Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri din sezonul 2016-2017
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Nu zău! Crezi că Technodomus a primit bani să termine stadionul în 3 ani și îl fac în 5 că n-au oameni???!!!! Da, oricum, comentariile astea ne oferă explicațiile pentru faptul că după 12 ani cancerul ăsta încă e primarul Aradului: ”pentru că nu el e de vină”.
Ce usor ar fi sa lucreze toata firma aia la foc continu 2 saptamani si e gata tot... tot ne cacam pe noi pentru un gazon si niste tribune. Kidu-le nu ai dat de nici un sef de santier pe acolo sa vezi ce m***i lor fac de au cate 2 angajati si unu sta pe banca din cate vad!!!
UTA se desparte de Andor!!!
De comun acord, clubul UTA și Cristian Andor au luat, astăzi, decizia de a înceta colaborarea. Îi mulțumim jucătorului pentru toată perioada petrecută la Arad și îi urăm mult succes în continuare.
http://www.uta-arad.ro/stiri/uta-se-desp...andor/3685

De ce ? Foarte curios, suntem in lupta pentru promovare si era un jucator important!
Pacat, il vedeam util in lupta pentru promovare iar in retur a fost chiar in forma exceptand unul sau doua jocuri.
Ciudat, foarte ciudat sper sa nu se adevereasca zvonurile despre dorinta ( ordonanta data de acel cineva ) de promovare din
acest an.
Nu pot sa inteleg de ce ai renunta la un jucator ca Andor pe final de campionat cand ai mare nevoie de puncte si jucatori care pot duce un plus in orice moment al meciului...
Poate ar fi bine sa ne lamureasca cineva ce se vrea in astea 4 etape...
Hai mai, iar incepem cu astea? Chiar credeti ca cineva de la club nu isi doreste sa promovam? Chiar credeti ca e cineva masochist?
In mod sigur exista un motiv pentru aceasta despartire si o sa apara. Pana atunci insa sunt mai importante cele 12 puncte ramase in joc si alea trebuie sa fie prioritatile numarul 1, 2 si 3.
Probabil unul dintre motive sa fie si faptul ca era suspendat pentru meciul cu Clinceni si mai avea drept de joc doar cu Poli, Balotesti si Targoviste.
(03-05-2017, 10:43)Kapa a scris: [ -> ]Ciudat, foarte ciudat sper sa nu se adevereasca zvonurile despre dorinta ( ordonanta data de acel cineva ) de promovare din
acest an.

Ce zvonuri? Daca nu sunt indiscret...

Andor trebuia sa fie suspendat 2 etape cred, cu Tarlungeni si Clinceni, probabil are legatura si cu rosul luat si reactia nervoasa, eu banuiesc ca era si frustrat pt ca nu a jucat titular si probabl s-au incins spiritele dupa meci.
(03-05-2017, 11:22)Cristi_Arad a scris: [ -> ]
(03-05-2017, 10:43)Kapa a scris: [ -> ]Ciudat, foarte ciudat sper sa nu se adevereasca zvonurile despre dorinta ( ordonanta data de acel cineva ) de promovare din
acest an.

Ce zvonuri? Daca nu sunt indiscret...

Andor trebuia sa fie suspendat 2 etape cred, cu Tarlungeni si Clinceni, probabil are legatura si cu rosul luat si reactia nervoasa, eu banuiesc ca era si frustrat pt ca nu a jucat titular si probabl s-au incins spiritele dupa meci.

Daca judecam din punctul asta de vedere ,copil ce mai cauta la echipa?Doar cei din club stiu exact care sunt adevaratele motive dar imi este greu sa cred ca ,au legatura doar cu iesirea nervoasa a lui andor de la meciul cu calarasi.Pacat, din punctul meu de vedere andor era unul din jucatorii nostri de calitate si sunt sigur ca ne ar fi putut ajuta in acest final de sezon.
(03-05-2017, 11:21)Toca a scris: [ -> ]Probabil unul dintre motive sa fie si faptul ca era suspendat pentru meciul cu Clinceni si mai avea drept de joc doar cu Poli, Balotesti si Targoviste.

Poate asta e unul din motive...mie unul imi pare rau, mi-a placut mult cum a jucat Andor. Posibil sa fie si alte neintelegeri, cred ca si Andor era nemultumit ca nu joaca destule minute. Ii doresc toate cele bune pe unde merge...
Despartirea de Andor, daca nu este datorata unor derapaje de comportament, este o decizie proasta luata de conducerea echipei..dupa parerea mea un Andor mobilizat la maxim ne-ar fi ajutat foarte mult in meciurile care au mai ramas
si eu cred ca e un semnal gresit venit intr-un moment nepotrivit! Am crezut ca strangem randurile si mergem mai departe... acuma sa-l scoti oarecum tap ispasitor pe Andor nu mi se pare corect, chiar daca a luat rosu dintr-o prostie. Sincer sa fiu nu mai inteleg deloc strategia conducerii si a lui Rosu nici atat. Sa cauti tot felul de scuze cand esti unul dintre principalii vinovati nu mi se pare ok! In alta ordine de idei, avem un psiholog la echipa? Poate ar fi cazul sa ne gandim si la acest aspect.
Deocamdată nu avem nicio explicaţie oficială din partea clubului (nu neapărat cu amănunte picante dar măcar una minimalistă). Iar asta mă deranjează mai tare decât măsura în sine; care poate e justificată... dar din moment ce e secretomanie totală normal că ni se dă liber la scenarii.
Da, ciudate despartirile astea de David si Andor. Si eu cred ca ne putea ajuta. Si comunicatele astea sece fara nici o explicatie doar alimenteaza scenariile si suspiciunile.
Exista si posibilitatea sa terminam pe 3 si sa jucam barajul, in cazul asta ar mai fi 6 meciuri pana la final de sezon. Si cu atat mai mult la un eventual baraj ar fi fost bine sa il avem in echipa pe Andor.
Adică am luat licenţa pentru sezonul viitor de Liga I. Oare cu ce stadion?  Big Grin Rolleyes Shy Angry Angry Angry Angry Angry
Ca nou promovata, ai derogare 1 an... Deci poti juca si pe MOTORUL!!!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22