Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #3: UTA - Csikszereda Miercurea Ciuc, 17.08.2019, ora 11:00
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Suntem lideri, 6 puncte acumulate insa sambata ne viziteaza o nou-promovata tare ambitioasa si bataioasa.
Sper sa umplem stadionul si sunt tare increzator intr-o noua victorie.

Haide UTA!
Cu toții în tribune și să susținem băieții din primul până in ultimul minut ! O sa fie un meci cel puțin la fel de greu ca cel din prima etapa dar mă bazez pe pregătirea exemplară a meciului de către Balint!
Meci greu, așa cum e de obicei cu noile promovate, iar în plus ciucanii din ce am auzit sunt bine organizați și foarte ambițioși. Dar, dacă Balint a reușit să-i țină pe băieți cu picioarele pe pământ, să le ia clasamentul din fața ochilor, să nu-i lase îmbătați de victoria la scor de neprezentare de la Ploiești, să-i țină concentrați 100% (că motivați sigur sunt), atunci nu văd cum să ne scape victoria. Sper ca începutul ăsta de sezon să-i fi convins și pe sceptici și aceștia să revină la stadion iar sâmbătă să avem o arenă plină.
(15-08-2019, 10:18)Giuliano a scris: [ -> ]...să-i țină pe băieți cu picioarele pe pământ, să le ia clasamentul din fața ochilor, să nu-i lase îmbătați de victoria la scor de neprezentare de la Ploiești, să-i țină concentrați 100% (că motivați sigur sunt), atunci nu văd cum să ne scape victoria...

Da, aici e cheia meciului.
https://www.youtube.com/watch?v=tISld4whg3Y link al celor de la Miercurea Ciuc. Lasand link-ul la o parte, felul in care acopera site-ul oficial si sportarad.ro subiectul UTA e jenant. Site-ul e jumatate din timp picat, sportarad actualizeaza in reluare...
O victorie foarte muncită de băieți! Bravo pentru determinarea de care au dat dovadă și pentru modul în care au luptat și au crezut în victorie! Se formează o echipa frumoasă la Arad! Un lucru important...se întoarce lumea la stadion!
Azi am întâlnit o echipa dificila a ligii a 2 a, ce va încurca multe echipe cu pretenții!
(17-08-2019, 12:30)Gru a scris: [ -> ]https://www.youtube.com/watch?v=tISld4whg3Y link al celor de la Miercurea Ciuc. Lasand link-ul la o parte, felul in care acopera site-ul oficial si sportarad.ro subiectul UTA e jenant. Site-ul e jumatate din timp picat, sportarad actualizeaza in reluare...

poti sa fi mai concret cand spui ca site-ul e jumatate din timp picat? pana acum nu s-a mai plans cineva... mersi.
fie site-ul uta-arad.ro, fie forumul(daca intri direct) au fost picate pentru minute bune, sa nu zic chiar zeci de minute si astazi in preajma meciului. Aceleasi simptome le are destul de des si in alte zile.

Later edit: acum la 22:08 site-ul si forumul erau picate, au revenit undeva pe la 22:10.
Bravo baietilor pentru cele 3 puncte, cum au putut cei de la Csíkszereda sa trasmita meciul pe net, la fel si cei de la poli si noi nu putem? Am inteles ca pe cei de la TV Arad nu-i lasa dar pe net se poate?
Ce atmosfera, ce alearga jucatorii dupa minge, ce-l asculta pe Balint la fiecare indicatie!!!
Chiar daca jocul nu a fost prea bun in prima parte si nu am putut sa-i desfacem, in repriza a doua oaspetii au cam cazut fizic si chiar nu puteam scapa victoria.
Cu drag vi la meci... parca e un vis!!! Nu ai cum sa fi suparat pe echipa si daca pierde vazand ca jucatorii se dedica si isi doresc tot timpul victoria.
Anticipam faptul ca ciucanii vor da o replica darza, stiindu-i o echipa organizata, insa nu ma asteptam sa fie chiar asa bine legati.
Cu toate astea Gyuszi i-a citit bine iar baietii nostri s-au achitat cu brio de sarcini, ambii atacanti facandu-si foarte bine treaba si chiar daca ieri a fost ziua lui Cipri, trebuie sa remarcam altruismul lui Vali Buhacianu la golul doi.
Remarc si atitudinea si vana lui Oroian la golul trei.

Mi-a placut atmosfera in tribune la fel ca si la galerie chiar daca se putea sa cantam si mai bine. Ma bucur ca lumea revine la UTA, era si timpul sa rasara soarele pe strada noastra, pe strada utistilor.