Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2018-2019
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Mda.....

http://www.aradon.ro/situatia-tinde-sa-d...ta/2133894

Cu puţine ore înaintea jocului ASU Poli – UTA (sâmbătă, ora 12, în direct pe DigiSport şi Telekom Sport), în loc să insistăm pe tradiţia Derby-ului Vestului, vorbim despre situaţia disperată din vestiarul „Bătrânei Doamne”. Cu jucători nemulţumiţi de restanţele salariale şi un antrenor care încearcă să tragă de băieţi până în iarnă, în speranţa ieşirii Soarelui pe uliţa echipei fanion a Aradului.

Cu buzunarele goale

„La analiza jocului cu Energeticianul, am provocat o discuţie sinceră, cu cărţile pe faţă în vestiar. Jucătorii care au vorbit şi-au arătat nemulţumirea faţă de întârzierile salariale, dar mai ales de lipsa unei perspective. Băieţii se tem că nu îşi vor primi banii nici măcar de sărbători, au venit cu propuneri de genul depunerii de memorii la Federaţie ori de reziliere amiabilă a contractelor. Am încercat să ajungem la un consens, i-am rugat pe jucători să mai reziste până la finalul turului. Le-am cerut să fie corecţi cu ei şi cu echipa, iar în iarnă tragem linie” – a spus antrenorul Ionuţ Popa.

Să nu ajungem ca Severinul!

Mister a continuat în aceeaşi notă pesimistă: „Am tot avertizat că obiectivele noastre sunt continuitatea şi menţinerea în Liga 2 la ce condiţii avem. Cu excepţia lui ACS Poli şi Brăila, aflate în insolvenţă, UTA stă mai prost la toate capitolele. Nu se mai poate continua multă vreme aşa, în această tensiune. Mi-e frică să nu ajungem ca Turnu Severin, să avem stadion nou şi să nu mai avem echipă nici în Liga 3, Din păcate, la Arad e o stare de lucruri diferită faţă de alte oraşe din ţară şi nu înţeleg de ce”.

Fără cinci jucători

Chiar şi aşa, Ionuţ Popa a făcut un apel la jucători înaintea duelului de pe Bega, convins fiind că determinarea va face diferenţa în derby. A devenit deja o tradiţie în acest sezon ca UTA să nu poată alinia cea mai bună formulă de echipă. Aşa se va întâmpla şi sâmbătă, în confruntarea cu ASU Poli Timişoara, cinci fiind numărul jucătorilor accidentaţi. Şi anume: Bodea, El Hasni, Stahl, Matei şi Enescu.
Comunicat de presă

"Primaria municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, sprijină sportul de performanță și este un partener constant al cluburilor sportive. Drept dovadă, în acest an s-a alocat Clubului Sportiv UTA suma de 7.200.000 lei, reprezentand peste 1milion și jumatate de euro, Clubului Sportiv Atletico Arad 620.000 lei , pentru Baschet Club FCC Arad 1.525.000 lei, respectiv pentru Raliul Aradului, suma de 500.000 lei.

In ceea ce privește recentele modificări legislative legate de finanțarea activităților sportive, prin extinderea tipurilor de cheltuieli care pot fi decontate din fonduri publice, dorim să reiterăm disponibilitatea noastră totală pentru a sprijini sportul. Am demarat procedurile de implementare a noilor prevederi legislative astfel încat tot ce este legal și vine în sprijinul cluburilor, să poată fi accesibil acestora."

Din câte se pare, luni vor să facă cei de la UTA o conferință de presă unde va vorbi Alexandru Meszar.
Sa spram ca se vor gasi in timp util solutii care sa detensioneze situatia.
Doamne ajuta!!!
Calare pe cal alb faraonul sosi in ceasul al 12-lea . Cica saptamana viitoare deja vor sa deconteze primele salarii. Sa vedem. Cum ziceam, daca se va intampla asta, presiunea se va muta in totalitate la club (conducatori, antrenori, jucatori) care odata finantati cu 1,5 mil de euro inclusiv salarii si prime chiar nu vor mai avea nici o scuza pentru eventualele gafe de amatori tolerate printre dinti pana acum de toata lumea.
https://criticarad.ro/am-mai-vazut-filmu...i-c-s-uta/
Clubul UTA începe o etapă de reorganizare pentru meciurile rămase în acest an și mai ales pentru pregătirea returului campionatului 2018-2019, dar și a sezonului viitor. O primă măsură în acest sens a fost trimiterea a patru jucători la echipa a doua, este vorba de Daniel Vădrariu, Paul Cubleșan, Alexandru Pop și Cristinel Matei.

