Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #26: Academica Clinceni - UTA (23.03.2019, ora 13:00, Digi Sport 1)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Delegația roș-albă a părăsit astăzi Aradul și petrece noaptea la hotelul Mirage, din Snagov. Mâine, UTA e față în față cu Academica Clinceni, ocupanta actuală a celei de-a treia trepte a podiumului ligii secunde.

”Am traversat o săptămână destul de grea, și motivațional și psihic. Venim după un eșec care nu a fost pe placul nimănui. Trebuie să ne recuperăm cât mai repede din toate punctele de vedere și să venim cu un rezultat bun la Clinceni. Am mare încredere în băieți, am avut un dialog pozitiv pentru a progresa în tot ce am rămas datori. Iar băieții vor să-l ajute și pe Mister cu un rezultat bun”, a indicat Cristi Păcurar.
Bodo Kanda era incert, după o accidentare suferită la mijlocul săptămânii, dar se speră că va fi apt pentru confruntarea de mâine. Lipsesc, accidentați, Albert Stahl, Stephane Coulibaly și Alex Manea.
Despre trupa adversă, Cristi Păcurar a remarcat: ”E echipă construită deja din campionatul trecut, ceea ce ne-am dorit și noi cu un retur înainte. Au jucători tineri de loturi naționale, alții împrumutați de la Steaua, Academica e la nivelul Petrolului, Clujului, Chindiei și Snagovului, care se bat la promovare. Faptul că transmit că nu au obiectiv ia presiunea de pe jucătorii lor. Se exprimă bine în teren, punctul lor forte e posesia, au jucători de calitate, sunt bine puși în teren, iar momentul de atac îl fac foarte bine. Grupul e punctul lor forte”.

Academica Clinceni – UTA începe la ora 13:00 și se vede pe Digi Sport 1 și Telekom 1. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.
Sper într-un meci bun mâine și să luăm cel puțin 1 punct! Mare păcat că nu joacă Miculescu !
Macar un egal, sa mai incurcam si noi pe cineva.
Sper sa vad atitudine și determinare la băieți! Și sunt convins că ne întoarcem cu o victorie de la Clinceni!
Aveti va rog un link ca nu-s in stare sa gasesc. Merci!!!
Paseaza bine Clinceniu, dar nu sunt de speriat... putem obtine chiar victoria!
L-am adus pe Ivan ca sa-l uitam pe banca...
2-0 dormim in ghete......
Asta este din pacate... inca o infrangere.
Eu sper din tot sufletul sa se trezeasca astia din conducere odata ca asa ceva eu nu am vazut in viata mea...sa ai antrenor principal in concediu medical...daca ii bolnav lasa tata locul lu altu sa vina sa antreneze..iuga slab si il ai pe ivan si nu joci cu el, costin 0,copaci 0,atacanti nu ai ca cipri joaca mai mult extrema nu atacant...sper odata si odata sa se faca ceva ca asa ceva nu se poate..pacurar ala nu are nici o tangenta cu antrenoratul unei echipe mari
La UTA ii high life!
Macar o idee de joc sa vedem pentru a avea speranțe pentru la anul,dar din pacate nimic.Ne bazăm doar pe aparare si jucam foarte urât.Cred ca avem nevoie de forțe proaspete si tinere ,atat pe banca cat si in conducere.
Nu am contat in atac ... figurație! Nu legăm nimic
Incredibil !!! Eu nu înțeleg cum putem suporta atâta indolenta! Asta e amatorism total, incredibil in ce situație am ajuns sa nu ma pot uita la meci, ca nu leagă doua pase e una da sa nu poți alerga ??
Am citit ca Sandoi si-a dat demisia de la Arges, nu ar fi bun la UTA?
Eu personal as alege un antrenor mai tânăr cu dorința de afirmare și susțin că o varianta super ar fi Laszlo Balint! Dar eu nu cred că o să plece popa !
Nici pe mine nu ma incanta Sandoi
Balint, Poenaru, Dulca
Am vazut pe digisport.ro cum Goga(U Cluj) ia rosu direct la un fault identic cu cel al lui Vlad Mihalcea in meciul cu noi. Mihalcea care mai avea un galben pentru simulare! Ar fi fost un om minus pentru aia inca din prima repriza.
Oricum jocul UTA-ei a fost catastrofal. Parca erau in vacanta!
Ce ziceti de un Niculescu, Balint, Minteuan, Dica era ok iarasi, nu blazati precum Sandoi, Grigoras etc...