forum: Alte discuţii (http://www.uta-arad.ro/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: Fotbal în general (http://www.uta-arad.ro/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Subiect: Liga I (/showthread.php?tid=43)

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Liga I - Miki - 28-02-2014

Discutii despre liga I


RE: Liga I - RedNeck - 25-03-2014

"Hagi da o super lovitura in mare secret!

Echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanta, este intr-o situatie dificila in clasamentul Ligii 1, insa "Regele" se pregateste sa dea o lovitura importanta.

In cel mult doi ani, pustii lui Hagi se vor muta pe un stadion ultramodern ce va fi construit la doi pasi de Bucuresti, la Voluntari. Proiectul este deja finalizat, s-au obtinut autorizatiile necesare pentru inceperea lucrarilor, insa autoritatile prefera sa tina totul secret.

Fostul selectioner Mircea Radulescu, in prezent directorul tehnic al Academiei de Fotbal din localitate, sustine ca informatiile despre noul stadion nu pot fi facute publice deocamdata.

"Domnul primar (Florentin Pandele - n.red.) nu ofera informatii de acest gen pentru ca spune ca mai intai trebuie sa vorbeasca faptele. Nimeni din Primarie nu va va oferi detalii. Nici in ruptul capului nu o vor face", a declarat Mircea Radulescu pentru Ziare.com.

Chiar daca autoritatile din Voluntari incearca sa tina secret acest proiect prin care se doreste consolidarea unei super-forte la marginea Bucurestiului, Ziare.com a reusit sa afle detalii despre stadionul ce va fi construit.

Din informatiile noastre, arena pe care echipa lui Gica Hagi isi va disputa meciurile de pe teren propriu va avea o capacitate de 8-10 mii de locuri si va fi ridicata pe locul in care se afla baza de pregatire din preajma Politiei Pipera.

In momentul de fata, pe acest teren echipa lui Hagi isi desfasoara antrenamentele, insa in scurt timp vor incepe lucrarile pentru constructia noului stadion.

Tribunele si peluzele stadionului vor fi acoperite, iar investitia este estimata la 8 milioane de euro, conform unor surse din cadrul Primariei Voluntari.

Pe langa stadionul nou, Hagi va avea parte la Voluntari de conditii excelente de pregatire. In micuta localitate de la marginea Bucurestiului sunt deja mai multe baze de pregatire care asteapta echipa "Regelui".

"In total avem trei baze de pregatire deja. In primul rand, este stadionul pe care joaca echipa din Voluntari, cu o capacitate de 1000 de locuri, care mai are in vecinatate inca un teren sintetic pe care se pregateste echipa de liga a patra. Tot aici construim si un teren cu gazon natural, de dimensiuni mai reduse. Mai avem o baza de pregatire la Politia din Pipera, cu un teren excelent cu gazon natural. A treia baza este in spatele Primariei, unde sunt patru mini-terenuri cu nocturna, pe care isi desfasoara activitatea juniorii. In aceasta locatie se gaseste si sediul Academiei", a precizat Radulescu.

Gica Hagi s-a mutat deja la Voluntari din vara anului trecut, iar echipa de seniori isi desfasoara activitatea aici. Toti jucatorii s-au stabilit intr-un complex de la marginea Bucurestiului si asteapta constructia stadionului nou.

In baza acestui parteneriat, dupa finalizarea stadionului gruparea lui Hagi se va numi Viitorul Voluntari. "

http://www.ziare.com/gheorghe-hagi/stiri-gica-hagi/hagi-da-o-super-lovitura-in-mare-secret-1289703


RE: Liga I - adymax - 25-03-2014

Mai potrivit s-ar numi Viitorii Voluntari Smile Hagi daca vroia sa faca stadion putea faca in jud Constanta sau e cosntruit de autoritati?


RE: Liga I - Miki - 29-04-2014

Lista antrenorilor schimbaţi în acest sezon de Liga 1

Ilie Stan – FC Vaslui (etapa a 2-a)
Mircea Rednic – CFR Cluj (etapa a 4-a)
Adrian Szabo – FC Braşov (etapa a 5-a)
Cătălin Anghel – Viitorul (etapa a 6-a)
Nicolae Manea – Corona ( etapa a 6-a)
Aurică Ţicleanu – FC Braşov (etapa a 8-a)
Gigi Mulţescu – Dinamo (etapa a 8-a)
Ionel Ganea – U Cluj (etapa a 9-a)
Ionuţ Moşteanu - FC Vaslui (etapa a 10-a)
Valentin Velcea – ACS Poli Timişoara (etapa a 10-a)
Gheorghe Barbu – U Cluj (etapa a 11-a)
Ionuţ Badea – Oţelul (etapa a 12-a)
Alexandru Pelici – FC Braşov (etapa a 13-a)
Constantin Schumacher – Oţelul (etapa a 14-a)
Cristi Popovici – FC Botoşani (etapa a 16-a)
Tibor Selymeş - Săgeata (etapa a 17-a)
Gheorghe Butoiu – Săgeata (etapa a 19-a)
Vasile Miriuţă – Ceahlăul (etapa a 19-a)
Petre Grigoraş - CFR Cluj (etapa a 19-a)
Valeriu Bordeanu – FC Botoşani (etapa a 19-a)
Ilie Stan – FC Braşov (etapa a 19-a)
Cosmin Contra – Petrolul (etapa a 22-a)
Ionuţ Chirilă – Concordia (etapa a 22-a)
Aurel Şunda – ACS Poli Timişoara (etapa a 23-a)
Daniel Isăilă – Astra (etapa a 24-a)
Costel Ilie – Ceahlăul (etapa a 26-a)
Ionel Gane – Corona (etapa a 27-a)
Cristi Pustai – Pandurii (etapa a 28-a)
Liviu Ciobotariu – FC Vaslui ( etapa a 28-a)

