Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2018-2019
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
Cipri Rus tocmai a fost pus pe liber de Dunarea , poate poate....
(18-06-2018, 15:08)psv a scris: [ -> ]Cipri Rus tocmai a fost pus pe liber de Dunarea , poate poate....

Nu l-a vrut Meszar când a vrut Cipri ,acum nu cred că mai se gândește să vină acasă cât timp  e Meszar la echipă .
Dar poate acum se vor intelege, pe sistemul "ajuta-ma sa te ajut", el pus pe liber, noi avem nevoie de jucatori... pentru ca va urma un sezon foarte greu, iar Ciprian Rus ar fi un transfer numai bun.
Sper sa-l contacteze cineva sa i se propuna sa vina la UTA..
Desi suntem in plina desfasurare a Mondialului rusesc, avem ceva jucatori noi prin probe:

Robert Gheorghe  - Fundas (21 de ani), Ultima data la SC Popesti Leordeni (Locul 5 in C3)
Joel Anchuoikong Yuh (camerunez) - Mijlocas defensiv (22 de ani), Ultima data la Sanatatea Cluj ( Locul 6 in C5)
Alexandru Pop - Atacant (18 ani), Ultima data la Viitorul Constanta U19 (Ne-a dat gol in Finala Cupei U19 de la Ploiesti in 2017 din Pen.)
Alexandru Avram -Mijlocas (27 de ani), Ultima data la Dunarea Calarasi.
Paul Cublesan - Mijlocas (20 de ani), Ultima data la Dacia Unirea Braila (22jocuri/2 goluri), marcator si in jocul de uitat UTA-DUB 1-5
Vlad Opris - Fundas Central (21 de ani), Ultima data la Foresta Suceava
Seynabou Samba Benga (senegalez) - Fundas Central (21 de ani), Ultima data la Sestri Levante ( Serie D-Italia)
Cu excepția lui Avram...macar sunt tineri!
Cipri Rus ? Se mai antreneaza cu UTA? Sunt sanse sa ramana?
Din ce am citit a fost ofertat de noi prin Marian Costea . Nu stiu insa ce raspuns ar fi dat Cipri
O noua zi, alte nume noi pe la echipa noastra:

Constantin Dedu - Fundas (23 de ani), Ultima data la CS Balotesti (Locul 13 in Liga 2)
Bogdan Matei - Mijlocas (22 de ani), Ultima data la Astra Giurgiu II (Locul 4 in C3)
Paul Mateciuc - Fundas Central (23 de ani), Ultima data la Foresta Suceava ( a facut cuplu de fundasi centrali cu Opris in UTA-Foresta 8-1)
Andrei Enescu - Mijlocas Central(30 de ani), Ultima data la ACS Poli Tm (11 jocuri / 1 gol sezonul trecut in prima liga)
Nicolae Țurcan (Moldova) - Portar (29 de ani), Ultima data la Speranta Nisporeni (Locul 6 sezonul trecut in prima liga din Moldova)
Daca nici pe Buia nu am reusit sa-l tinem atunci eu unul am mari retineri ca o fi ceva sezonul asta. 9 goluri si 6 pase decisive returul trecut si il lasi sa plece la Snagov. Incredibil.
E clar, daca e oficial ca Buia nu doreste sa continuie cu noi... n'o fi nimic, doar chinuiala si daca nu se schimba ceva in privinta finantarii, mi-e frica sa nu retrogradam!
Din păcate asta e realitatea...! Nu avem bani! Fotbal fara bani, in ziua de azi, nu se face (mai exact performanta )!
(27-06-2018, 17:38)maryan a scris: [ -> ]Din păcate asta e realitatea...! Nu avem bani! Fotbal fara bani, in ziua de azi, nu se face (mai exact performanta )!

Daca am ajuns sa il pierdem pe Buia pentru FC SNAGOV e clar....imi pare rau si pentru Marian Costea,a promis multe si a facut extrem de putine!
Prea tarziu s-au facut toate iarasi, sa nu uitam ca an de an suntem tot pe ultima sută cu transferurile, cu programarea cantonamentului si de fiecare data a iesit rau!
Până la nivelul ligii a 2 a o mai fentezi dar în liga a 2 a și mai ales daca vrei sa emiti pretenții pt primul eșalon ...e nevoie de bani (și multe altele...dar în primul rând de bani)! Noi nu avem nici bani nici conducere, nici ...NOROC!
Ne-am întors de unde am plecat in perioada Martean, diferă doar personajele!
Se poate și mai rău decât suntem? Iar ne întoarcem la era Marțian???
Incredibil Sad
Interesanta declaratia Team Manager-ului Costea:

" Am discutat cu jucătorii care sunt la final de contract cu clubul. Toți doresc să continue la UTA, dar au pus și câteva condiții, legate de salariile restante. În proporție de 99% sunt înțeles cu jucătorii, le-am promis doar ce pot oferi, ce am în buzunar. Vom vedea săptămâna viitoare cine rămâne, doarece atunci cred că vom semna noile contracte. Pentru că sunt înțeles cu jucătorii vechi, nu mai aduc și alții la UTA. Va mai veni doar un jucător, nigerianul Ovye Shedrack” – ne-a declarat Marian Costea."

Cu alte cuvinte nu avem bani sa aducem jucatori, eu ma astept ca si o parte din cei noi veniti sa nu semneze contracte in aceste conditii, Amir este deja pe la comisii..........

http://www.aradon.ro/au-inceput-lucrarile-la-motorul/2067853
Daca și la Snagov e mai bine ...cred că putem sa tragem o concluzie la ceea ce ne așteaptă sezonul viitor!
(27-06-2018, 20:45)maryan a scris: [ -> ]Daca și la Snagov e mai bine ...cred că putem sa tragem o concluzie la ceea ce ne așteaptă sezonul viitor!

Din păcate trebuie să-ți dau dreptate...chiar nu credeam să fim iar in picaj dar parcă suntem condamnați , nimic nu răsare bun și pe strada noastră, o mică bucurie mai avem și noi și nici de ea nu ne putem bucura (UTA)
Hhttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/transfe...43186.html

Mare păcat , multă baftă să aveți...
Si iar o sa vina cei de la Snagov la Arad si o sa ne de-a cu ternul in cap si nu o sa intelegem de ce. S-au intarit foarte tare Ilfoveni, eate genul de club si de management care stie sa speculeze o promovare “usoara” cand este cazul. Noi suntem foarte departe de o astfel de campanie de achizitii din pacate....
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7