Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #11: UTA - Metaloglobus Bucuresti (10.10.2018, ora 15:00, TV Arad)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
La aceasta ora nu stiu daca intermediara de miercuri de pe "Motorul" va fi televizata. Sper sa legam victoria de la Targu-Jiu de inca una pentru a ne mentine in plutonul fruntas al clasamentului.
Tot aiurea programeaza astia meciurile , toata lumea se mira ca avem stadioane goale, n-ar fi fost mirare sa l fi pus pe la 12.
Trebuie sa batem, urmeaza meciuri cu adversari puternici!!!
Cred ca baietii si-au invatat lectia cu Balotestiul si nu vor mai desconsidera adversarul. Sper si cred intr-o victorie.
(08-10-2018, 14:56)Kidu a scris: [ -> ]La aceasta ora nu stiu daca intermediara de miercuri de pe "Motorul" va fi televizata. Sper sa legam victoria de la Targu-Jiu de inca una pentru a ne mentine in plutonul fruntas al clasamentului.
Ii pe TV Arad
Actualizez si titlul si profit de ocazie sa iti transmit mutumirile celor din "grupul ultrasilor ce privesc UTA pe sticla". Smile
HAIDE UTA!
Goooooollllllll!!!!!!!
Bine ma!!! Hai ca a venit repede egalarea si logic la cum i-am presat.
Gooool!!!
Naiba stie ca tot atunci suna telefonul sau intra cate un client cand se da gol. Nu am vazut nici un gol
Asta l-am vazut!!!!! In sfarsit!
Hai sa mai dam cateva goluri, sa stam linistiti si sa si adunam ceva goluri pentru clasament.
Multumesc baieti pentru ca mi-ai indeplinit dorinta si ati pastrat inca trei boabe si pentru repriza a II-a. Gand la gand cu bucurie, sa fie primit, zic! Smile
Felicitari baietilor pentru victorie, cu moralul ridica putem spera la o victorie la Chindia. Coulibaly e un motor al echipei , cu el in teren e greu sa pierdem.
Felicitări şi din partea mea. Când am plecat spre meci m-am uitat pe livetext, era 0-1. Am zis "clar, iar declaraţii emo din partea lui Mister, iar un meci ca şi cu Baloteşti. Viaţa de utist...". Ajung la meci, intru, merg spre căsuţe să-mi iau un suc, mă uit la tabelă şi văd 1-1. "Hai că poate totuşi...". Nu ajung la gardul terenului că e 2-1. Mă pun lângă Luci de la Oradea, vorbesc cu el ceva şi deja 3-1. Apoi a doua repriză a fost lejeră, cu Cubleşan având contribuţii decisive la toate cele trei goluri. Cred că este omul meciului. Sper să se fi deblocat Pop, dar şi David Popa. Suntem parcă iar în situaţia de a fi o echipă care poate bate pe oricine, vezi meciul cu Snagov, dar poate să şi piardă, vezi Baloteşti. Urmează meciuri grele şi foarte grele, sper să ne menţinem forma asta măcar până la meciul cu Poli.
La scorul asta nu pre aai ce sa critici dar am remarcat ca de multe ori apararea da semne de nesiguranta si o echipa mai buna te taxeaza imediat. Si la meciul asta am balbait multe mingi in aparare, ba calcam pe minge, ba nu dam o pasa in lateral sau unde trebuie. Apararea scartaie si pare nesigura.