Sursa
Nici nu stiu ce as putea spune...


RE: Liga I - Redpunk_one - 20-05-2014

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/update-revolutie-totala-in-liga-1-azi-s-a-decis-trecerea-la-campionat-cu-14-echipe-si-sistem-cu-play-off-si-play-out-cum-se-va-modifica-sezonul-viitor-426228.html


RE: Liga I - Kidu - 20-05-2014

O idee buna zic eu. La felul cum arata in prezent fotbalul romanesc si la ce echipe se perinda prin liga 1, aceasta solutie poate fi un reveriment.


RE: Liga I - adymax - 20-05-2014

Trebuiau sa faca asta acum 10 ani. Liga 2,3 cum ramane?


RE: Liga I - Kidu - 20-05-2014

Adi, vezi aici.


RE: Liga I - adymax - 21-05-2014

K...merci...raman la parerea ca nu neaprat formatul competitiei conteaza ci la garantille bancare inainte de inceperea competitiei. O garantie bancare de 100 de mii de EURO pentru Liga 2 si 1 Mi de euro pt liga 1 ar fii normale asa s-ar evita cel putin abandonarea competiei.


RE: Liga I - I 929 - 21-05-2014

Au retrogradat Sageata si Acs Recas. De primii nu imi pare rau, dar preferam sa cada Viitorul nu stiu de unde sau Chiajna in locul timisenilor.


RE: Liga I - dedei - 22-05-2014

Pentru Arad e bine ca a retrogradat ACS Recas, pentru ca astfel planurile lui Robu cu centrul regional, au cazut si astfel Aradul ia fata Timisoarei in aceasta competitie.


RE: Liga I - Miki - 22-05-2014

Si eu preferam sa cada Viitorul. Anul asta au ramas datorita blaturilor, anul trecut datorita blaturilor, de promovat au promovat tot cu smecherii... Da, stiu, si alte echipe au facut smecherii (cred ca toate). Dar nu asa pe fata ca astia.


RE: Liga I - Oli - 22-05-2014

Hagi face tot ce poate să-si menţină echipa în liga ı pt că jucătorii au altă cotă dacă echipa joacă în liga ı.Dacă ar retrograda nu ar mai putea sa ceară sume mari in schimbul pustilor.


RE: Liga I - raul04 - 29-05-2014

http://www.sport.ro/liga-1/breaking-news-comitetul-executiv-a-aprobat-sistemul-cu-14-echipe-surse-nu-mai-e-nevoie-de-aprobarea-adunarii.html

Nu inteleg de ce au ales tocmai 14 echipe...In play-off/play-out, in fiecare etapa va fi cate o echipa care va sta.


RE: Liga I - adymax - 29-05-2014

Pentru ca nu au creier. Trebuia sa lase 16 echipe si sa retrogradeze 4.


RE: Liga I - Kidu - 29-05-2014

Probabil la 16 echipe un sistem play-off/play-out ar reprezenta prea multe jocuri. 44 de meciuri daca nu gresesc: 30 de etape in sezonul regulat plus inca 14 in play-off/play-out.


RE: Liga I - adymax - 29-05-2014

Sa faca cu 16 dar fara play off/out si sa cada 4. Si asa vor sa infiinteze Cupa Ligii..meciuri vor fii destule. Liga 2 sa fie o grupa de 18 si in liga 3 sa fie 4 grupe din care castigatoarele promoveaza.


RE: Liga I - I 929 - 30-05-2014

Am inteles ca primele 6 vor juca in play off si urmatoarele 8 in play out.


RE: Liga I - raul04 - 05-06-2014

http://www.sport.ro/liga-1/oficial-s-a-dat-mita-arbitrului-intr-un-meci-steaua-fc-arges-ionica-serea-si-marius-martis-au-ajuns-la.html
Pana la urma ajunge si "prietenul" Serea acolo...


RE: Liga I - Beldea - 28-06-2014

Craiolguta o sa joace in liga 1
http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/OFICIAL+CS+Universitatea+Craiova+a+fost+afiliata+definitiv+FRF