Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #4: UTA - FC Politehnica Iași, 20.09.2020, ora 18:45, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
[Imagine: Etapa4UTAAradPoliteh.png]
Părerea mea personală este că UTA va câștiga acest duel. Cu o victorie, intrăm în zona play-off, și ar fi frumos să ne menținem pe acolo. Poli Iași este o echipă de bătut, mai ales cât timp Pancu e acolo antrenor.
Chiar nu concep alt rezultat inafara de victorie. Au probleme grave,chiar Pancu declara ca nu isi permit sa aduca nici jucători din Liga 2.
Nici un meci din liga 1 nu este usor. Pe Medias toti o vedeau condamnata a pierdut o intreaga echipa in vara au 6 puncte, au batut Arges noi egal, au batut Iasi noi sa vedem. Iasi-ul si-a adus si ea ceva jucatori degeaba se plange Pancu ( declaratie facuta cand a fost intrebat daca nu vrea sa aduca jucatori de la Rapid dar aia au salarii mai mari decat au cei de la Iasi), au un Calcan care nu ii slab, au Mihalache si Frasineanu batrani in aparare dar cu stiinta jocului si mai au si alti care pot sa te incurce.
A venit ziua primei victorii în liga 1! Sunt convins ca băieții sunt foarte montați și am încredere ca toate cele 3 puncte vor rămâne azi în Arad!
Doamne cum jucam...sa le spuna cineva jucatorilor ca am trecut totusi la un nivel superior; nu legam pase, sare mingea din noi si cadem incontinuu pe jos...
Ce frumos, primul gol pe noul Stadion...CIPRIAN RUS! Bravo Cipri!
Bine, Cipri!!! Hai ca ne dam drumul si vin ele si mai vin si restul golurilor.
Slaba rău de tot prima repriza...multe greșeli personale,mai mult de 5 pase rar cand am reușit, la poarta lor foarte rar am ajuns...golul primit, greșeală de portar,in genul primului gol primit in cupa cu Dinamo...mijlocul aiurit rau de tot astazi,nici macar o minge recuperată dintr-un contact fizic,la cap mereu sunt primii...prea crispați parca...sa sperăm ca ii revitalizează Balint la pauza.
Ioan Hora din păcate e o DEZAMĂGIRE. Chiar am fost cu ochii pe el, din 10 pase, 2 sunt corecte. Pierde mingile unu-la-unu..
Ursu!!!! SENZATIONAL!
Nu meritam mai mult ! Nici un jucător nu s-a remarcat astăzi, toti au arătat ca niste jucători de Liga 2 cel mult. Cred ca e cel mai slab meci din era Balint,la concurență cu meciul din Regie. Nici o sansa în ritmul asta
din păcate un regres evident fata de meciurile anterioare, sper ca băieții să-și revină în meciurile următoare iar rezultatul de astăzi sa nu ne coste prea scump...
Joc execrabil, rezultat pe masura... cel mai mult ma ingrijoreaza pregatirea fizica, din pacate inca nu aratam bine fizic.
Ioan Hora, Alex Ionita, Buhacianu, Vlad Morar, 4 jucatori fara niciun suflu, fara un pic de curaj. Dezamagire totala! Nu meritau moldovenii victoria!
Slab foarte slab.....dezamagire...
@Kapa, ce pregatire fizica cand tu nu ai avut pauza competitionala? Asta nu vine in 3-4 etape.

Intr-adevar, azi am facut un meci slab dar nu meritam sa pierdem. Asta e, ne ridicam si mergem mai departe.
(20-09-2020, 20:35)Kapa a scris: [ -> ]Joc execrabil, rezultat pe masura... cel mai mult ma ingrijoreaza pregatirea fizica, din pacate inca nu aratam bine fizic.

nu aratam bine fizic... de ceva timp, masuri??? tactic la fel, schambarile au fost iara maini moarte si din pacate am luat goluri prea usor. Per ansamblu multe de analizat si corectat pentru Balint si echipa...
Cel mai slab meci de până acum, am arătat ca o echipă de liga a doua de mijlocul clasamentului.
Tescan mi se pare obsesia lui Gyuszi, ii timpul să se trezească...iar in poartă trebuie să revină neapărat Iacob, avem nevoie de maturitatea lui pe linia porții...in plus, revin cu ideea de după meciul trecut, nu avem atacant, trebuie adus neapărat un marcator.
Se duc etapele și nu adunăm puncte, incă nu-i grav, dar după incă 2-3 meciuri de genul incepe să se strângă lațul...și să nu uităm că incă n-am dat de nicio echipă bună.
Trebuie adus, trebuie adus... de unde bani, pe ce lume traiti?
Trebuie jucat cu ce avem si avem solutii in atac insa mai e mult de munca.
Pagini: 1 2