Bine ai venit, Musafir
Trebuie să vă înregistraţi înainte să scrieţi mesaje pe acest site.

Nume utilizator
  

Parolă
  

Caută în forumuri

(Căutare avansată)

Statisticile forumului
» Membri: 338
» Ultimul membru: ChiraMic
» Subiectele forumului: 416
» Mesajele forumului: 17,911

Toate statisticile

Utilizatori conectaţi
În acest moment sunt 15 utilizatori conectaţi.
» 2 membru(i) | 13 Musafir(i)
Adrian07, maryan

Ultimele subiecte
Stadionul "Motorul"
Forum: Ştiri şi noutăţi
Ultimul mesaj a fost postat de: maryan
45 minute în urmă
» Răspunsuri: 282
» Vizualizări: 121,055
Finala Cupei României U 1...
Forum: Meciuri
Ultimul mesaj a fost postat de: red11
6 ore în urmă
» Răspunsuri: 13
» Vizualizări: 720
Liga I
Forum: Fotbal în general
Ultimul mesaj a fost postat de: Cristi_Arad
Ieri, 22:59
» Răspunsuri: 152
» Vizualizări: 56,166
Stiri din sezonul 2016-20...
Forum: Ştiri şi noutăţi
Ultimul mesaj a fost postat de: Cristi_Arad
Ieri, 22:57
» Răspunsuri: 401
» Vizualizări: 69,943
Etapa #36: UTA - CS Balot...
Forum: Meciuri
Ultimul mesaj a fost postat de: Adrian07
Ieri, 14:13
» Răspunsuri: 44
» Vizualizări: 2,101
Un tribut adus idiotilor
Forum: Diverse
Ultimul mesaj a fost postat de: Vlad
26-05-2017, 10:34
» Răspunsuri: 66
» Vizualizări: 27,359
Adrian Petre
Forum: Jucători şi antrenori
Ultimul mesaj a fost postat de: Kapa
25-05-2017, 11:21
» Răspunsuri: 3
» Vizualizări: 992
Filme
Forum: Diverse
Ultimul mesaj a fost postat de: RedNeck
25-05-2017, 7:13
» Răspunsuri: 48
» Vizualizări: 22,252
Liga a II-a
Forum: Fotbal în general
Ultimul mesaj a fost postat de: Triple H
24-05-2017, 18:11
» Răspunsuri: 475
» Vizualizări: 166,203
Etapa #35: Poli - UTA (21...
Forum: Meciuri
Ultimul mesaj a fost postat de: RedNeck
23-05-2017, 19:12
» Răspunsuri: 119
» Vizualizări: 10,253

 
  UTA Under 19
Postat de: Kidu - 05-04-2017, 14:01 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (10)

Dupa ce a castigat prima mansa a semifinalei la Arad cu 1-0 impotriva celor de la CFR Cluj, UTA Under 19 castiga cu acelasi scor si returul de la Cluj si pentru al doilea an consecutiv suntem in finala Cupei Romaniei la Fotbal Under 19 dupa ce anul trecut am castigat competitia.

Bravo baieti! Suntem mandri de voi si prin generatia voastra cat si prin colegii vostri de la generatiile mai mici, UTA are un viitor plin de sperante.

Urmatorul meci: finala de la Mogosoaia.

Tipăreşte acest articol

  Stadionul "Otto Greffner" Siria
Postat de: Kidu - 27-02-2017, 10:26 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (17)

Cum asta va fi casa noastra in retur pana cand "Motorul" va fi refacut, am deschis topic separat.

Pana ieri era montata doar o peluza pe partea dinspre sosea. Sunt minitribunele ce formau tribuna a II-a pe "Motorul":
[Imagine: 6GKZHYk.jpg]

[Imagine: nGpsqLH.jpg]

[Imagine: hzEV0D0.jpg]

Am inteles ca se va monta si cealalta tribuna precum si o minitribuna la a II-a pentru suporterii vizitatori.

