Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Play-off #7: Gaz Metan Medias - UTA (14.05.2016, ora 11:00, DigiSport 1)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Deplasare pentru promovare!

Indiferent de rezultatul meciului de miercuri cu Baia Mare, deplasarea la Mediaș va fi decisivă pentru visul nostru, club și suporteri, de a vedea UTA iarăși în Liga I! Drept urmare este nevoie să ne mobilizăm și să mergem cât mai mulți la Mediaș pentru a-i ajuta pe băieți să obțină acel rezultat bun care ne poate aduce o extraordinară promovare directă! Orice alte cuvinte sunt de prisos, sâmbătă avem deplasare pentru promovare la Mediaș!!!
Pentru deplasarea cu autocarele, plecarea va fi sâmbătă dimineața, 14 mai, ora 04.30, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA).          

Înscrierile pentru deplasare se fac la numerele 0756.321.485 sau 0724.295.140, sau pe pagina de Facebook Suporter Club UTA. Înscrierea este obligatorie.


[Imagine: 13174162_1062574913811205_23881239018378...e=57E5F072]
Prea ne-a fost frică de Mediaş în acest campionat, e timpul să depăşim "complexul". Trebuie să ne concentrăm la joc şi nu la arbitrii!
Ni s-a mers la Medias? Hai Utaa!!!
Ne-au luxat
am inceput prost spre foarte prost, practic nu contam in atac! Nu inteleg tactica lui Nagy...
Niciodata de cativa ani incoace, si au fost cateva zeci de deplasari nu una, nu s-a intamplat ca transportatorul sa accepte comanda si dimineata sa nu vina masina si nici sa nu raspunda nimeni la telefon .

Asta este, ne-am strans 50 de oameni sa povestim vreo ora in fata stadionului la 4 dimineata.

Poate obtine totusi UTA un rezultat bun sa ne stearga din amintire dimineata asta nenorocita
o, nashpa, da comentatorul numai prostii vorbește, de probleme cu identitatea echipei...
in alta ordine de idei gazul controleaza categoric jocul, pacat.
Ii un prost... face o groaza de greseli, vorbeste numa prostii.
Daca am juca puţin mai curajos cu siguranţă am marca...nici gazul nu e vreo super echipă!sper sa venim măcar cu 1 punct de la mediaş!
"Nu mergem la ciupeala"....se pare ca nu am mers la ciupeala, pare ca e doar o excursie pana la medias si atat.

Eu nu inteleg tactica deloc, nu pasam nimic, din 2-3 pase noi vrem sa ajungem la poarta, ne grabim...nu inteleg.
2-0 , sper ca repriza a 2-a sa fie pe masura si sa dovedim ca meritam promovava
Cu medias nu am jucat nimic in nici unul din cele 4 meciuri de anul asta si se pare ca la fel jucam si azi. Timorati, blocati si fara nici o idee de joc. Iar astia par contra noastra cu cel putin doua clase peste noi. Culmea ca alte echipe care au jucat dezinvolt cu mediesenii i-au pus cu hotul pe labe. Dar cand iti propui putin obtii putin.....Sad((
Eu cred ca avem un blocaj psihologic fata de ei care nu il putem depasi. Pacat dar ce sa facem mergem inainte si speram sa batem Chindia acasa si sa speram sa apucam locul 2 si de acolo Dumnezeu cu mila. Nu pot fi suparat pe echipa din moment ce nu aveam un asemenea obiectiv. Sper sa ne revenim si repriza a doua sa dam un gol repede si de acolo se va schimba meciul sigur!
E normal sa apara nervii in aceste momente, batem tot pana la sfarsit si gata! Mediasul se mai poate incurca, daca nu fac ceva smecherii!!!
ce timorați? n-avem nici o idee de joc... s-a dus promovarea, cred ca am revenit cu picioarele pe pământ...
Cand il vad pe Stratila cum simuleaza... nu inteleg de ce nu joaca mai hotarati.
Pana una alta, si-au atins obiectivul, s-au calificat in playoff. Meciurile de joi si duminica o sa decida daca meritam sa ocupam locul 2 sau nu. Primul loc a plecat azi.
Asteptam meciul de joi, sper intr-o victorie!
4-0. Capul sus, sper ca jucatorii sa isi revina psihic dupa aceasta infrangere
Nu am avut obiectiv promovarea in liga I din primul an. Tinand cont de bani, infrastructura nici nu avem ce pretentii sa emitem. Insa am ajuns acolo si in ultimele 3 meciuri nu mai avem nimic de pierdut. Sper ca in fata suporterilor , in urmatoarele doua meciuri acasa, sa jucam dezinvolt, frumos si sa luptam pana la ultima faza din meci. Inca mai avem o sansa si chiar daca o vom rata macar sa o facem cu capul sus luptand
Asta e acuma sunt sigur ca suntem batuti de soarta sa murim si sa putrezim in Liga a doua sa-u mai jos pacat pt asa un club mare ca uta,nu exista si cred ca nu va exista nimeni in orasul asta sa vina cu bani la echipa si va spun suta la suta ca si parcursul pana acuma a fost finantat de primarul Aradului s-a folosit de noi pt alegeri si pana la urma va zice ca am incercat am fost acolo aproape de promovare dar...din pacate tot noi suntem pacalicii dureros
Pagini: 1 2 3