Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #22: UTA - Dacia Unirea Braila (23.02.2019, ora 11:00)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: FB-IMG-1550861533108.jpg]
Nu cred că se pune problema celor 3 puncte , să vedem totuși cum se mișcă echipa în primul meci oficial!
Mult success tuturor si sper sa jucam fotbal!
Victorie!!!
Victorie fără emoţii deşi nu putem spune că i-am surclasat pe brăileni. Am mai avut câteva ocazii, tragem la poartă destul de bine, s-au văzut achiziţiile în multe momente. Cel mai bine implicat în joc a fost Melinte. 


A fost un meci împotriva celei mai slabe echipe a seriei, de acum urmează adversari mult mai valoroşi. Să vedem cum ne vom comporta. Au venit jucători pe placul lui "Mister", înalţi şi mai degrabă defensivi. Ar trebui să luăm gol mult mai greu decât în tur. Iar în atac, lui Miculescu îi lipseşte doar golul. Când va începe să dea şi goluri, sigur vor începe şi teleconferinţele cu Jiji...Dacă am înregistra la OSIM sintagma "noul Denis Man", am scoate sigur ceva bănuţi. Felicitări lui şi întregii echipe!
Nu am putut fi astazi prezent pe "Motorul" insa am reusit sa spicuiesc cateva momente pe telefon si mi-a placut cum ne-am miscat, se vede ca jucatorii adusi aduc un plus de calitate.
Dupa cateva partide cand relatiile de joc se mai sudeaza vom fi "arbitrul" promovarii si trebuie sa nu iertam pe nimeni.
Intradevar aceasta formula de echipa ar trebui sa arate mai solida in 3-4 etape. Ma bucura si faptul ca Rus e in continuare in forma. Dupa dubla de ieri a ajuns la cota 13 in acest sezon si la a patra dubla (dupa cele cu Chindia, Petrolul si Mioveni), cine stie poate ne surade titlu de golgetar in acest sezon daca oricum jucam fara presiune. Totusi marea problema ramane atacul, orice suspedare sau accidentare a lui Rus va creea deranj, eu zic ca D. Popa nu se descurca in sistemul cu un singur varf, ne-ar mai trebui neaparat un atacant.