Sursa pozelor: sabau15

Tipăreşte acest articol

  Stadionul "Gloria"
Postat de: I 929 - 20-01-2017, 11:03 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (16)

Profesorii de atletism sunt nemulțumiți că UTA va juca acolo câteva meciuri, îi cer demisia lui Meszar din funcția de președinte al DJTS.

http://sportarad.ro/2017/01/19/atletii-c...-atletism/

Cum era de așteptat, destinația arenei „Gloria” începând cu această primăvară deschide un așa-zis conflict între atleții arădeni și cei care aduc (și) fotbalul la Bou’ Roșu. În bătaia „puștii” au intrat după participarea la conferința de presă de ieri Primăria, reprezentată de vicele Călin Bibarț și Alexandru Meszar.
Întruniți într-o primă ședință a anului 2017, o parte dintre membrii Asociației Județene de Atletism Arad și-au manifestat îngrijorarea și nemulțumirea de decizia luată unilateral de instituția de la kilometrul zero, privind darea în folosință a stadionului Gloria pentru două luni de zile și echipei de fotbal UTA. Aceștia, mai precis Ioan Marconi (președinte), Constantin Miclea (vicepreședinte), Traian Magheru, Decebal Spânu, Zoltan Szabo, Ionel Oprea, Pavel Suslak, Lucian Donțu și Olivia Brosovszki, se simt dați la o parte, tratați cu indiferență, în condițiile în care susțin că știu cel mai bine ce stricăciuni, respectiv „găuri” financiare din banii publici ar putea apărea odată cu amenajarea tribunelor și intrarea în peisaj a fotbaliștilor.
Demontarea cuștilor pentru aruncarea greutății – una dintre problemele majore
Este clar că stadionul Gloria nu va fi omologat de Fdererația Română de Fotbal având „plantate” în spatele celor două porți, aproape de liniile de aut și colțurile terenului, cele două cuști destinate aruncătorilor cu greutatea. Atleții susțin că în momentul în care cele două cuști se demontează, arena își pierde omologarea pentru competițiile internaționale. „În primul rând, odată dezasamblate și depozitate prin nu știu ce hale, ansamblele ce compun acele cuști se deteriorează. S-au dat pe ele aproximativ 35 de mii de euro din banii arădenilor. În plus, pierdem omologarea pentru competițiile oficiale, iar costurile unei omologări în atletism sunt mari pentru țara noastră, în jur de 10 mii de euro. Mai sunt și cheltuielile cu reprezentantul Federației Internaționale, ce înainte de Cupa Europei la Aruncări Lungi a stat două săptămâni la Arad, pe cheltuiala noastră, numai pentru a omologa terenul de aruncări. Se adună zeci de mii de euro dintr-un foc din banii arădenilor, ce ar putea fi folosiți în alte scopuri”, spune Constantin Miclea, antrenor și vicepreședintele Asociației Județene de Atletism. Clujul și Piteștiul sunt celelalte două orașe din țară ce au stadioane omologate pentru competițiile oficiale de atletism.
„Gazonul, inutilizabil pentru fotbal”
…susține Ioan Marconi, președintele Asociației Județene de Atletism. „Crampoanele fotbaliștilor intră ca brânza în acest gazon, nu văd cum vor putea evolua ei în condiții normale. Dacă se decopertează primul strat, sub el e pământ nivelat, așa cum ați văzut la începutul anului trecut pe CSȘ Gloria, în Subcetate. Nu văd cum într-un timp atât de scurt, echipa UTA va avea parte de o suprafață de joc cât de cât bună, ca să-și poată facă treaba pentru care schimbă, practic, terenul. Și am mai observat că s-a mai vorbit despre conviețurire atleți – fotbaliști. De acord, dar să nu-mi spuneți că în momentul în care fotbalul ajunge pe Gloria, aruncătorii de greutăți mai pot să-și facă antrenamentele, riscând să facă găuri în gazon”, spune dr. univ. Ioan Marconi.
Unde vor apărea 2000 de locuri fără să fie afectată pista de atletism?
