Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Victor Pruna
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
As vrea sa-mi raspunda cineva din club daca stie care este starea lui de sanatate dupa accidentarea de ieri .
Zicea codru la pauza ca are nasul rupt
Pai da, asta am vazut si noi ! Problema este ca l-au tinut pana la sfarsitul meciului,apoi l-au trimis cu ambulanta lui Turcin la Arad , a fost plimbat intre Spitalul ORL si Judetean pana aseara tarziu , are tripla fractura nazala si fractura pomete ocular, iar primul telefon a venit de la Todea, azi dupa-masa in jurul orei 18 ( probabil a fost antrenament si au vazut ca-i lipsa la apel). Mi se par lipsa crasa de profesionalism sa nu se intereseze aproape 24 de ore nimeni din club ce-i cu jucatorul !
În fata mea la meci a stat Botiș și Voinea iar codru le a spus lor ce a pățit pruna...dacă s a întâmplat cum spui tu atunci este rușine mare din partea conducerii sa nu se intereseze de un jucător accidentat.
Daca e adevarat e lipsa crasa de profesionalism. Asta a clubul pe care ni-l dorim?
Hai sa nu ne hazardam in declaratii doar pe niste simple supozitii. Intrebati-l pe Codru sau pe Meszar cum au stat lucrurile.
L-am sunat pe Codru sa aflu si parerea conducerii in mod direct. Lucrurile au stat asa:

Victor a fost insotit de catre medicul Turcin pana in momentul in care au venit parintii sai, mama lui Victor am inteles ca este cadru medical. I s-a facut film sa vada ce are insa e adevarat ca a fost necesar sa se astepte vreo trei ore pentru ca asa merg lucrurile in Romania. A venit si terapeutul Zsolt care a stat cu el si tot Zsolt a fost cel care a fost dupa rezultat. Codru a fost tot timpul in contact telefonic cu el.

Din punctul meu de vedere cred ca s-a procedat corect pentru ca era mult mai importanta prezenta unui cadru medical alaturi de Victor decat prezenta lui Codru. Totusi ca sa ma conving 100% am sa fac rost de numarul de telefon al domnului Pruna, tatal lui Victor sa il intreb si pe dumnealui care este starea baiatului si cum au stat lucrurile.
Voi reveni.
Multumim pentru informatii!!!
Tripla fractura de piramida nazala + fractura pomete ocular, urat, foarte urat... va sta ceva timp departe de gazon. Sper sa revii cat mai repede Victor, sa te faci bine!