Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: 2% pentru UTA
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
[Imagine: image.jpg]

De asemenea pe gasiti detalii si pe sportarad.
Modelul de completare ar formularului 230:
[Imagine: model_completare_UTA_BD_2014.jpg]

[Imagine: imputernicire.jpg]
unde il trimit complectat ?
Adu-l cu tine la primul meci acasa si il vei putea lasa la fetele de la intrare.
Un header pt sportarad si pt facebook face careva ?
ATENŢIE, COMPLETAŢI ŞI ÎMPUTERNICIREA! Kidule te rog să o postezi şi pe aia aşa foto, se găseşte pe sportarad. Dacă acolo au pus-o înseamnă că trebuie, eu o urc pe paginile de facebook. Să nu păţim că nu-s valabile formularele fără împuternicire.
Ai dreptate. Am adaugat si imputernicirea.
Standul de la stadionul "Motorul" unde puteti completa sau preda formularele deja completate:
[Imagine: 16205266223_9e40183abb_b.jpg]
Declaratiile astea se pot trimite prin posta, stampila postei sa fie cel putin cu data limita de depunere, dar preferabil ar fi sa fie cu cateva zile mai devreme ! Altfel se pot depune dacat personal de catre titular, asa ca formularele fara imputernicire, posta e singura varianta.
Eu am lasat la resurse umane la firma, mi-a spus aia ca nu e problema ca nu-i acelasi judet, etc. Sper ca va ajunge fara probleme.
Asa este. Ganditi-va la Smurd care are sediul in Bucuresti dar se depun pt ei in toata tara. La fel si tu Bure poti sa depui la finantele din judetul unde te afli si vor ajunge in conturile UTA-ei.
Aceste formulare se depun la finantele din localitatea in care ai domiciliul (fiscal), indiferent care este destinatia sumei si indiferent de metoda de depunere (personal sau prin posta). Asta-i teoria. Ce se intampla daca se depune formularul in alta parte nu stiu...
O parte din bani sigur nu vor intra in cont, nu stiu ce fac aia de la finante noi la dans sportiv de 4 ani facem asta, si din 60 de formulare depuse imi intra cam 40-45, anul trecut am avut 15 din Bucuresti si nu mi-a intrat niciunul, dar na, asta e, sa speram ca pana la anul viitor isi mai pun si astia la punct evidenta.
Dupa modelul cu 2% din impozit nu se poate face acelasi lucru sa promovam cat mai mult si cealalta modalitate de a ajuta echipa cu 20 % din profit? Poate asa s-ar mai gasi cateva firme mai mici mai mari care poate ar ajuta mai ales acum cand ne apropiem cu pasi ceva mai hotarati spre liga 2.
Nu ar fi mai utile niste link-uri formularul 230 l-am gasit dar imputernicirea personalizata nu.
Sa posteze niste link-uri pt formular si imputernicire cine are.
Pana anul viitor mai este vreme. Anul asta termenul de depunere a fost 25 Mai.
Poți fi din nou alături de UTA! Direcționează 2% din impozit către club!

UTA începe campania pentru strângerea procentului de 2% care poate fi direcționat către club. ”Oamenii apropiați de UTA, cei care o iubesc și care apreciază activitatea clubului, pot să susțină în mod concret direcționând procentul  către club”, a transmis directorul general Codru Grădinariu.

Sunt trei pași de urmat.

1. Formularul 230 este disponibil pe site-ul clubului UTA, de unde poate fi descărcat și completat în dreptul spațiilor subliniate cu roșu, secțiunea I respectiv semnătura – în partea de jos a paginii.

2. Împreună cu Formularul 230 trebuie descărcat – tot de pe site - și completat formularul de împuternicire.

3. Ambele documente urmează să fie aduse la sediul clubului, pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 3, clădirea Gemi Center. Clubul se ocupă ulterior de toată logisitca.
Documentele sunt disponibile și la sediul clubului, dar și sâmbătă, la meciul UTA – Unirea Tărlungeni, la un stand amenajat în incinta arenei ”Motorul”.

UTA vă mulțumește că îi sunteți alături!

De aici descărcați Formularul 230:
[Imagine: formular230.jpg]

De aici descărcați formularul de împuternicire:
[Imagine: 12915231_10204157716062936_883112950_o.jpg]

Sursa: http://www.uta-arad.ro/stiri/poti-fi-din...-club/3110
La fel ca si anul trecut, procedura pentru redirectionarea acelui procent de 2% ramane aceeasi.
http://uta-arad.ro/stiri/poti-fi-din-nou...-club/3591
Cam cat se aduna anual din astia 2%...doar asa aproximativ ?
Am directionat si eu astazi 2% din impozit pentru club. Forza UTA!!

In alta ordine de idei, nu stiu cat se aduna anual din astia 2%, am sunat la club sa-mi confirme datele lor (sa fiu sigur de o treaba), nu stia insa sa-mi zica cat anume se aduna din aceste redirectionari.
Pagini: 1 2