…este o altă întrebare pe care atleții arădeni ar dori răspuns din partea Primăriei sau a firmei care se va ocupa cu montarea tribunelor pentru susținătorii echipei fanion a Aradului. „E greu de crezut că vor apărea 2000 de locuri, de scaune, în jurul terenului, fără a fi afectată pista de atletism. Și vorbim despre o pistă de atletism ce a costat o jumătate de milion de euro din banii arădenilor. Cum se va delimita șantierul de lucru, vor afectate antrenamentele noastre?”, sunt alte întrebări pe care le mai pune Miclea.
În ziua meciului cu Sepsi, sunt programate competiții școlare pe „Gloria”
Antrenorii de atletism mai sunt nemulțumiți și de faptul că pe nimeni nu interesează și calendarul atletic în lunile aprilie și mai, când UTA ajunge pe Gloria. Astfel, ar fi aflat că în ziua în care „roș-albii” urmează să o întâlnească pe Sepsi Sfântu Gheorghe (14 aprilie), pe arena de la Bou’ Roșu are loc faza interjudețeană (zona) la tetratlon și pentatlon rezervată elevilor de gimnaziu și liceu (fete și băieți). „Competiția e prinsă în calendarul Ministerului Educației Naționale, nu putem modifica datele cum vrem noi”, punctează și Olivia Brosovszki. Antrenoarea mai ridică și o altă problemă: „Din câte știu eu, fotbaliștii mai fac cel puțin un antrenament, cel oficial, pe gazonul pe care vor juca. De obicei, aceste antrenamente sunt închise, când chemăm copiii la atletism? Asta dacă se face un singur antrenament pe săptămână, dar ne este frică că terenul va fi folosit mai des”.
„Meszar nu ne reprezintă, îi cerem demisia din fruntea Direcției!”
– mai afirmă Constantin Miclea. Având în spate performanța lui Andrei Gag, medaliat cu argint în proba de aruncarea greutăţii la „mondialele” de sală din Portland (SUA) și participant la Olimpiada de la Rio, atleții arădeni spun că ar trebui să fie mai respectați sau în orice caz consultați când se iau decizii ce îi privesc direct. „Nimeni nu ne-a chemat la o discuție prealabilă, ci suntem puși în fața faptului împlinit. L-am văzut pe domnul Alexandru Meszar lângă viceprimarul Aradului vorbind doar despre fotbal, despre ceea ce ce trebuie făcut pentru ca pe Gloria să se joace fotbal la primăvară. Măcar să fi fost la fel de vocal și implicat și când s-au dărâmat cele trei mari stadioane în Arad: Vagonul, Strungul și Telecom. Atât dânsul, cât și iubitorii fotbalului. Eu știu că în calitate de director ar Direcției Județene de Sport și Tineret, domnul Meszar ar trebui să ne trateze egal pe toți. Dânsul uită că Andrei Gag a fost desemnat cel mai bun sportiv al Aradului în 2016 și, de altfel, cel mai bun atlet român al anului trecut, iar antrenorul Ionel Oprea e și el cel mai bun antrenor arădean pe 2016. Cred că meritam măcar să fim întrebați sau consultați cu privire la singurul stadion omologat pentru competiții internaționale de atletism din Vestul țării. Nu reprezintă toate sporturile din Arad, îi cerem demisia din fruntea Direcției”, spune răspicat Miclea.
De ce nu Șiria sau Pîncota?
…e nedumerirea membrilor Asociației Județene de Atletism. Aceștia consideră că pentru 5-6 meciuri oficiale efortul nu era mare pentru UTA și suporterii ei să evolueze la 20-30 de kilometri de Arad. „Chiar nu înțelegem de ce riscăm să stricăm un stadion destinat atletismului, să pierdem zeci de mii de euro, când echipa UTA ar fi beneficiat chiar de condiții mai bune la Șiria sau Pîncota. Domnul Marconi a vorbit despre calitatea gazonului, lucrul cel mai important având în vedere că de un gazon rău fug fotbaliștii de pe Motorul. Mai sunt și tribunele, care nu vor oferi o vizibilitate foartă bună, dar se merge înainte cu această idee ce nu o văd cu adevărat benefică pentru nimeni. Nu cred că pentru un suporter adevărat al UTA-ei, o excursie în lunile aprilie și mai până la Șiria sau Pîncota, stadioane deja omologate pentru Liga a 2-a, ar fi fost o problemă”, a concluzionat Miclea.

