Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Pentru neplata salariilor restante sau?
(01-08-2017, 11:55)Cristi_Arad a scris: [ -> ]Pentru neplata salariilor restante sau?

Nu am detalii dar probabil e vorba de ......bani
Daca culubul are datorii la el mi se pare firesc ce a facut. Oricare dintre noi daca am lucra la cea mai aradeana firma din Arad si nu ne-ar plati pentru munca depusa la fel am proceda.
Stati linistiti ca o sa isi primeasca fiecare ban. Cel mai probabil s-o fi intercalat in acel interval de plata in care nu au intrat inca bani la club.
Ca el a decis sa faca memoriu, este dreptul sau insa nu cred ca n-a fost asigurat ca isi va primi banii si nu cred ca trebuia sa procedeze asa dupa ce UTA i-a dat o buna paine de mancat. Sa fie sanatos!
Nu am vrut sa scriu nimic aici , dar mi se pare o mizerie ce a facut gligor.

Ne-a reclamat pt reziliere unilaterala a contractului si si-a cerut banii in avans pana la finalul contractului. Nu a dorit sa semneze rezilierea contractului si ne-a reclamat la comisii. Din cate am inteles clubul va face adresa de renuntare la rezilierea contractului si ii va trimite adresa lui gligor sa se prezinte la programul de pregatire a echipei a doua (daca nu i-au trimis-o deja).

Pana la urma era mai bine daca il santajau "stil gio" cu semnarea rezilierii conditionata de incasarea salariilor. Asa i-au dat banii si s-au trezit ca gligor nu semneaza si isi cere banii in avans pe contract.

Probabil considera gligor ca dupa "performantele" obtinute anul trecut pt UTA, unele dintre prestatiile sale fiind la limita granitei dintre prostie si suspect (!) , merita banii in avans pe urmatorul an de la UTA.

Sper sa isi faca urmatorul an antrenamentele zilnic dimineata la ora 8 , duminica included
Da-o-n mortii ei de treaba! Alt aradean "de-al nostru".
Intr-adevar, trebuie sa isi primeasca banii dar cred ca nu a procedat corect fata de UTA. Poate e suparat ca a fost indepartat si nu doreste sa astepte dupa bani! Daca a fost asigurat ca isi primeste banii nu a jucat cu sufletul pentru echipa asta si ca totul in viata se rezuma la bani... Nici unde in lume nu se mai joaca cu sufletul!!!
OFICIAL | FRF a aprobat schimbarea denumirilor cluburilor UTA şi FC Argeş. Burleanu: "Ne transmite un semnal foarte puternic, de însănătoşire a fotbalului"


http://liga2.prosport.ro/seria-1/campion...i-16671580
Super veste pentru noi! UTA ARAD!!!
s-ar putea ca cei din conducerea clubului sa invete din nou regulamentele pe bani dati la avocat si cred ca in final si la Gligor pe un an de contract cat mai are cu UTA ...
Daca i-au desfacut contractul unilateral avand inca un an de contract cu UTA, atunci Glogor are dreptate, si asta nu inseamna ca nu e aradean sau UTA-ist, inseamna doar ca nu accepta sa fie luat de prost de anumite persoane.
in liga 1 unde vrem sa ajungem, patronii platesc la greu salarii la jucatori care au contract cu clubul si nu mai joaca din diverse motive, dar nimeni nu-si permite sa le rezilieze unilateral contractele pentru ca ar avea de platit brusc toata suma ramasa pana la finalul contractului ...
Posibil sa fi facut un exces de zel cei din conducere ,dar si Gligor putea lasa de la el avand in vedere ca UTA l-a facut pe el fotbalist si nu viceversa!
Bine ca s-a gasit intelegere la fotbalisti care sunt din afara Aradului,gen Muntean,Miron,etc...iar aradenii nostri "ne f.t" pe unde ne prind.Cu ocazia asta poate o lasam mai moale si cu teoria "sa avem echipa de aradeni ca pun suflet ,nu sunt mercenari",s-a demonstrat a "n" oara ,ca asa ceva nu mai exista ,e doar praf in ochii prostilor!
Sincer, te astepti ca in fotbalul de azi jucatorii sa puna suflet pentru o echipa ? Astia nu gandesc asa, banul conteaza. Ai bani, bine, n-ai, sa fii sanatos.
Probabil daca Gligor isi gasea echipa cum si-au gasit Muntean si Miron, o lasa si el mai moale. Poate e constient ca o perioada sta pe bara si i-ar prinde bine niste bani in avans.
(02-08-2017, 2:11)sportarad a scris: [ -> ]in liga 1 unde vrem sa ajungem, patronii platesc la greu salarii la jucatori care au contract cu clubul si nu mai joaca din diverse motive, dar nimeni nu-si permite sa le rezilieze unilateral contractele pentru ca ar avea de platit brusc toata suma ramasa pana la finalul contractului ...

