Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri din sezonul 2016-2017
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
UTA a luat 300.000 de euro pe Man. De asemenea va incasa încă 100.000 de euro daca va juca în 10 meciuri într-un an, plus încă 100.000 de euro daca va debuta la națională.
Gretos!
Nu stiu daca e chiar asa insa un lucru e cert: Dennis trebuie sa aiba stomac pentru viata din Bucuresti mai ales la FCSB.
Am scos maxim posibil ca sumă de transfer. Să fim serioşi, o tranzacţie care ne asigură bugetul de salarii pentru un an de zile. Înainte de de a strâmba din nas ar trebui să ne gândim la faptul că banii de la primărie legal nu pot fi folosiţi pentru plata salariilor, sponsorii vin cu sume de 15 - 20.000 de euro iar marea, imensa, mirobonalta şi mai ales atoatepriceputaşispecialista comunitate de arădeni mari iubitori de UTA oferă anual "echipei fanion a oraşului" şi "mândriei tuturor arădenilor" în jur de 200 - 300 de abonamente şi o medie de spectatori care se învârte în jurul la 1000 de meci (dacă-i vreme bună, adversar mai acatării şi dacă nu a stabilit nevasta că-i zi de piaţă sau deplasare la socrii). E foarte uşor să ajungi acasă de la jobul de unde îţi câştigi bani şi în alea câteva ore de relaxare să chibiţezi despre ce-ar trebui să facă alţii care au 3 lei cu care trebuie să acopere cheltuielile pentru care ar fi necesari 10. Chiar, dacă s-ar face un concurs cu tema "cum ar fi să fiu pentru un an managerul UTA-ei" câţi cârcotaşi s-ar băga?! Şi înainte de a încheia subiectul ăsta l-aş îndemna pe colegul de forum dariusuta să-şi facă o şcoală de fotbal în care să bage zeci şi zeci de mii de euro şi după vreo 10 ani, când încep să apară roadele, să-i dea pe toţi gratis la UTA.

Legat de viitorul imediat al UTA-ei, eu nu sunt atât de îngrijorat. În primul rând pentru că prin plecarea lui Man i se dă ocazia lui Adi Petre să iasă la rampă. Eu unul n-am fost foarte convins până acum de prestaţiile lui dar cei care-l cunosc spun despre el că va ajunge departe. Eu nu-s specialist aşa că merg pe mâna lor. Cred că băiatul are ocazia acum de a juca în mod constant şi cine ştie, poate la vară vorbim despre el cum vorbim acum despre Dennis. Apariţia lui Man nu e o întâmplare miraculoasă ci consecinţa faptului că la Arad se lucrează serios şi profesionist la nivel de copii iar astfel de surprize plăcute, sunt convins, vor mai apărea. În plus, până acum jucam cu doi atacanţi pentru că aveam atacanţi în lot. Cred că acum putem juca 4-2-3-1 fără probleme cu cei doi, Curtuiuş şi Petre alternând în atac. Mijlocaş central ofensiv poate apărea şi Copil care acum se bate pe post cu Andor. Din spate vin copii ca Stahl care pot veni cu un plus de pe bancă. Şi chiar trebuie să le dai şansa de a juca şi mai mult altfel nu pot să crească. Asta nu înseamnă că ne periclităm şansele la promovare. Nu uitaţi că anul trecut ne-au dus până la baraj oameni ca Man, Burlă, Tănase ori Jorza despre care la începutul campionatului mulţi aveau semne de întrebare.

