Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Echipamentul UTA-ei
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Saller a lansat cateva modele noi de tricouri pentru sezonul 2014/2015. Vom avea un cuvant de spus in privinta echipamentelor de joc? Eu as opta pentru varianta SallerGenoa.

SallerGenoa

[Imagine: 4512-420.jpg] [Imagine: 4512-160.jpg]

SallerBarcelona
[Imagine: 4504-420_1.jpg]

SallerTurin

[Imagine: saller_turin_komplekts_nr_3.jpg]

SallerBologna

[Imagine: saller_bologna_komplekts_nr_1.jpg]

http://unternehmen.sport-saller.de/katalog/#/126 | sportabode.lv
SallerGenoa imi place ca echipament principal (varianta pe rosu) iar SallerBarcelona ca si numarul 2.
superbe atat modelul Genoa cat si modelul Barcelona.sper totodata ca din acest sezon atat emblema clubului cat si cele doua embleme cu logo Municipiului Arad cat si al Judetului Arad ,care probabil se vor regasi pe tricouri si in acest sezon sa fie cusute si nu lipite ,.....totusi vorbim de UTA.deasemenea ,eu unul mi-as dori ca pentru acest sezon sa se opteze pentru un model de numerotare a tricourilor mai interesant,cel din sezonul actual fiind destul de banal dar OK pentru liga a patra.
Eu sincer sa fiu nu as pune nici logo Municipiului cum nu l-as pune nici pe al judetului. Ne intoarcem iar in epoca de aur unde sigla RSR era omniprezenta?
Nu inteleg ce consideri tu banal in numerotarea tricourilor?
Ma refeream exclusiv la modelul de caracterele utilizate,cred ca se poate găsi o varianta mai interesanta,poate un model care sa conțină și logo "UTA" exact cum folosesc cluburile de "afara".poate am eu așteptări prea mari și aspectul asta nu este prioritar dar.....
Pai sigla UTA-ei se face sub forma de broderie.
Eu sper ca indiferent de modelul echipamentului fiecare jucător să aibă numărul său pentru că nu prea multă lume recunoaşte toţi jucătorii după fizic. Sunt vreo 30 de jucători în lotul lărgit, foarte mulţi juniori, şi ar fi cazul să-i ştim (iar) pe toţi care joacă în teren pentru UTA. Smile
Kidule, psv cred ca se refera la chestia asta:

[Imagine: 532805_412_nike_barca_littleboys_messi_h...ack_zm.jpg]
Mulțumesc Burebista!poate nu m-am făcut eu bine inteles
nu se poate folosi echipamentul Joma cumparat de Blidar pt cei din liga 2?parca e mai frumos ala.Multumesc.
Din cate stiu eu Meszar este distribuitor Saller pe Romania si-l obtinem la pret mai bun. In plus si din punct de vedere al calitatii Saller este peste Givova.

Nu suntem asa rupti in cur sa folosim echipamentul ala cumparat de Blidar. Oricum din cate am inteles, echipamentul ala a fost descompletat pentru ca multe piese din el au ramas la jucatorii S.A.-ului.
OK.merci de informatii chiar eram curios Smile Tongue
Pe începutul campionatului cred (şi sper) să avem un echipament nou şi personalizat - dacă nu şi cu numele jucătorilor, măcar fiecare dintre ei să aibă propriul număr ca să nu mai existe confuzii.
saller genoa e meserias
[Imagine: 2gxfn7o.jpg]

Varianta SallerGenoa s-a ales pentru sezonul acesta! Smile
O surpriza placuta. Nu ma asteptam ca Sanyi sa traga cu ochiul la discutiile noastre de aici. Smile
Nu a tras stai linistit . A fost o discutie intre mine si el acum cateva luni chiar cand s-a facut topicul asta, cand a venit vorba de echipament si i-am spus "la noi pe forum s-a cam decis lumea pe varianta genoa de anul asta" Smile)) Vad ca a tinut minte si a pus in aplicare. E chiar varianta cea mai frumoasa din cele pe 2014 de la Saller.
sund doar cele 2 echipamentele sau este si varianta pe rosu?
Logourile sunt lipite? Brodate? Sau brodate dar lipite? Are cineva poze mai deaproape cu tricourile?
poza originala...cipri_23 a uitat sa mentioneze sursa...Smile)))..poza originala are 3,3 mb,dar nu se pot posta poze mai mari de 500 kb...eu zic ca logourile sunt lipite..asa par in poza
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9