Ai dreptate. E mai romaneste sa ii tii blcoati prin comisii cu 3-4 luni restante si cand isi cer drepturile salariale restante dupa nspee mii de infatisari, timp in care jucatorul e blocat si nu poate juca in alta parte , sa accepti rezilierea contractului si cu plata restantelor dupa inca 1-2 luni sub amenintarea depunctarii. Asta inseamna sa fii "manager de fotbal romanesc" si dupa 7-8 luni in care jucatorul sta pe margine si cheltuie bani la avocati, "scapa" cu plata acelor luni si cu , prbabil, distrugerea carierei pt un fotbalist de +35 de ani dupa aproape un an de stat pe tusa.

"Prostii" nostri , care "nu stiu regulamentele" s-au gandit ca platindu-i la zi salariile vor gasi intelegere la jucatorul care nu mai este dorit la club si se vor desparti amiabil. In cazul celorlalti jucatori , au gasit intelegere.

Ai dreptate Lucian , conducatorii nostri "nu stiu regulamentele fotbalului romanesc" . Cei care incearca altfel decat e "traditia" si-o iau peste ochi.

Sper ca cei din conducere sa invete ceva din cazul asta si pe viitor sa procedeze "a la gio" , sa arate ca acum "STIU" regulamentele.
Da-i pace, ma doare capul cand ii citesc enormitatile. Vezi si comentariile lui de la articolul referitor la schimbarea numelui.
Chipurile, el e formator de opinie sportiva in Arad.
Nu sunt formator de opinie, doar comentez ca un simplu aradean si ma mir ca nu putem fi corecti si sa informam corect. Daca nici situl oficial al clubului, nici voi nu informati corect de la inceput, nu e normal sa banuim ca o faceti intentionat? legat de capitanul echipei de anul trecut, initial nu se stia ca mai are un an de contract, ce sa mai vorbim de modul in care i s-a propus despartirea? daca a cerut si nu a primti o minima compensatie, cum se face in astfel de cazuri, inseamna ca nu este aradean, ca nu a jucat cu sufletul, ca nu si-a dorit sa promoveze cu UTA? cine i-a dat banderola de capitan daca nu a avea caracter? cam ciudata abordarea vaostra de suporteri care tineti partea conducatorilor la orice ... mai stiti un club de fotbal unde suporterii sunt PERMANENT de partea conducerii clubului si CONTRA jucatorilor atunci cand sunt ceva probleme?
Lucian....asa eram acuzati si pe vremea lui Bara si pe vremea lui Sandu Ion si cu pinocchio chirila si ulterior cu gio sau martipan. Noi am fost intodeauna de partea clubului si nu de partea unor conducatori. Ba dimpotriva am luat de multe ori apararea jucatorilor , pe unii i-am ajutat cu bani, mancare sau cazare nu mai departe de acumc ativa ani cand situatia era dramatica. AI mai auzit de suporteri sa faca asta ?

Scuteste-ne de parerea ta "obiectiva" . Ai un razboi cu conducerea clubului si peste tot pe unde poti ataci, intepi si denaturezi cu scopul de a provoca . Am incercat sa nu iti raspund pe site-ul TAU , chit ca si Calin mi-a spus nu odata ca se roaga de tine sa nu mai provoci in comentarii mai ales la articolele lui , dar cand intri pe forumul UTA-ei si al utistilor si te crezi ca si aici poti da lectii si sa arunci aceleasi pastile, mi se pare aiurea sa te victimizezi cand ti se raspunde inapoi.

Am vb si cu Gligor sa aud si versiunea lui. SI ghici ce ? Asa este a facut plangere impotruiva clubului pentru a-si cere drepturile pe un an in avans. Ca el spune ca l-a deranjat modul in care "a fost tratat ca un sclav, fiind aruncat de la UTA fara o explicatie dupa 5 ani" e parerea sa si pana la un punct il inteleg fiindca uman poate fi dureros o despartire la modul asta. Dar la fel au fost schimbati inca 10 colegi si care nu au procedat ca el. Iarasi ce reproseaza el conducerii ca nu i-au propus macar 2 salarii in avans in vara si ca el a cerut 7 salarii in avans ca "sa se inteleaga" iarasi poate fi ok din punctul sau de vedere si justificat. Din punctul meu de vedere ca suporter nu e justificata cererea sa de a primi salarii in avans.

