Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #25: UTA - Luceafarul Oradea (16.03.2019, ora 11:00)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Runda cu numărul XXV regăsește echipa noastră în postură de gazdă pentru Luceafărul Oradea. E al patrulea meci al anului, trupa noastră caută confirmarea, după victoriile cu Brăila și ACS Poli, și înfrângerea de la Ripensia.
 ”Întâlnim o echipă cu jucători iuți, ce verticalizează imediat. Noi am traversat o săptămână pozitivă, cu băieții noștri conștientizând că mai avem mult de lucru”, e mesajul staffului tehnic roș-alb, transmis prin vocea lui Cristi Păcurar.
Lipsesc suspendații Melinte și Copaci, Coulibaly și Manea nu au reintrat în circuit, în timp ce Bodea, Costin, Șeroni și Ciucur erau incerți, dar se spera în recuperarea lor până la ora jocului.

UTA – Luceafărul începe la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.
Arbitri: Cristian Codrea (Baia Mare) – Bogdan Dragoș (Făgăraș), Răzvan Soporan (Baia Mare). Rezervă: Claudiu Gaitin (Timișoara). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Dan Jiga (Bistrița).
O echipa artagoasa, au jucat destul de bine cu U cj chiar daca au pierdut. Chiar daca avem cateva absente, putem obtine victoria.
Transmite ceva televiziune?
Nu trasmite nimeni, cu totii la stadion. FORZA UTA!
0-3 .... mai ii ceva de zis?
Daca conducerea tehnica nu intelege ca acest sistem cu doi inchizatori si un singur varf este falimentara pentru noi vom mai vedea astfel de episoade. Nu inteleg de ce am platit bani pe Ivan daca nul jucam...mai bine improvizam cu Iuga.
Multe lucruri sunt de neînțeles! Însă eu cred că partea cea mai importanta e implicarea lui Popa ! Daca sănătatea nu ii permite poate ar trebui să căutăm un antrenor gen Laszlo Balint și să mergem înainte iar Popa poate ocupa o funcție în conducerea clubului, e mult mai bun că Drăgan sau Grădinaru! E clar că păcurar cu are cum sa lege echipa! Trece timpul și chiar nu folosim deloc perioada asta fara obiectiv și ne vom trezi la finalul campionatului lipsiți de orizont! De data asta au fost aduși doar jucătorii doriți de popa (cu care chiar el a negociat ) dar sa ii antreneze păcurar!
O înfrângere anunţată încă din timpul săptămânii cu toate alibiurile alea cu terenul 2, nu mergem pe Sânicolau că e departe, mulţi accidentaţi...mister bolnav la pat...

Încă o umilinţă, încă nişte ochi dezaprobatori îndreptaţi spre noi de microbiştii din ţară - şi pe bună dreptate. Le-am făcut câte un bine prietenelor noastre din amicale. 

Echipa a părut azi nepregătită pentru joc, fără busolă. Orice jucători de valoare ai avea, cea de azi e o reţetă garantată pentru pierderea unui meci. Nu există în România să ai un lot profesionist sută la sută care să îţi joace doar din amintiri dacă nu e cineva cu autoritate pe bancă. S-a văzut că doar după accidentarea lui Iuga s-au mobilizat mai tare jucătorii. Asta le-a lipsit azi, presiunea de pe bancă sau din "tribuna oficială". Păcurar nu poate fi antrenorul acestei echipe, e clar. Şi revenind la ideea cu fotbaliştii profesionişti, românii noştri niciodată nu vor asculta de un secund aşa cum o fac de un principal.  Pe lângă astea un arbitru fricos, nişte ghinion şi gata scorul de neprezentare. Urât.

Dacă Mister nu mai poate fizic, mulţumim şi sănătate. Să vină un antrenor cu chef şi putere de lucru, nu numai cu pusee de orgoliu. Aşa nu faci nicio reconstrucţie, dimpotrivă, creezi frustrări ş emoţii. Încă nu suntem scăpaţi de la retrogradare dacă tot pierdem pe meciuri.
Echipa nu a aratat momente bune de joc in nici o etapa din acest retur, jucam tot la chinuiala si la noroc.
Scuza pentru acest meci? Gazonul!!!
Daca ar pleca Popica , chiar nu stiu ce antrenor s-ar plia pe ce vrem.noi... .
Ce s-a intamplat astazi, in teren si nu numai, a fost o rusine.
Meszare, pentru asta am luat-o de la capat?
Cred că ar trebui găsită o soluție pentru banca tehnică și eu chiar cred că Laszlo Balint s-ar plia foarte bine pe ceea ce se dorește! bineînțeles dacă popa nu poate continua!