Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Nu isi avea sensul niciun comunicat oficial pentru ca oricum urma conferinta de presa. Ati vazut ca s-a lamurit inca o data, daca mai era necesar, problema televizarii meciurilor de acasa.
Conducerea se tine tare pe pozitii si bine face.
Dan Roman ca si plecat de la UTA!!
Sursa: http://sportarad.ro/2017/08/24/dan-roman...de-la-uta/
http://specialarad.ro/dan-roman-este-ist...tape-foto/
Se pare ca este oficial,Dan Roman este istorie la UTA!S-ar putea ca in zilele urmatoare sa asistam si la alte epurari....
Asa e cel mai bine si cel mai corect. Fara dusmanie, fara declaratii belicoase, ne strangem mana barbateste si ne vedem fiecare de drum.
Sper sa nu ne afecteze aceasta strategie in urmatoarele 4-5 Etape. Oricum nu am plecat bine in campionat doar cu 2 varfuri de meserie (chiar daca jucam sistemul cu un singur varf). Acum avem la dispozitie o saptaman buna sa aducem 2 varfuri cat de cat bune pentru a putea indeplini obiectivul......
Timp scurt, insa aducerea unui atacant inlocuitor e absolut necesara.

@Kidu: mai stii ceva de Bumba si de oferta ce i-a facut-o Meszar ? Sunt ceva sanse sa vina la UTA ?
Comunicat FC UTA 26 august 2017

Înțelegere, unire și nu dezbinare. Pentru un obiectiv

Parteneriatul clubului UTA cu Primăria Municipiului Arad continuă să fie unul puternic, în condiţiile în care finanţarea privată este insuficientă pentru un parcurs constant la nivel ridicat, iar vânzarea de jucători reprezintă o circumstanţă favorabilă, dar care poate să nu se repete în fiecare an. Clubul se bazează pe cei doi piloni importanţi: administraţia locală şi suporterii. În privinţa acestora, nu putem să le îngrădim dreptul la exprimare, însă precizăm că nu susţinem ultimele lor poziţii referitoare la jucarea meciurilor de pe teren propriu la Şiria. Sperăm să existe înţelegere între toate părţile implicate în bunul mers al clubului UTA, pentru a putea continua fără sincope majore pe drumul nostru către Liga I.

Clubul UTA este interesat să aibă condiţii cât mai bune de pregătire şi joc necesare pentru îndeplinirea obiectivului imediat, promovarea în Liga I, dar şi în perspectiva anilor viitori când ne propunem să ţintim performanţe mai importante. Din acest motiv am considerat că un gazon  hibrid ar fi o soluţie mai bună pentru terenul ”Motorul”, deoarece prezintă o garanţie mai mare în caz de vreme nefavorabilă şi este mult mai uşor de întreţinut. La acest sistem de gazon, suprafața de joc este gazon natural, cu gazon sintetic doar la bază, pentru evitarea stării de teren cu noroi, având garanție șase ani față de o perioadă de garanție inexistentă la cel cu gazon natural. Apreciem eforturile Primăriei Municipiului Arad de a moderniza bazele sportive ”Francisc Neuman” şi ”Motorul”, cunoscând totodată şi prevederile legale privind achiziţiile publice. Suntem mulţumiţi de condiţiile oferite de stadionul din Şiria şi mulţumim pe această cale şi primăriei de acolo. Obiectivul stabilit şi investiţiile în jucători au fost făcute luând în calcul şi varianta de a juca tot campionatul la Şiria, de aceea clubul nu mai admite ca scuză din partea jucătorilor sau staff-ului tehnic starea terenului ori alte condiţii legate de acel stadion.

SURSA: http://www.uta-arad.ro/stiri/comunicat-f...-2017/3864
Da, e normal raspunsul conducerii, dupa cum stim clubul depinde de primarie privind bugetul, sponsorii nu sunt foarte multi...
Conducerea clublui e prinsa la mijloc si e evident ca depinde de falca si de banii de la primarie, desi nici lor nu le convine situatia.
Comunciatul asta si declaratia lui falcone, care spunea vom avea Motorul gata sezonul viitor, imi intaresc convingerea ca zvonurile din finalul sezonului trecut, cum ca echipa nu isi dorea cu adevarat sa promoveze sunt adevarate. Stiau de pe atunci cand va fi gata Motorul si au fost fortati sa renunte pentru ca ar fi trebuit sa joace un sezon intreg meciurile de acasa intr-un alt oras.
De câte semnături sunt nevoie pentru referendum primar?
Se pare ca ne despartim si de Izet, oare chiar asa presiune sa fie???
Daca nici in liga 2 tu ca jucator nu iti propui performanta, atunci...
(27-08-2017, 22:39)Adrian07 a scris: [ -> ]Se pare ca ne despartim si de Izet, oare chiar asa presiune sa fie???
Daca nici in liga 2 tu ca jucator nu iti propui performanta, atunci...

Cred ca in cazul lui Izet este altceva,probabil l-au luat ca si jucator U21 ,iar ulterior descoperind ca este necesar a se respecta  regula cu trei ani jucati in Romania(iar daca este acesta intr-adevar  motivul, atunci ni se confirma ca multe din transferurile acestei veri s-au facut dupa ureche,...vezi cazul Cauca,Roman ,etc...) ,mie unul, Izet Ajrullahu mi s-a parut un tanar extrem de promitator.
Pacurar e un jucator care place ochiului, este tanar, il vad ca pe o achizitie cu potential.
(28-08-2017, 14:05)Kidu a scris: [ -> ]Pacurar e un jucator care place ochiului, este tanar, il vad ca pe o achizitie cu potential.

Si probabil mult mai motivat. Pe de alta parte ar putea fi si omul care ar putea aduce un plus ofensiv pentru mijloc, capitol la care am scartait in meciurile de pana acum. E adus probabil sa suplineasca posibila plecare a lui Grigorie.
Dar tot mai avem nevoie de doi atacanti.
A plecat si Grigorie. Deja devine absolut ridicola situatia.
Sincer, decat sa il platim degeaba si el sa se dea lovit, mai bine asa, ridica mana si spune pas. In felul asta am adus alt jucator pe postul sau cu mult mai mult potential.
Era bine sa fi evitat o astfel de situatie insa acum nu avem ce face, mergem inainte.
Se pare ca si Petre Goge de la Luceafarul a semnat cu UTA. Astrptam comunicat oficial!
E greu sa mai ceri omogenitate și randament când schimbi câte 5 jucători in plin campionat (chiar dacă au trecut doar 5 etape! ).
Asta e...mergem înainte!
Am inteles ca Mihalcea nu ar mai vrea ca la meciurile acasa sa se deplaseze in dimineata meciului la Siria ci ar vrea sa cantoneze echipa in zona. Vad o singura pensiune in zona, "Aurelia", sa vedem daca se va si plia pe cerintele clubului.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45