Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Bilete si abonamente
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8
(08-07-2019, 23:00)Kapa a scris: [ -> ]Ce se stie despre vanzarea noilor abonamente pentru noul sezon... cred ca ar trebui facuta o campanie ca fiecare aradean care mai simte ceva pt UTA sa isi achizitioneze abonament!!!

Ai intrebat prea devreme. Poate pe finalul lunii vom stii ceva despre ele (in stilul caracteristic). Cat despre campanii si alte cele... n-are nimeni de la club chef sa se ocupe, e prea mare bataie de cap pentru ei... toti sunt ocupati de n-au timp sa mai respire!
Mai sunt 2 saptamani pana incepe noul sezon, Nu s-au pus in vanzare abonamentele? Sau iar in ultima clipa ca de obicei? Apoi se mira de ce au vandut doar 300.
De abonamente nu se stie nimic? Doar in ziua meciului le vand?

Dpdv administrativ suntem praf...
Sunt foarte dezamagit de conducere...la alte cluburi deja s-au pus in vanzare abonamente pentru noul an(unele chiar in urma cu o saptamana) si la noi nu se stie nimic...nici pret, nici data cand le vom putea achizitiona...o sa le luam la inceputul primului meci cu 2 ore inainte????

Sper ca in al 12-lea ceas(de preferabil saptamana asta) sa le dea drumul!
Sfarsitul unui articol de pe SA.

În altă ordine de idei, să mai spunem că e greu de crezut că UTA va pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon compețional în această săptămână. Pe „Motorul” s-au montat scaune noi, pe un cadru ceva mai rezistent decât precedentul, iar acum ele trebuie numerotate în vederea comercializării. Așadar, cel mai probabil, campania de vânzare a aboanamentelor va începe în săptămâna dinaintea partidei cu Dunărea Călărași, când e programată și o ședință foto a jucătorilor cu noul echipament.
In conditiile astea e de inteles amanarea. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ni s-a promis ca in toamna vom juca pe FN (evindet ca nu va fi asa, dar cine stie poate pana la primavara se intampla o minune).
cand n-ai casa ta depinzi de altii...
Pentru mine unul n-are o relevanță foarte mare dar strategic cred că a greșit clubul scumpind abonamentele față de anul trecut. În condiții de liga a doua și stadion care e cum e, 15 lei biletul și 200 abonamentul e mult. Ce prețuri vor pune pe Francisc Neuman atunci?! Problema, cum spuneam, pentru club e acea că din cauza acestei scumpiri poate unii vor renunța să își facă abonament și există riscul să încasezi mai puțini bani deși ai scumpit abonamentul. Nu era mai bine ”puțin de la mulți” decât ”mult de la puțini”?!
Ai dreptate, rămăsesem cu impresia că anul trecut a fost 150 de lei prețul. Mea culpa! Vârsta, încep să încurc amintirile Big Grin
Ideea e ca si asa nu se umple veci stadionul, dar ei cer 5 lei copiilor peste 10 ani pe bilet...ia de aici bogatie Smile
E penibil sa ceri bilet copiilor sub 14 ani. Vrem sa aducem lumea langa UTA, vrem sa crestem o noua generatie de utisti dar noi le luam bani tocmai la cei mai vulnerabili.
Preferam sa puna 5 lei aia in plus la pretul biletelor si al abonamentelor dar sa lase copiii sub 14 ani gratis.
De ce ne miram??? Meszar face asa cum stie...am zis de multe ori ca trebuie o persoana care sa l ajute cu chestiile astea, sa vina cu idei... ce sa mai zic de magazinul ala promis an de an si mai ales de vanzarea online a produselor care practic nu exista!!!
Se vor vinde abonamente dar nu multe asa cum cred ei .Cate abonamente poate vinde o echipa care practic nu a pronuntat cuvantul promovare ???
(25-07-2019, 11:34)Adrian07 a scris: [ -> ]De ce ne miram??? Meszar face asa cum stie...am zis de multe ori ca trebuie o persoana care sa l ajute cu chestiile astea, sa vina cu idei... ce sa mai zic de magazinul  ala promis an de an si mai ales de vanzarea online a produselor  care practic nu exista!!!
Se vor vinde abonamente dar nu multe asa cum cred ei .Cate abonamente poate vinde o echipa care practic nu a pronuntat cuvantul promovare ???

Ceva, ceva abonamente to se vor vinde. Cred ca se va crea emulatie,mai ales ca se misca putin lucrurile la stadon si lumea vede, plus daca echipa incepe in forta primele 2-3 etape cred ca pot fi 2500 - 3000 spectatori / meci.
Ce acte sunt necesare le eliberarea abonamentelor?
(28-07-2019, 21:23)R-1946 a scris: [ -> ]Ce acte sunt necesare le eliberarea abonamentelor?

Buletinul si, eventual, abonamentul vechi (in cazul rezervarii pentru inca un sezon a locului obtinut initial).
Am fost azi sa achizitionez abonamentsi si am vazut destula lume la abonamente pentru prima zi, semne bune.
Bilantul dupa prima zi de vanzari: 184 abonamente vandute

http://www.sportarad.ro/2019/07/29/184-d...oqf-UuVk6s
Astazi, la prezentarea lotului, se vor da mult mai multe. Faceti-va abonament si incurajati-va cunoscutii sa faca la fel, e mult mai comod la fiecare meci si in plus ajutam si clubul la debutul sezonului.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8