Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #17: UTA - FC Arges (18.11.2018, ora 13:00, Digisport 1)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: 3VbjSRi.jpg]
Ne asteapta o partida foarte grea. La ce improvizatii o sa facem si la ce echipa au acum argesenii sper doar sa nu fie mai urat decat cu clujeni.
primăria Arad vs. primăria Pitești, de departe cea mai slaba componenta a echipei primăriei Arad din ultimii patru ani...
Fara forta... 8 juniori in teren.
Ne apropiem serios de zona periculoasa a clasamentului ! Nu am văzut prima repriză iar în a 2 a am avut și momente bune! Apărarea jale ...! Daca era rus, manea și benga cu ăștia nu pierdeam !asta e...capul sus băieți !mergem înainte
Cu putina atentie in aparare, mai curajosi in joc, se poate face din jucatorii astia echipa buna. Prefer oricand sa merg pe mana juniorilor aradeni, decat fel si fel de "fotbalisti" care refuza jocul si nu alearga dupa minge
Am inteles ca inca nu a plecat un leu dinspre primarie pentru plata salariilor!Dar in stilul in care ne a obisnuit , conducerea nu spune nimic , iar antrenorul se leaga de aceasta componenta justificat si nu prea pentru lipsa rezultatelor!!! In ritmul asta cred ca rezultatul nu poate fi decat unul ......un nou sezon in care nu stiu daca mai putem evita retrogradarea.
Jale mare, Enescu si Janos ce-i mai slabi de pe teren, la fel Copaci si Bodea. Asa portari slabi nu am mai avut de mult.
@adymax >Bodea ii vinovat ca or ramas amandoi aia singuri de fiecare data?
Toata lumea da in Bodea, care chiar daca are limitele sale, insa astazi eu unu nu i-as imputa niciun gol primit.
Sa nu uitam că tot Bodea ne-a scos de f multe ori, apărând chiar lovituri de la 11m in momente decisive! In plus la ce apărare avem poți să îl ai și pe Courtois in poartă!
O analiza a greselilor individuale si de grup trebuie facuta de conducerea tehnica a echipei obligatoriu. Asta insa doar daca vin banii de la primarie si in iarna asta se vor pune bazele unei echipe serioase pentru anul viitor.

Asa si mie ca si chibitareala mi s-au parut Costin foarte activ in atac , dar foarte larg marcajul sau in aparare (golul doi e in proportie de 70% al lui si 30% al lui Bodea; iar la primul gol din nou omul sau pe dreapta era nemarcat dar acolo procentul e 50-50 cu Bodea care nu trebuia sa primeasca gol langa bara pe coltul scurt din asa unghi relativ inchis ,etc). Echipa insa cu 8 tineri in teren a pierdut cat de cat onorabil (fata de prestatia de acum cateva sapt cu clujenii Sad )si poate cu putina luciditate si organizare in aparare scoteam macar un punct

In rest as astepta mai degraba sa vedem daca se vor deconta intr-adevar din salariile restante zilele acestea din acei bani de la primarie, iar mai apoi sa asteptam pauza de iarna si sa vedem ce stiu sa faca actualii conducatori cu aceasta siguranta financiara dobandita.