Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #30: Juventus Bucuresti - UTA (22.04.2017, ora 11:00)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Sambata avem un alt meci crucial in cursa pentru promovare. Sper ca victoria de sambata cu secuii sa ii fi deblocat pe baieti si sa le starneasca si mai mult pofta de victorii.
Nu stiu, dar nu mi-e frica de loc de meciul asta...intr-un fel, toata lumea se asteapta ca noi sa pierdem cu Juventus...
Sper ca Rosu sa gaseasca o formula buna de echipa, tinand cont de absentele "titularilor", sper ca baietii sa fie concentrati si sa scoata un rezultat bun.
Am inteles ca nu joaca Adi Petre .... era important sa fim in formula completa la un meci asa de important!
Bazându-ne pe valoarea lotului putem să sperăm la victorie, dar ținând cont de rezultatele și de jocul din acest retur...avem motive de îngrijorare. Exclamation

Din păcate am ajuns să depindem de rezultatul din acest meci, cel mai greu pe hârtie din acest campionat. Să sperăm că am reușit cumva să ne deblocăm și că jucătorii ce vor intra în locurile suspendaților Petre și Chindriș își vor face foarte bine treaba.

Încă nu îmi vine să cred că un individ ca Oprița este un antrenor atât de bun încât să defileze cu o echipă prin Liga a II a.
Parcă în campionatul acesta tot timpul noi am avut cele mai grele meciuri, cel mai greu program. Dar să sperăm până la ultimul meci că vom reuși să promovăm, direct sau de la baraj.
Eu zic ca nu e nici-o pierdere ca nu joaca Petre si Chindris. Ba din contra ar trebuii sa-i motiveze pe cei care le vor lua locul, sa demosntreze ca merita sa joace din primul minut. Pe linga acest fapt fotbalul es un joc de echipa, si cred ca la acest capitol ne da lectii Juventus Bucuresti si Sepsi. In acest sezon UTA nu prea a aratat ca o echipa, ci mai mult ca o adunatura de jucatori mai mult sau mai putin buni. Sfarsitul acesta de campionat e testul de maturitate, suntem sau nu o echipa?!
Daca cistigam acest meci atunci se va dovedi ca meritam sa promovam si ca rezultatele proaste din ultima perioada au fost accidentale.
Nu trebuia să ajungem în situația de a ne baza pe acest meci dar asta e. Sper să reușim să facem un meci foarte bun iar asta să fie suficient pentru victorie. Va fi foarte greu să nu putem vedea tocmai un asemenea meci, sper să se zbenguie fluierașii în voie.
Până la urmă ce am câştigat din contractul cu Digi de anul acesta? Poziţia lui Juventus spune că nimic...

Noi am jucat lunea, săptămâna viitoare vom juca marţea, cu o zi mai devreme decât restul echipelor. Oricum meciurile noastre din deplasare le-ar fi transmis iar acasă, pentru utiştii care nu ajung la meci, se putea face uşor sistemul aplicat la Poli de Radio Timişoara (transmisiune pe net cu o singură cameră). 

Sepsi-Poli: 2-1 după 0-1 la pauză. Asta e, Sepsi ne-a întors şi pe noi la 4-1 de la 0-1. Poate nu e anul nostru... Huh

Edit: 
Eu aş merge pe mâna experienţei în acest meci. Presupunând că e un meci crucial şi că "dacă nu acum atunci când", aş miza pe calităţile native ale jucătorilor Burlă şi Copil în contrapartidă cu problemele lor de comportament. Copaci nu a jucat mult mai vine defensiv (vezi meciul cu Sepsi), în schimb Burlă are avantajul centrărilor periculoase. Ne trebuie această "armă" în meciul cu Juventus. Apoi pe Copil l-aş folosi ca legătură între Curtuiuş şi cuplul Jorza-Tănase. Da, aş juca Jorza-Tănase pentru că ambii au deja un campionat şi jumătate de B şi nu ar trebui să aibă emoţiile lui Stahl, de exemplu. În condiţiile astea benzile ar rămâne pentru Andor şi Strătilă, Adili fundaş dreapta, Muntean, Piccioni, Stahl, Vâlceanu - rezerve.  Nu l-aş forţa pe Stahl vârf într-un meci cu Juventus Colentina, cel puţin nu din primul minut.
Cu un stratila in zi buna si un stahl titular putem castiga azi!nici motivatia celor de la juventus nu cred ca e la cel mai ridicat nivel, ei fiind ca si promovati!
Important e sa fie gazonul ok sa ne putem face jocul si la final sa ne bucuram de victorie
UTA pierde si ajunge pe 5
Juventus: 1 Stoian - 17 Beța, 5 Wallace, 7 Morariu, 22 Carabela - 4 Ștefan, 8 Bărbulescu - 23 Călințaru, 30 Băjenaru, 17 Buhăescu - 77 Chipirliu. Pe bancă: 12 Brie - 3 Neag, 10 Bustea, 19 Hurdubei, 67 Mareș, 6 Mihăescu, 27 Roșca. Antrenor: Daniel Oprița. 
UTA: 1 Miron - 6 Adili, 26 Manea, 2 Gligor, 5 Copaci - 27 Stahl, 13 Tănase, 10 Copil, 19 Muntean - 7 Curtuiuș, 30 Piccioni. Pe bancă: 12 Barna - 8 Filaret, 15 Vîlceanu, 9 Andor, 18 Strătilă, 17 Jorza, 14 Burlă. Antrenor: Laurențiu Roșu. 
Arbitri: Florin Andrei (Tg. Mureș) - Romică Bîrdeș (Pitești), Valentin Dumitru (Gherghița). Rezervă: Robert Avram (Pitești). Observatori: Vasile Bratu (Slobozia), Lucian Cârjă (Constanța).

Echipele de start. 

Ofensivă aproape totală, recompensă pentru Stahl şi Muntean care au intrat bine în meciul cu Sepsi. A riscat şi cu Copaci...Opriţa a văzut meciul trecut şi e clar că le-a spus jucătorilor săi să atace pe acolo. Cum am zis şi ieri, aş fi jucat cu Burlă pentru loviturile libere. Să le ţinem pumnii, hai băieţi că trebuie să se poată. 
Asa e, echipa e 'croita' pentru a ataca! Ar fi mana cereasca sa castigam acolo!
Greu cu Copaci...f greu!dar sa mergem pe mana lui Rosu!
Eu nu inteleg un lucru.
Avem nevoie de puncte ca de aer, Burla deja de 6 etape sta pe tusa si incepem un meci la Juventus cu Copaci titular dupa prestatia cu Sepsi.
Inteleg ca Burla a gresit si ca e indisciplinat dar chiar si asa capricios cum e ar fi trebuit titularizat intr-un meci de genul asta.
Copaci e ok defensiv, în momentul ăsta cred că la aspectul ăsta e peste Burlă. Pentru atac avem 5 oameni, cred că e suficienţi. Copil sper să-l ajute pe Tănase pe faza defensivă, altfel îi va fi greu juniorului. Echipa e ofensivă, e clar că vrem să câştigăm, sper să şi putem. Forza UTA!
1-0 pt colentina. Lovitura libera direct in poarta.
Se transmite undeva meciul?
Radio tm
Am ratat un penalty...
Asta e, nu e anul nostru. Primim 11 metri şi nu reuşim să marcăm. E blocaj, e nu ştiu ce. Sper să strângem rândurile pentru anul viitor.  Huh
Pagini: 1 2 3