În final câteva cuvinte despre Dennis. Nu suport clubul la care a plecat dar îi doresc succes şi sper să aibă evoluţii bune. Îmi e frică doar de faptul că a intrat într-un mediu viciat. Şi nu mă refer la faptul că l-ar strica viaţa din Bucureşti. E un băiat bine crescut, pleacă şi tatăl său cu el, nu cred că îl vom vedea prin tabloide. Nu ştiu însă dacă va reuşi să facă faţă mizeriei şi cocalarismului din fotbalul dâmboviţean şi în special de la clubul primului imbecil al naţiunii şi a argaţilor săi infecţi. Un prim episod l-am avut deja cu celebrul Mache, care, înainte de a-i rupe picioarele lui Dennis ar trebui să dea acatiste la Athosul lui Berbecali ca să nu promovăm. Că de promovăm o să vină cu echipa la Arad şi s-ar putea să-i rupem noi nu picioarele ci mâna aia care în cazul lui e izvorul supremei satisfacţii.
Bine scris, Giuli!
Smile stilul caracteristic pentru Giuliano! Lasa ca la iarna il vinde UTA si pe Petre! Nicio problema! Deocamdata stam bine la spectatori, sa privim la alte echipe chiar si din Liga I care nu au o medie de o mie de spectatori pe meci! dariusuta, colegul de pe forum, e utist patimas si il inteleg! De erau inca 300 ca el poate arata si peluza mai bine la meciul cu Mioveni! Asta ca sa spun lucrurilor pe nume! Fata de sezonul trecut am pierdut patru jucatori( Botis, Hlistei, Rus, Man) si a venit Andor (singura certitudine), David Alexandru se misca acceptabil, dar consider ca e sub nivelul lui Polgar din sezonul trecut! Sunt pentru vanzarea de jucatori, un club ca UTA fara sponsori puternici e nevoie sa se autofintanteze, dar daca se doreste promovarea cred ca trebuie adus cel putin un atacant! Curtuius pare iesit din forma! La mitici e multa mizerie, iti trebuie mult tupeu ca sa te impui, dupa cum stiti  Becali e labil psihic, azi te lauda, maine te critica, totusi sper sa reuseasca Dennis si sa se impuna in prima echipa a fcsb-ului! Sper ca vor fi gestionati bine acesti bani si jucatorii sa nu mai aibe restante financiare! ....Si ca o gluma, cred ca Stratila merita 10 % din suma de transfer, a fost un servant perfect pentru Dennis!
Salvează
Si ai mai adus o gramada de tineri de perspectiva. Hai sa nu avem ochelari de cal.
Si nu, nu il va vinde pe Petre cum nici acum nu au vrut sa il vanda pana nu au venit aia cu a doua oferta si a vrut si familia lui Denis sa il lase. Vezi ce zice si tatal sau. Te riscai tu sa il tii cu japca si apoi sa se strice de cap?

Si da, avem o problema cu numarul de oameni prezenti la meciuri atat in tribune cat si in galerie. Multi sunt utisti numai in comentarii malitioase insa fac pariu ca jumate din aia n-au mai dat de mai bine de jumate de an pe la stadion daca nu mai mult.
Smile nu are nimeni ochelari de cal, pe Giuliano incercam sa-l provoc pentru ca stiu ce pornit e el cand e vorba de vanzarea de  jucatori! In privinta lui Dennis,ii doresc succes si sa fie sanatos! Eu nu intru in categoria celor euforici dupa acest transfer, nu cred in declaratii pompoase facute de unii si altii care au legatura directa cu Dennis! E clar ca familia lui a avut un cuvant de spus in luarea deciziei transferului, a dorit si Dennis sa plece!
Da, avem o problema cu spectatori,  daca ne comparam cu altii din Liga I stam bine, daca privim la traditia noastra, stam rau! Acum e si problema legata de stadion, unii au (inca) problema legata de identitate! Cred ca asa incet spectatorii vor veni din nou la meciuri, iar odata cu finalizarea stadionului media de spectatori va creste!
La Arad lumea e insetata dupa performanta, din pacate unii vin numai daca echipa joaca bine si se bate la promovare!
Salvează
Robi eu nu priveam problema spectatorilor din punct de vedere al comparației cu alte cluburi din România. Vreau să scot în evidență faptul că la noi contribuția suporterilor la bugetul clubului este aproape 0 în condițiile în care din banii ăia nu se acoperă nici cheltuielile de organizare a meciului. Dar avem pretenția să dictăm pe banii altora, avem pretenția să fie vândut cine vrem noi, când vrem noi și să cumpărăm doar super jucători. Da, afară cluburile au mii de cotizanți care plătesc o taxă anuală de câteva zeci de euro (pe lângă bilete, abonamente și produse promoționale). Da, ăia chiar contribuie la bugetul unui club și au un cuvânt de spus. Dar încă odată, când an de an clubul produce din celelalte surse de venit mult mai puțin decât necesar, pe ce bază venim cu astfel de pretenții?! Toți vrem cumpărare de super jucători, iar am uitat cum am ajuns la faliment. Iar am uitat că în era Giovanni duceam tot felul de fotbaliști ”cu nume” și în februarie - martie nici nu mai eram în lupta pentru promovare, ba mai mult am ajuns și la faliment cu politica asta. Actuala conducere, cu jucători din propria curte ne-a adus mai aproape ca niciodată de promovare. De ce să abandonăm o politică reușită pentru a ne întoarce iar la vechile metehne?! Zău că nu vă înțeleg, sunteți exact ca și copiii ăia care se dau cu fundul de pământ în fața magazinului de jucării, că nu că el nu vrea calul de lemn făcut de bunicul acasă, el vrea ăla din vitrină care costă bani. Măcar ăia mici au o scuză că nu înțeleg ce înseamnă venituri și cheltuieli dar la naiba, oameni în toată firea și nu pricepem oțără de logică și matematică?!
Giuliano, iti impartasesc punctul de vedere! Nu sunt impotriva vanzarilor de jucatori, deocamdata nu putem altfel.... Totusi simt o ura impotriva echipelor din bucuresti care cumpara ieftin si pe urma vand in strainatate pe bani mult mai multi. Ca orice Utist vreau sa vad clubul in Liga I, sa ne batem si noi la un loc de Europa League, sper sa vina acele vremuri cand conditile financiare vor fi mai bune si vom putea tine un jucator mai mult, sau sa-l vindem noi direct in strainatate!

