Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #19: UTA - CS Mioveni (28.11.2018, ora 14:00, TV Arad)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: nf1mrc.png]
Multumesc pentru ajutor! Smile

Greu meci avem azi insa dupa partida bunicica facuta in compania gazarilor sper sa luam cele trei puncte.
Apropo, Ayza mai joaca la astia? Mereu ne baga mortul in casa. Smile
Speram sa luam toate cele 3 puncte! Putem câștiga azi
Goool !!! 1-0 - Ciprian Rus
Goool !!! 2-0 - Ciprian Rus
Victorie ! 2-1 Big Grin Ne-a salvat Orlic pe final Smile
Un meci destul de bun al echipei noastre, în care a strălucit Cipri Rus cu două goluri de execuţie. De remarcat şi prestaţia lui Miculescu, cel care a dat o centrare foarte bună la golul întâi, dar din păcate a luat ...copilăreşte al doilea galben şi e suspendat pentru ultimul meci de acasă din acest an. Sigur, nici adversarul nu a fost de nivelul lui U Cluj sau chiar FC Argeş. Cred că e cel mai slab meci al lui Ayza pe care l-am văzut împotriva noastră însă Mioveniul mai are câţiva jucători cu nume. Păcat şi de accidentarea lui Manea, sper să nu fie ceva grav şi să rateze pregătirea de iarnă. Trei puncte care ne ţin la mijlocul terenului, însă în pauza de iarnă trebuie să ne întărim pentru că în acest campionat nu mai sunt chiar atâtea echipe aproape desfiinţate. Să sperăm că va fi bine...şi nu rău.
Bravo baieti felicitari o victorie importanta pt noi. in alta ordine de idei ce se vehiculeaza prin targ este urmatorul lucru, sa incercam sa adunam cat mai multe puncte din ultimele meciuri pt a ne mentine intr-o pozitie din care sa incercam sa atacam promovarea inca din acest sezon bineinteles cu aducerea unor jucatori buni in iarna ( vezi ex Dunarea Calarasi) care au plecat de pe ultimele locuri spre promovarea in LigaI.
Bravo baieti ! O victorie muncita, la care sincer nu ma asteptam, dupa ultimele evolutii. In alta ordine de idei, TV Arad transmite meciuri ale UTA-ei de vreo 2 sezoane, dar nu e in stare sa dea niste reluari la goluri, sau un rezumat cat de cat profesionist (ar putea avea chiar reclame inainte de rezumat, nu m-ar deranja).