Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #34: "U" Cluj - UTA (12.05.2019, ora 14:00, Digi Sport 1)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Prea multe nu ar fi de spus.
"Minunea Blonda" Iuga, parca nu este meci cand joaca titular sa nu gafeze la un gol....sper doar sa nu pierdem mai rau ca si in tur
Echipa asta atata poate... nu-i vorba de nimic altceva!!!!
E prea mult, suntem jenanti. Zero atitudine, aceleasi fortari din partea lui Pacurar cu Iuga si Costin. De ce l-a scos pe Hrezdac doar el stie. Trebuie o minte limpede si dati la o parte toti amatorii, e absolut ireal ce se intampla. Kanda, Copaci, Costin, Orlic, Bodea, Iuga nu au ce cauta intr-o echipa de liga a 2-a.
Ce circ ii acolo incredibil...sa sari la bataie cand joci ca o cizma...frumos ce sa zic..astept sa se termine odata sezonul asta
V
(12-05-2019, 15:25)Adrian07 a scris: [ -> ]Echipa asta atata poate... nu-i vorba de nimic altceva!!!!

Prostii,atata poate antrenorul!Trebuie sa fii sinucigas sau debil mintal sa crezi ca un profesor de sport poate sa gestioneze vestiar ul UTA ei!Trebuie rugat ,nu stiu Roly Nagy sau Stupi sa ajute pana la sfarsitul campionatului ,riscam sa retrogradam!
Peștele se impute de la cap, conducere de amatori, echipă de amatori.
Tabloul dezastrului completat de Bodea care rade pe banca la golul marcat la misto de u in ultimul minut!Este ireal ce se intampla la echipa asta!
De la meciul din deplasare cu Clinceni am scris ca efectiv nu se poate așa. Nu se mai poate , cât sa ii mai suporti pe indolenții astia și conducerea asta ? Bătaie între jucatori, ii sare șapcă la Păcura ii comedie ce se întâmpla. Acum trebuie luat atitudine nu la sfârșitul campionatului! Afara toți începând cu popa pacurar gradinaru !!!!!!
(12-05-2019, 15:48)psv a scris: [ -> ]V
(12-05-2019, 15:25)Adrian07 a scris: [ -> ]Echipa asta atata poate... nu-i vorba de nimic altceva!!!!

Prostii,atata poate antrenorul!Trebuie sa fii sinucigas sau debil mintal sa crezi ca un profesor de sport poate sa gestioneze vestiar ul UTA ei!Trebuie rugat ,nu stiu Roly Nagy sau Stupi sa ajute pana la sfarsitul campionatului ,riscam sa retrogradam!
Tot se zvoneste ca avem antrenor nou la anul... de ce atata secret? Degeaba, Pacurar nu poate sa tina vestiarul si o echipa fara obiectiv cam asa joaca!
Și dacă se întoarce popa tot antrenor nou vom avea... la cat a antrenat în ultimul timp!
Nici la anul nu vom promova.
Cu echipa asta și mai ales cu conducerea asta nu avem nici o șansă!
Sper sa batem Aerostarul ca altfel s-ar putea sa avem probleme mari...
Felicitari celor ce au mers in deplasare!
Astea cu antrenor nou sunt sa mai aline din durerea actualului sezon!sunt convins că actuala conducere nu poate aduce un alt antrenot
(13-05-2019, 13:42)maryan a scris: [ -> ]Astea cu antrenor nou sunt sa mai aline din durerea actualului sezon!sunt convins că actuala conducere nu poate aduce un alt antrenot

Sau poate nu vrea alt antrenor!
Asa se pare, Indianredskin.
O alta mare problema e ca echipa e pur si simplu decimata de accidentari. Aproape ca am jucat cu echipa de rezerve in ultimele meciuri. Nu stiu daca e o problema la medicul echipei, la preparatorul fizic, la felul cum se desfasoara antrenamentele in timpul saptamanii, la terenul ala sintetic (despre care s-a mai scris), sau poate o combinatie a mai multor factori. Poate si jucatorii incearca sa mai fenteze, acum ca nu mai au nici un obiectiv...cu toate ca dupa ultimele rezultate nu suntem departe de ultimul loc retrogradabil.
Vrăjeală și basme cu antrenori fantomă! Sper sa batem Bacăul, altfel devenim candidata sigura la retrogradare?
Nu picam chiar daca nu mai facem niciun punct, stie si conducerea asta si sunt chiar relaxati in privinta antrenorului tocmai pentru ca se bazeaza pe asta.
Posibil sa fie așa dar am pierdut luni importante, timp în care se putea forma o echipa competitivă pentru sezonul viitor!Însă specialiștii din conducere au preferat să formeze o echipa cu păcurar! Asta spune multe despre viitor și despre viziune lor managerială!pastrand direcția adoptată de conducere ne putem aștepta la un sezon f greu...mult mai greu că actualul sezon!
Pagini: 1 2