Cred ca avem meci greu la Brasov si trebuie sa ne concentram pe asta, sa-l lasam pe Dennis pe mana lui Mache si sa nu devenim fani fcsb pentru ca acolo e Dennis! Ma refer la marea majoritate care acum parca au innebunit cu transferul asta! Avem alte probleme cu stadionul, cu lipsa unui alt atacant, vine asa incet meciul cu Poli!
Ii urez lui Dennis succes! Eu unul nu mai vorbesc despre acest transfer!
Who the f**k is Bordon? Smile Smile 

UTA nu-i interesată de Bordon

Zilnic, UTA este asaltată de tot felul de oferte. Telefonic, prin e-mailuri, fax sau scrisori. Preluare a clubului, colaborare, ori tranzacţii cu jucători. Majoritatea nici nu pot suporta discuţii, căci sunt mai degrabă neserioase.
La începutul acestei săptămâni, a mai apărut o astfel de scrisoare, de la un anume Bordon. Însă nu pe adresa clubului, ci a lui Alexandru Meszar. S-a trezit cu o scrisoare de intenţie acasă, prin care se specifică faptul că la UTA va avea loc o „injecţie financiară”, pentru a se putea ataca promovarea. A citit-o şi a pus-o, probabil, la dosar cu celelalte oferte, deoarece e greu de crezut că cineva vine să bage bani la un club doar aşa, să se afle în treabă. Iar dacă au interese, e greu de crezut că Aradul îi va accepta vreodată. Cei de la UTA au un punct de vedere, care nu lasă niciun loc de interpretări.
„Nu ne interesează o astfel de ofertă. UTA are stăpâni, are colaboratori, nu se vinde la străini. Sigur, brandul UTA atrage, dar nu suntem dispuşi să aplecăm urechea la tot felul de oferte, unele chiar neserioase. Avem zeci de astfel de oferte zilnic, nici ultima nu o tratăm cu o mai mare atenţie decât celelalte. Pentru a informa corect iubitorii fotbalului, vă anunţăm că UTA nu este interesată în niciun fel să colaboreze cu cei care se află în spatele acestei scrisori” – spune un oficial al clubului UTA.

http://www.aradon.ro/uta-nu-i-interesata...on/1696600
Comunicatul oficial:

http://www.uta-arad.ro

Mulțumim pentru tot, Roland Nagy!