***
Părerea mea: le înțeleg punctul de vedere, însă fotbalul rămâne sportul rege iar UTA regina incontestabilă a fotbalului arădean. Cum am făcut și noi, ei trebuie să înțeleagă contextul mai degrabă nefavorabil sportului din Aradul ultimilor ani. S-au demolat trei stadioane pe care se juca fotbal și am rămas cu Motorul (cel mai prost gazon dintre toate), Gloria (în paragină până la preluarea de UVVG și dedicarea lui atletismului, dar la bază stadion de fotbal), Bujac (sintetic plus cel cu iarbă naturală ciuntit), CPL (paragină plus rugby), Sânicolau Mic (periferie, nu e loc pentru tribune, gazon denivelat), ICRTI (periferie, în câmp), FZ (înghesuit, acces greu), Subcetate (probleme legate de proprietate/drept de folosință). UTA nu își poate juca meciurile oficiale în Sânicolau Mic sau pe ICRTI, cel puțin nu la nivelul primelor locuri din Liga a II a. Pentru atletism cred că se pretează un teren de la CSS Gloria până când vor reveni pe celălalt mal al Mureșului.
La campionatul de aruncări de anul trecut, audiența a fost foarte scăzută. Poate nu e corect să judecăm așa, însă pentru cel mai important simbol sportiv al Aradului cred că trebuie făcut acest sacrificiu. Dacă UTA va reveni acolo sus, atunci și celelalte discipline poate vor veni în urma sa pentru că marea masă a arădenilor, cei care nu au copii sau alte rude printre sportivi, se vor reîntoarce și spre celelalte sporturi.

