Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Bilete si abonamente
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8
Nu e tâmpită întrebarea, doar e pusă prea repede. Smile
(04-07-2017, 12:04)cipri_23 a scris: [ -> ]Întrebare tâmpită...De unde să se știe când se vor pune în vanzare abonamentele, dacă nici măcar nu a trecut termenul limită de înscriere și nu știm câte echipe va avea noul sezon?
Ce legatura are nr de echipe cu vanzarea abonanentelor? Destept mai esti
Hei! Hai sa nu sarim asa. Omul are dreptate pentru ca pretul abonamentelor si al biletelor este influentat si de numarul meciurilor pe care le avem de vizionat.
Si totusi inca nu se stie nimic despre abonamente ? Alo conducerea?
malacule daca azi se trage la sorti si azi afli cate meciuri si cate echipe sunt inscrise , cam ce crezi ?
Sunt de acord si uite ca nici dupa tragerea la sorti nu se stie exact dc Metalul Resita si Foresta vor continua sau nu Smile
Probabil nu acesta este tintarul final. Abia saptamana viitoare in comitetul executiv din 01.08 se va vota componenta ligii II-a .

Fara Foresta , cel mai probabil nu va fi acceptata nici Resita fiindca s-ar crea un tablou cu nr impar de echipe (dupa retragerea oficiala a Brasovului).

Oricum abonamentele vor fi anuntate in curand si din discutiile avute cu cei din club, cred ca vor implementa cateva noutati ca si facilitati suplimentare pt abonati.
Ca la fiecare inceput de sezon sper ca lumea sa constientizeze cat de important e sa iti cumperi abonament. Daca pretinzi ca esti un utist fidel iti cumperi abonament, nu conteaza ca vii la toate meciurile si cumperi bilet, cea mai buna forma de a sprijini clubul e sa iti iei abonament, e cel mai de baza lucru pe care il poti face pentru club.
Abonamente pentru sezonul 2017-2018

Clubul UTA anunță punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2017-2018. Îi așteptăm pe suporterii noștri la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, după următorul program:

Marți (1 august) – vineri (4 august), între 17:00 – 20:00

Sâmbătă (5 august) 10:00 – 13:00

Costul abonamentului este 150 de lei. Acte necesare: act de identitate original sau copie, abonament sezon 2016-2017 (pentru abonații vechi).

Abonații vor beneficia de următoarele facilități:

* Întâlnire de informare cu conducerea clubului (una-două pe an)

* Recepție de prezentare a echipei, cu jucătorii și staff-ul tehnic
* Reducere de 15% pentru produsele UTA

Sursa: http://www.uta-arad.ro
Haideti sa jucam fiecare meci cu casa inchisa si sa cumparsm toate abonamentele Smile maxim 2000 cat este capacitatea la Siria
Excelent!
Pretul e si el bun. UTA ARAD!
Sper sa strangem 500 de abonati. Mi se pare o tinta realista.
Cine stie unde e locatia pe Calea Victoriei unde se vand abonamentele?
Este in acelasi loc unde a fost in trecut bijuteria Iosa. Ca si punct de reper, aproximativ vis-a-vis este un fast-food chinezesc.

Asta e caldirea unde trebuie sa ajungi:
[Imagine: 3ZNy4ys.jpg]
(01-08-2017, 13:30)Kidu a scris: [ -> ]Este in acelasi loc unde a fost in trecut bijuteria Iosa. Ca si punct de reper, aproximativ vis-a-vis este un fast-food chinezesc.

Asta e caldirea unde trebuie sa ajungi:
[Imagine: 3ZNy4ys.jpg]
Thanks
Cate abonamente s au vandut in prima zi?
(01-08-2017, 20:45)malacu79 a scris: [ -> ]Cate abonamente s au vandut in prima zi?

La ora 18:00 cand am fost eu se completa biletul cu numarul 70.
la 18:30 cand am fost eu erau date vreo 80 si ceva si in spatele meu mai erau vreo zece persoane. Cred ca s-au dat in jur de 100.

De apreciat buna primire care s-a facut abonatilor. Si in anii trecuti au fost serviti cu racoritoare sau cafea insa acum ambianta e si mai placuta pentru ca sediul este unul mai primitor.
Stie cineva cam cate abonamente sau vandut pana acum?
Cam 250 pana in prezent din ce am inteles eu.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8