Pentru a nu periclita obiectivul propus pentru sezonul 2016-2017, conducerea clubului UTA a făcut o analiză și a ajuns la concluzia că a sosit momentul în care e nevoie de o schimbare.
Roland Nagy a avut o contribuție importantă la tot ce a însemnat ascensiunea proiectului UTA, fiind alături de noi de la început. A fost o perioadă de trei ani cu rezultate deosebite, de la cele două promovări consecutive până la ajungerea în punctul în care am jucat pentru promovarea în Liga I. A depus un volum foarte mare de muncă, uneori în condiții grele. Pentru tot, îți mulțumim, Roland Nagy!
Clubul își dorește ca Roland Nagy să facă parte în continuare din proiectul UTA. După o meritată pauză de odihnă de câteva săptămâni, Roland Nagy va decide dacă acceptă oferta noastră.
UTA cu Roland Nagy
* 2013/2014 (din etapa VII) Liga IV Arad           30    25    3     2    143-9   78  – locul 1
* Câștigarea Cupei României, faza județeană
*2014/2015, Liga III seria IV                             24   17    5      2    56-20   36 – locul 1
* Calificare în turul IV din Cupa României
* 2015/2016, Liga II sezon regulat                    26   15     6      5    48-28   51 – locul 3
* 2015/2016, Liga II Play-off                            10     6     3      1    18-14    41 – locul 2
* Calificare în ”16-imile” Cupei României
* 2016/2017: Liga II                                        11     6     2      3    20-11     9 – locul 8
Dupa ce Mnerie il dadea ca uns pe Rosu se pare ca nu e nimic batut in cuie si discutiile continua. Ce am inteles pana acum este faptul ca noul antrenor va fi unul tanar cu licenta PRO care se pliaza pe cerintele noastre.
Stiu sunt doar cateva generalitati insa eu unul astept un antrenor din garda tanara dispus sa se perfectioneze. Din astia ce le stiu pe toate si nu mai au nimic de invatat are fotbalul romanesc destui si se vede.

P.S. Acum am vazut comunicatul. Elegant si decent. Nu facem o tragedie din aceasta despartire. Multumim si numai bine!
Smile ce bine-i sa nu fi implicat
cred ca singura conditie ca sa devi antrenor la UTA acum e sa detii licenta pro. ce conteaza ca esti adeptul unui joc deschis, ca joci 4-3-3 sau 4-4-2 , ca inca mai folosesti libero ca in anii 80, ca nu tregi la poarta decat dupa minutul 75. astea-s detalii.
Roly e un antrenor roman de fotbal romanesc. nu e nici mai bun nici mai rau ca altii de acelasi nivel. adica mediocru.
nici nu conteaza cine vine antrenor atat timp cat clubul nu are o strategie nici privind antrenorul, nici stilul de echipa, tactica de antrenament, etc. ma asteptam ca formandu-se piramida UTA 1, 2, 3 si mai stiu io cate sa existe o idee iar antrenamentele si antrenorii sa o urmeze. bun, se poate zice ca nu prea ne putem da seama de stil atata vreme cat toate echipele sunt varza. e adevarat dar tocmai asta ma indreptateste sa spun ca stilul, ideea e sublima dar lipseste cu desavarsire sau daca exista atunci antrenorrii si jucatorii sunt zero barat.
nici nu le poti cere mare lucru ca unde Dumnezo nu da...
despre schimbarea numelui se mai stie ceva? Smile
Da, de la anul ne vom schimba denumirea in Atletico. Daca mai ai alte intrebari din astea iti stau la dispozitie.
io intrebam pe bune, ca tot suntem la "conducerea clubului" UTA.
shit, ne-am mutat. nu mai suntem la "CONDUCEREA CLUBULUI" Smile
Smile

Cu numele la Ministerul Justitiei nu se poate rezolva decat prin proces. Din cauza ca exista inca radiata FCM UTA (cea din era Sandu Ion, BARA) nu putem rezerva nume similar pentru ONG. Am gasit o modalitate de a schimba insa numele la tribunal la Arad fara sa ne judecam la Bucuresti cu Min Justitiei , am pregatit actele de semnat impreuna cu aveocatul clubului si sper ca pana la iarna sa reusim sa operam intr-un final schimbarea pe care o tot asteptam.

