Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Semnaleaza o problema
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Aveti o problema, nu ezitati sa ne-o spuneti. Multumim!
Forumul dar si alte siteuri mi s-au umplut de reclame sub forma de bannere sau linkuri verzi pe cateva cuvinte. Am googalit si am observat ca e vorba de virusul "ads not by this site". Sincer cred ca l-am luat de pe forum pentru ca am intrat azi de pe doua calcuatoare si aici am observat prima data problema care vad ca apare si pe alte siteuri (pe facebook de ex nu). Pe ambele laptopuri am Avira care vad ca n-a zis nimic. Aveti ceva sugetii cat mai simple?
Nu mai intra pe site-uri deocheate.
Big Grin Altceva?
Mie nu imi apare nicaieri ca forumul ar fi infectat.
Ok, inseamna ca la mine e problema. Mersi.
Cred că e ceva problemă cu forumul. Am postat un reply la topicul despre cei doi care au ales Cluj, nu Zăbrani, iar când am vrut să modific ceva postarea nu a mai apărut. Am postat iar ceva şi apoi mi-au apărut ambele postări una sub cealaltă (am şters-o pe a doua, era doar de test). Nu e prima dată, mi s-a mai întâmplat azi şi la lucru.
Asa si la mine. Dai un refresh (F5) si isi face update.
Am semnalat deja problema la Utu. E o mica problema si cu marcarea forumurilor ca fiind citite si cred eu ca si problema ta Luci tot de aici se trage.
Utu a rezolvat problema. Verificati si voi daca mai aveti probleme.
Aia cu marcarea ca citite inca nu functioneaza
Da, am observat aseara si l-am reinformat pe Utu.
erori la greu in forum. nu apar postari. apoi apar ca postate dar nu se vad. apoi apar ca noutati postari de 2 zile. hibash rau in conditiile in care nu e un volum foarte mare de informatii sau de useri care sa-l incarce si sa-l tina ocupat
Am semnalat problema deja mai departe catre Utu. Stiu, e frustrant.
Salut...de cateva zile nu-mi apar mesaje noi deloc,ca si cand nu ar functiona forumul...???
(02-12-2016, 21:38)R-1946 a scris: [ -> ]Salut...de cateva zile nu-mi apar mesaje noi deloc,ca si cand nu ar functiona forumul...???

Pentru ca nu s-a mai postat nimic de cateva zile. Nu e nicio problema cu forumul Smile)
Cred ca e stricat. Chiar sa nu posteze nimeni zile intregi.
nu stiu daca e o problema sau doar mie mi s-a intamplat. am intrat in sectiunea privata a SCU fara parola, fara sa fiu logat. poate verifica cineva
Eu nu vad nimic neinregula. Sigur n-ai fost logat?
doresc sa mi se steagra contul ( eu personal nu stiu cum se face ) am lasat aceasta solicitare la 2 administratori si vad ca nu au facut nimic
Pagini: 1 2