Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #34: Academica Clinceni - UTA (14.05.2017, ora 11:30, Digisport 1)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Un meci foarte ,foarte important! Sa nu uitam ca orice alt rezultat in afara victoriei ne indeparteaza de locul 2 si cel mai important, ne scade moralul pentru urmatoarea etapa, dupa cum se stie pe data de 21.05.2017 ora 19:00, intalnim marea rivala ASU Politehnica Timisoara, o victorie cu Clinceniul si una cu POLI ne ajuta sa avem asigurat locul 3 si sa avem sanse reale pentru locul 2 cu conditia sa castigam in ultimele 2 etape!

UTA ARAD! Haideti sa ne unim cu totii sa ne sustinem baietii si impreuna cu rivalii nostii sa aratam țării ce inseamna un adevarat derby! 

UTA ARAD!
Asa e ! Eu nu ma pot gandi inca la meciul cu Poli...pana nu trecem hopul asta cu Clinceniul ! Concentrare maxima !
Cred ca tuturor ne sta gandul la meciul de duminica viitoare cu Poli insa pana atunci nu trebuiesc subestimati nici ilfovenii. Nu avem de ales, nu e loc de pasi gresiti, in consecinta ne ramane un singur tel: VICTORIA!
Ii batem pe astia si ii vom considera pregatire pt saptamana viitoare la movi
Eu n-as fi chiar asa de transant, ne asteapta un meci greu acolo:

"Bătrâna Doamnă”, fără căpitan la Clinceni?

Echipa fanion a Aradului joacă de acum cu Sabia lui Damocles deasupra capului rundă de rundă. Orice (alt) pas greșit echivalează în mare măsură cu compromiterea obiectivului, iar meciul de la Clinceni se anunță unul destul de complicat. Când vor, ilfovenii pun probleme, iar UTA nu l-ar putea avea la dispoziție pe Alin Gligor.
Experimentatul fundaș are dureri la nivelul nervului sciatic, nu s-a antrenat alături de colegi, ci doar la sala de forță și e greu de crezut că-și poate reveni complet până sâmbătă, când delegația arădeană „zboară” spre București. În cazul în care căpitanul „roș-albilor” nu-și poate lua locul în centrul defensivei, prima soluție de înlocuire a sa ar fi Richard Filaret. În schimb, pentru postul de rezervă ca fundaș central sau dreapta (dacă ținem cont de faptul că Adili poate juca la fel de bine și ca apărător central), Laurențiu Roșu ar fi nevoit să apeleze la un junior, iar asta ar descompleta echipa de tineret în semifinala ce are loc tot duminică, la Arad, împotriva celor de la Dinamo.

Dar, mai sunt trei zile până ce lotul pentru Clinceni va fi bătut în cuie, timp în care Gligor și-ar putea reveni după tratamentul pe care-l face încă după deplasarea de la Călărași."

http://sportarad.ro/2017/05/10/batrana-d...-clinceni/
La cum am jucat anul asta orice meci e foarte greu chiar si cu ultimele clasate. Daca castigam astea 4 finale meritam sa promovam, si chiar cred ca putem trece la baraj de Chiajna sau cine am juca.
Trebuie sa obtinem o victorie cu orice pret !
UTA ARAD !
Goool !!!!!!
Cand ma pregateam sa scriu ca nu jucam nimic a dat Burla/Petre gol.
UTA ARAD!!!!
Clinceni - UTA 0 - 3 hatrick Adrian Petre !!!
4 la 0 pt noi!!!!
5-0..... BINE BAIETII !!!
5 la 0 pt noi...Le vom mânca ficățeii la cimisoreni!
Ce atmosfera va fi la timisoara!!!!
Eu sper sa fim minimum 2000 saptamana viitoare la movi!
(14-05-2017, 13:17)maryan a scris: [ -> ]Eu sper sa fim minimum 2000 saptamana viitoare la movi!

Sper si eu. Nu stie nimeni cate bilete s au vandut?
6... saracii timisoreni Smile))
Ce important e golul asta, mai ales pt viitorul fotbalistic, pt. Albert Stahl!
Pagini: 1 2