Tipăreşte acest articol

  UTA III
Postat de: I 929 - 17-09-2016, 22:36 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (6)

Nu înţeleg rezultatul Şoimii Lipova - UTA III, 10-0. Oricum am lua-o, este o umilinţă. De ce am înscris o echipă de copii, pentru astfel de rezultate? Sau poate că  pe bancă avem nişte lipsuri.  Huh

Tipăreşte acest articol

  Transferuri
Postat de: I 929 - 18-08-2016, 20:20 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (93)

Nu am avut topicul ăsta de când s-a schimbat forumul? Edit: a fost mutat şi el în arhivă, l-am găsit pe cel vechi acolo.

Aşadar, să-i trecem şi pe băieţii de mai jos la acest capitol. Sper să fie achiziţii care să confirme şi la prima echipă. Lucrurile se mişcă la club, sunt curios cum se va descurca UTA II în campionat. Mă aştept  să se bată la primele locuri.  Big Grin

"UTA își ia „stranieri” până în 21 de ani. Care sunt cei 7 fotbaliști care aspiră la un tricou la prima echipă?


Twe
Selecția s-a încheiat și la UTA II sau cel puțin e greu de crezut că mai poate apărea cineva din rândul fotbaliștilor tineri pentru a-i convinge rapid pe Dan Oprescu, Cristian Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin că merită un loc la UTA. Pentru început la echipa a doua, dar cu șanse de a promova dacă ies în evidență prin antrenamente și jocuri. 
Practic, tehnicienii de la „satelit” au făcut selecție doar printre fotbaliștii tineri, până în 21 de ani. Astăzi, printre portari, la amicalul cu ACS Poli, a apărut și Alex Barna, goalkeeperul de 23 de ani ales de Dan Țapoș încă de săptămâna trecută. Acesta a evoluat în ultimii trei ani de zile la Ceahlăul Piatra Neamț, debutând în prima ligă chiar la ultimul meci petrecut de nemțeni pe prima scenă a fotbalului românesc, o victorie cu 2-1 în fața celor de la Craiova. Barna a fost portarul titular al nemțenilor în sezonul precedent de ligă secundă, apărând poarta în 21 de partide.
Daniel Celea a evoluat constant în ultimele sezoane la Pandurii II în Liga a 3-a. E un fundaș central cu un fizic bun, soluție de fotbalist Under 21 pentru atât în eșalonul doi, cât și în eșalonul trei. Roland Nagy și-a spus deja punctul de vedere despre Celea, care se antrenează cu UTA II de mai bine de trei săptămâni.
Robert Gîrbiță e generația lui Celea. De altfel, cei doi sunt buni prieteni din vremea Liceului, pe care l-au absolvit împreună la Craiova. Gîrbiță e fotbalist de piciorul stâng, e de meserie mijlocaș central, dar se descurcă și ca fundaș stânga.
Ionuț Coadă are 19 ani și provine de la CSȘ Drobeta Turnu Severin. Și el e mijlocaș central, cu sarcini preponderent defensive și a primit deja „girul” tehnicienilor pentru a fi cooptat la UTA II.
Alexandru Istrate a jucat constant pentru Oțelul Galați în stagiunea trecută de Liga a II-a, are 18 ani și e mijlocaș ofensiv. Poate juca oriunde în linia de trei din sprijinul atacantului în sistemul pentru care, cel puțin deocamdată, au optat tehnicienii arădeni.
Radu Ungurianu  e din Piatra Neamț și a mai evoluat în cariera sa la Cetate Suceava și Ceahlăul, iar ultima oară a răspuns comenzilor lui Dan Oprescu la Turnu Măgurele, în seria a III-a a Ligii a 3-a. E mijlocaș ofensiv de bandă stânga sau dreapta și are un fizic destul de bun.
Teodor Ignea (1,84 metri) e născut în Pașcani, a evoluat sezonul trecut 15 partide în eșalonul secund în tricoul celor de la SC Bacău și a marcat și două goluri. În vara anului trecut, atacantul de careu a făcut parte și din generația Clubului Sportiv Municipal Pașcani care a câștigat titlul național la juniori A1 (4-1 în finala cu Bihorul Beiuș), Ignea  fiind declarat jucătorul meciului.
„Am dori să-i ținem pe toți, iar în acest sens am rugat conducerea clubului să deschidă negocieri cu ei. Din câte știu eu, băieții s-au înțeles în mare asupra unor contracte de joc, mai rămâne să aibă și toate actele de transfer în regulă. Vorbim despre jucători tineri, pe care eu și colegii mei îi vedem în stare să aspire și la prima echipă”, a precizat Cristi Păcurar, unul dintre tehnicienii UTA-ei II.   
Ca și noutăți, tot în lotul UTA-ei II se mai află Ovidiu Ghergar și Ovidiu Mandache, dar cei doi sunt arădeni, mai vechi cunoștințe „alb-roșii”.
FOTO (de la stânga la  dreapta): Barna, Ignea, Ungurianu, Coadă, Istrate, Gîrbiță, Celea. "


sursa: http://sportarad.ro/uta-isi-ia-stranieri...ma-echipa/

Tipăreşte acest articol

Information Stiri din sezonul 2016-2017
Postat de: Kidu - 16-06-2016, 8:20 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (401)

Un nou sezon, un nou inceput. Sper ca asta sa fie anul nostru, sa promovam fiind pregatiti din toate punctele de vedere chit ca la capitolul infrastructura vom ramane si sezonul asta restanti.

Tipăreşte acest articol

  2% pentru UTA
Postat de: I 929 - 09-03-2015, 9:20 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (18)

[Imagine: image.jpg]

De asemenea pe gasiti detalii si pe sportarad.

Tipăreşte acest articol

Music Imn UTA
Postat de: Adrian Petre - 25-11-2014, 21:31 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (7)

https://www.youtube.com/watch?v=GPqXurrZ7XI
Cel mai frumos imn,de fiecare data cand il aud ma cuprind fiorii,il ascult in fiecare zi si nu ma mai satur de el,o sa il ascultam din nou cand UTA va fi in Liga 1 si o sa ne bucuram de el !!Heart

Tipăreşte acest articol

  Site-ul oficial al UTA-ei
Postat de: |R|O|B|I| - 21-10-2014, 19:24 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (8)

Din cate imi dau seama, se tot lucreaza la noul site al clubului. Jucatorii si antrenorii echipei noastre au participat deja la o sedinta foto pentru site.

http://www.uta-arad.ro/www3/?page_id=122

Tipăreşte acest articol

  Sponsori
Postat de: RedNeck - 09-10-2014, 20:18 - Forum: Ştiri şi noutăţi - Răspunsuri (58)

"Alți trei parteneri

Team-managerul Decebal Grădinariu a anunțat că UTA are alături, din această săptămână, încă trei parteneri. Este vorba de Librăria „Corina”, Remax Gold (lider mondial în domeniul imobiliar) și publicația „Vând și cumpăr”. Sunt deja și alți parteneri cu care se discută, iar săptămâna viitoare ar putea fi anunțat numele lor."

http://www.aradon.ro/achizitie-de-rasune...ta/1465660

Tipăreşte acest articol