http://www.uta-arad.ro/stiri/incepe-o-et...izare/4394

Foarte interesant, eu ma intreb cu cine o sa mai jucam aceste 6 partied, si asa aveam lot subtire.....nu se putea face in pauza de iarna aceste mutari
Deci s-a rezolvat si problema salariilor !
Oare vor face greseala sa aduca pe repede inainte jucatori in speranta unei promovari din acest an?
Nicidecum, promovarea e calculata pentru sezonul viitor, stadionul oricum nu va fii gata anul viitor, abia in 2020, ca asa trebuie!
pe langa vestea trista legata de accidentarea lui Manea , mia avem si vesti bune, se pare ca banii de la primaria vor intra in contul clubului mult mai repede fata de anii trecuti:
https://www.arq.ro/bogdan-boca-pnl-dam-s...xsLDp-qBhs
Si inca o veste buna, un nou sponsor alaturi de UTA:

http://www.uta-arad.ro/stiri/xpo-transpo...e-uta/4434
Acestia care dau 3-4000 de lei un an intreg nu pot fi numiti sponsori...
Avem nevoie de cat mai multi...nu cred ca e cazul sa fim fuduli cand suntem rupti in cur si plini de praf
Se pare ca au intrat totusi banii de la primarie pe salarii ! O veste buna pe final de an. Acum chiar urmeaza cu adevarat examenul de maturitate al actualei conduceri a UTA-ei , fiindca sincer la un asa buget din care poti plati salarii si prime , chiar nu mai au nici o scuza . UTA trebuie sa se reorganizeze din temelii si sa o faca intr-un mod CU ADEVARAT profesionist .

http://www.aradon.ro/sarbatori-linistite...ta/2162537Lucrurile reintră în normal la UTA! S-a tot bătut monedă față de restanțele financiare, dar iată că totul e pe cale să devină istorie.

Ieri, jucătorii de la UTA și-au încasat jumătate din restanțe, iar înainte de Revelion se va încasa și cealaltă jumătate restantă. Sunt salarii pe câte patru sau cinci luni, conducerea fiind de felicitat pentru cum s-a descurcat la acest final de an. Și nu sunt banii de la Primărie, deoarece doar o lună s-a putut plăti din bani publici, restul fiind din bugetul clubului.

Din acest moment, lucrurile vor lua o altă turnură, iar UTA se poate gândi la mai mult, poate spera la mai mult. Prioritar este aducerea de noi jucători, dar e nevoie și de angajarea unui medic, a unui maseur și a unui preparator fizic.

Apropo de jucători, se confirmă faptul că sâmbătă, Claudiu Drăgan și Cristi Păcurar vor merge, iarăși, în Serbia, la meciul Becej – Indija, să vadă alți jucători ce pot ajunge la UTA. Ionuț Popa are și el o listă, să vedem ce va ieși.
Desi in articol se specifica clar ca sursa banilor nu ar fi de la primarie, eu unul ma indoiesc pentru ca nu avea de unde sa aduca Meszar banii astia.
Din cele 2 pachete bronz vandute Smile
Vor ramine descoperiti pe ianuarie si februarie 2019, pina intra proiectul pe anul 2019.
Vineri, 21 decembrie, la Sala Polivalentă, va avea loc un eveniment caritabil organizat de TV Arad, ai cărui invitați speciali vor fi jucătorii cluburilor UTA și Șoimii Lipova. Scopul „triunghiularului” este strângerea de fonduri pentru o familie cu 7 copii din satul Firiteaz căreia i-a ars casa cu puține zile înainte de Sărbătorile de iarnă.

Trei echipe vor intra pe parchet în cadrul evenimentului: UTA (Ciprian Rus, Adrian Suslak, Rafael Iuga, Alexandru Nistor, Norbert Polgar + doi juniori de la grupa de 2009 – David Burtă și Luca Dehelean), Șoimii Lipova (Gabriel Buta, Bogdan Burlă, David Filip, Denis Rusu, Flavius Sabău, Andrei Sulea și Kevin Trabalka) și o selecționată a presei arădene.

Așadar, fanii fotbalului arădean și nu numai sunt așteptați mâine pentru a urmări partidele și pentru a face donații în sprijinul familiei Drăgan. Banii strânși vor fi utilizați pentru construcția unei noi locuințe pentru cei 7 copii și părinții lor.

Evenimentul va începe de la ora 19:30

Sursa: sportarad.ro
Iarasi povesti cu Marius Stan conducator la UTA ?

http://www.sportarad.ro/2018/12/24/varia...-discutii/
Simple zvonuri! Tipice pentru fiecare pauză de iarna !
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12