Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5
Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016.
Sâmbătă dimineață, arădenii pleacă în Ungaria pentru un prim meci amical al verii. UTA merge la Gyula, unde va fi față în față cu Grosics 2011 Akademia Szeged.

http://sportarad.ro/sambata-primul-meci-...ru-utisti/
Dennis a fost ”The Man”! Grosics Akademia Szeged – UTA 0-1

Szekely (de la Unirea Dej) – Pantea, Blănaru, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Z. Radu – I. Radu, Curtuiuș a fost echipa de start a lui Roli Nagy pentru primul amical al verii.

Trupa din Szeged a început cu aplombul știut, arădenilor le-a luat cam zece minute până să treacă la butoane. Dar odată ce s-a întâmplat, au apărut și primele ocazii.

Ionuț Radu a scăpat la 17 metri ușor dreapta, n-a putut fi oprit decât prin fault. Burlă și-a potrivit mingea pentru lovitura liberă ce a zguduit bara din dreapta portarului maghiar.

Atacantul adus de la Sebiș a apărut iar la finalizare după două minute, a recepționat în careu, șutul s-a dus puțin peste transversală.

După jumătate de oră apare cea mai bună șansă roș-albă: Burlă a centrat a semiînălțime, I. Radu a ratat milimetric întâlnirea cu mingea în 5 metri, Strătilă a recuperat în colțul celălalt de teren, l-a căutat pe același atacant, a cărui lovitură de cap a ocolit cu câțiva centimentri bara de sus.

Portarul Szekely s-a remarcat și el, după ce a respins o lovitură liberă de la 20 de metri, maghiarii au recuperat, dar goalkeeperul a rămas pe picioare și a respins și reluarea de la colțul scurt (40).

Partea secundă, UTA a început-o cu Szekely – Lazăr, Manea, Filaret, Vlad – Man, Chindriș, Dobrean, Hlistei – Petre, Rus. Aripa ceva mai tânără a Bătrânei Doamne a avut ocazia să se călească în fața unui adversar care și-a păstrat determinarea la fiecare luptă pentru minge.

Ocaziile au fost mai rare. Arădenii au reușit să fie periculoși la lovitura liberă de la 25 de metri executată cu efect de Hlistei, portarul gazdelor a fost pe fază. În echipa arădeană și-au mai făcut loc mijlocașul Tănase, portarul Mara.

Pe măsură ce timpul a trecut, jocul arădean a început să prindă cheag. Și a venit și golul, după o acțiune prelungită de atac pe dreapta, Petre a întors mingea la 8 metri pentru Dennis Man, iar fiul fostului atacant de la Strungul, Cristi Man, a trimis subtil, printre un fundaș și portar, 0-1 (74)!

Imediat, UTA a fost iar aproape de gol, o centrare de pe stânga l-a prins pe Cipri Rus la 2 metri, goalkeeperul gazdelor a avut reflex de senzație și a reușit să salveze. Utiștii au trecut cu bine peste două ocazii bune ale maghiarilor, Mara s-a remarcat și el, iar ultimul fluier surprinde un start pozitiv pentru arădeni!

http://sportarad.ro/dennis-a-fost-the-ma...d-uta-0-1/

Stie cineva care e treaba cu acest portar Szekely d la Dej ?
Am vazut si eu. Cine stie ce se cauta ? E clar ca nu vom avea decat 3 portari. Sigur e doar Mara juniorul nostru si se pare ca pt cele doua posturi de titular si rezerva se bat 4 momentan. E totusi un post unde am suferit anul trecut asa ca din patru sigur vom ramane cu doi care isi doresc mai mult. E bine.
Din câte ştim şi s-a scris, Miron a semnat, deci ar mai fi un loc pentru care se "bat" Bodea, Mitrea şi acest Szekely care pare că a apărat bine. Mitrea nu ştiu dacă e al nostru, dar ţinând cont de golurile luate anul trecut de ambii portari, căutările astea chiar se justifică. Păcat că, iată, doi tineri portari arădeni sunt pe cale să părăsească echipa, dar o fac strict din cauza evoluţiei lor.
Sa nu ne pripim, inca mai au timp sa isi demonstreze valoarea. E imbucurator insa ca cei din conducere nu raman impasibili si iau masuri pentru corectarea sincopelor din campionatul trecut.
Se pare ca s-a perfectat un amical pe 29 iulie cu Soimii Pancota la Pancota.

SURSA: SportArad
De ce nu se comunica programul tuturor amicalelor ??? Se pare ca sambata viitoare tot de la ora 11 intalnim Ripensia daca ne luam dupa ce scrie pe siteul lor , probabil tot pe Motorul.
Sâmbătă, de la 11,00, pe arena Motorul, se scrie concluzia săptămânii, prin intermediul amicalului-retur cu Grosics Akademia Szeged.

http://sportarad.ro/cantonamentul-e-pe-f...-are-meci/
Astazi UTA - Grosics Akademia Szeged 1-1

Miercuri 22 iulie 18:30 in Sanicolaul Mic :
UTA - Sebis

Sambata 25 iulie 10:00 tot in Sainicolaul Mic:
UTA - Ripensia

http://www.atletico.ro/index.php?option=...&Itemid=37
Pe sportarad sunt trecute meciurile cu ripensia si pancota doar.

http://sportarad.ro/ripensia-si-pincota-...-un-decar/
Azi în Jurnalul Arădean scrie că vom juca totuși mâine cu Sebișul, de la ora 18.30, în Sânicolau Mic.
Maine de la 18:30 amical cu Sebis, la Sanicolau Mic!

http://sportarad.ro/inca-un-amical-pentr...aptamanii/
UTA - National Sebis 2-1 (0-1) SCOR FINAL

Pentru UTA au marcat: Curtuius, Cipru Rus(penalty)

http://sportarad.ro/infruntand-canicula-...sebis-2-1/
http://sportarad.ro/infruntand-canicula-...sebis-2-1/

Nu prea înţeleg de ce am renunţat la un junior cu experienţă deja în B! Sau Pantea nu mai U 19?
Maine de la ora 10:00 amical cu Ripensia Timisoara, la Sannicolau Mic!
O intrebare proasta, dar, unde vine asta? Nu e pe Motorul?
Nu, nu e. Uite aici indicatii de la giratoriul de intrare in cartierul Sanicolaul Mic pana la teren:
https://www.google.de/maps/dir/46.149914...m2!4m1!3e2
Multumesc!
Miki, cum intri în Arad dinspre Fântânele, la biserica ortodoxă faci stânga. Se poate şi cu o stradă înainte.
Pagini: 1 2 3 4 5