A recunsocut si el ca a primit ultimele 3 salarii restante dupa reziliere insa "l-a deranjat" ca nu au dorit sa negocieze sa ii mai dea bani in plus din anul care il mai avea pe contract, dar uita sa spuna ca ceilalti colegi au plecat fara astfel de pretentii.

In fine daca in speta asta e ceva de reprosat clubului e ca puteau rezolva problema fie amiabil printr-o abordare mai diplomata (si poata fara bani extra) fie ciobaneasca "stil gio" cu amenintari si santaj cu salarii restante neplatite cu lunile pana se judeca definitiv speta si nu era mai castigat jucatorul decat acum .

Clubul UTA trebuie sa mearga mai departe indiferent de conducatorul Meszar sau Gradinaru, indiferent de jucatorul Gligor sau Copil, indiferent ca Lucian Grec ataca sau nu pe site-ul sau. Ca o va face cu sau fara aceste persoane tocmai anii de restriste pe care i-am trecut sunt dovada ca UTA continua sa existe si sa mearga inainte indiferent de probleme si oprelisti.

Restul e ...vorba aia, can-can
Hai mai Luciane, las-o jos ca macane, problema ta era ca de ce atat comunicatul FRF-ului cat si situl oficial au scris "FOTBAL CLUB UTA ARAD" in loc de "ASOCIATIA FOTBAL CLUB UTA ARAD" cum e denumirea corecta.
Tu ai presupus ca s-a facut asta pentru a se induce in eroare opinia publica ca ar fi societate pe actiuni cum era "adevarata UTA", in opinia ta referindu-te la societatea lui Bara "FOTBAL CLUB UTA S.A."

Afla ca esti in eroare, pentru ca:
1) Nimeni nu a vrut sa induca pe nimeni in eroare prin sintagma "ASOCIATIA" ci este una din cerintele FRF-ului ca entitatile juridice sub forma carora sunt organizate cluburile de fotbal sa contina in titlu sintagma "ASOCIATIA CLUB SPORTIV". In cazul nostru era hilar sa ne numim "ASOCIATIA CLUB SPORTIV FOTBAL CLUB UTA ARAD" si am propus noi "ASOCIATIA FOTBAL CLUB UTA ARAD". Deci da, e adevarat, chiar noi am cerut asta cu ajutorul avocatului Alin Vesa care s-a ocupat de caz pro bono.
Stiu, poate cerinta FRF-ului este ridicola in unele cazuri, vezi la "ACS ASU Politehnica Timisoara" dar ma rog, e problema lor si nu sunt singurii.

2) Entitatea juridica originala sub forma careia s-a infiintat UTA a disparut imediat dupa Revolutie cand s-a facut prima inginerie financiara sa se scape de datorii. Din ce imi aduc eu aminte cred ca au fost vreo patru sau cinci dati dupa Revolutie cand s-a jonglat cu smecheria asta pentru a se scapa de datorii.
Stai linistit ca nici "FC UTA SA" al lui Bara nu era "UTA originala", cum nu era nici "FCM UTA Arad" al lui Gio, cum nu era nici "UTA SA" al lui Gherghel inainte.
Singurul lucru ce atesta originalitatea si continuitatea morala si sportiva este brandul, marca sau cum vrei sa ii spui. Asta o detinem noi dupa cum stii prea bine iar FRF-ul spune ca palmaresul este un drept federativ care nu se poate cuantifica insa il atribuie celui ce detine marca.

3) Cand s-a infiintat UTA, imediat dupa razboi, chiar crezi ca exista conceptul de "societate pe actiuni" in conditiile de atunci?

Stiu prea bine de ce faci tu pe prostul si esti rau intentionat desi stii foarte bine cum stau lucrurile. V-a deranjat decizia clubului de a comunica cu presa prin biroul de presa si prin coptarea lui Radu Romanescu, te deranjeaza ca nu mai poti scrie tu dupa ureche informatii care sa aiba caracter oficial insa in loc sa reglementezi problema asta cu Meszar tu te razbuni pe club.

Pot sa inteleg ca ai nevoie sa scrii despre UTA, pot intelege ca este loc de mai bine in comunicare, am agreeat asta si cu Calin la ultima noastra intalnire insa barfele si flecareala pe care o faci in comentariile de pe sportarad nu iti fac cinste si din cauza asta ati pierdut multi cititori. Macar daca ai fi fost integru si obiectiv insa nu esti nici asta. Daca te suna x sau y, iei pozitie de drept si scrii dupa cum bate vantul.

Numai bine!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45