Sistemul de joc de sus in jos e impus de obicei de antrenorul principal de la echipa mare sau de un director sportiv sau tehnic. Sa speram ca in noua organigrama vom avea parte de un antrenor care sa stie si sa si faca acest lucru .

In rest faptul ca nu mai "esti implicat" e trist pentru mine si nu pot sa iti impartasesc entuziasmul pe tema asta Cip.....si daca imi permiti un sfat , nu cred ca ar trebui sa o faci nici tu Sad
Ionuț Popa: „ Mă surprinde schimbarea antrenorului, pentru că UTA nu are un obiectiv clar. Din vară se schimbă foaia la club!
„Mă surprinde schimbarea antrenorului, pentru că UTA nu are un obiectiv clar. Adică, se observă cu ochiul liber că se dorește lansarea jucătorilor tineri, chestia cu promovarea e praf aruncat în ochii suporterilor care cred într-o astfel de aventură. Ca și lot, UTA nu are loc între primele 5 echipe ale ligii secunde. Dar, are și Roli vina lui. Trebuia să pună punctul pe I în această vară. Când terminase un campionat foarte bun la cârma echipei, trebuie trebuia să-l prindă de mână pe directorul general al clubului și să obțină un răspuns clar privind obiectivul echipie în noul sezon. În funcție de acesta, trebuia să-și facă un contract beton, ca să nu se expună unor eventuale rezultate mai slabe. Dar, directorul general al clubului, în loc să se ocupe de transferuri, de eventuala întărire a echipei, s-a preocupat de altceva. Susținea că merge la TAS pentru locul de Liga 1, atâta timp cât regulamentul era clar c alumina zilei. Nu știu, a dat TAS-ul o decizie în acest sens, sau ce se mai știe despre acel memoriu? Dar, din vara anului următor, foaia se va schimba total la UTA, mulți din club și de pe lângă el vor fi direct afectați. Mă bazez pe niște lucruri concrete, cu atât mai mult nu trebuia schimbat antrenorul”, ne-a declarat Ionuț Popa.
http://sportarad.ro/ionut-popa-ma-surpri...a-la-club/
Sportarad.ro

Stie Domnul Popa ceva Smile)
(10-10-2016, 12:02)Redpunk_one a scris: [ -> ]Smile

Cu numele la Ministerul Justitiei nu se poate rezolva decat prin proces. Din cauza ca exista inca radiata FCM UTA (cea din era Sandu Ion, BARA) nu putem rezerva nume similar pentru ONG. Am gasit o modalitate de a schimba insa numele la tribunal la Arad fara sa ne judecam la Bucuresti cu Min Justitiei , am pregatit actele de semnat impreuna cu aveocatul clubului si sper ca pana la iarna sa reusim sa operam intr-un final schimbarea pe care o tot asteptam.

Sistemul de joc de sus in jos e impus de obicei de antrenorul principal de la echipa mare sau de un director sportiv sau tehnic. Sa speram ca in noua organigrama vom avea parte de un antrenor care sa stie si sa si faca acest lucru .

In rest faptul ca nu mai "esti implicat" e trist pentru mine si nu pot sa iti impartasesc entuziasmul pe tema asta Cip.....si daca imi permiti un sfat , nu cred ca ar trebui sa o faci nici tu  Sad
nu sunt deloc entuziast pe tema neimplicarii. doar constat ca alegerea pe care am facut-o e buna, pentru liniste si pace. pentru ca la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu va aparea din nou un chirila, lacatus, falca, gio sau martian care sa futa lucrurile si sa se pise pe toata munca de bun simt a unora sau pe implicarea devotata si dezinteresata a suporterilor ok
bune lamuririle pe tema numelui. sunt multi care le asteapta si si mai multi care asteapta clarificarea situatiei. sunt totusi minim 3 ani de nimic pe tema asta din partea clubului iar suporterii meritau mai mult respect
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22