Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Echipamentul UTA-ei
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8
Modelul ales seamăna foarte mult cu un model din anii anteriori! Model gen arsenal
Sa inteleg ca e tricou rosu cu maneci albe si sort alb?
Sort roșu! Și cel de deplasare e pe negru cu auriu
Modelul este Saller Manchester...arată bine.
Echipamentul este frumos , si ce este demn de semnalat , tricourile sunt personalizate cu numele jucatorului, fapt ce te duce cu gandul la un club care tinde spre profesionism!Felicitari!
Sunt foarte curios în legătură cu echipamentele ce le vom avea. M-am uitat peste catalogul Saller (bănuiesc că nu se schimbă brand-ul), si sincer avem cam cel mai frumos echipament din acel catalog.. mai sunt trei opțiuni dar una am avut-o deja acum 3/4 ani.

1. [Imagine: 4514-160b_1.jpg]

2.[Imagine: 4546_160.jpg]

3.[Imagine: f456-160.jpg]

Personal, numarul 3 arata cel mai bine.
Slabe ( 3-ul pare mai ok, da), eu tot mai am asteptari de ceva custom, ceva special, ceva frumos. Modelele astea le aveam pe manager TCM 2004, la UTA ( pt cunoscatori ) Smile
Am înțeles ca echipamentul o sa fie prezentat in 2 săptămâni.  Va fi rosu complet1,alb complet2 iar al 3 nu se stie inca.(Lucian Danila a spus asta pe facebook)
Din păcate nu vom avea parte de un echipament personalizat,tocmai am văzut o poza  tot pe Facebook cu o idee de echipament iar mie unu mi se pare fabulos (am atasat poza)...insa se pare ca ramanem cu echipamentele standard de la Saller
Arata bine insa nu sunt de acord cu restilizarea siglei cu grifonii aia, arata kitchos.
Restlizarea siglei mi se pare intre oribil si monstruos sa modific poate cel mai important lucru ce tine de identitatea noastra.
Echipamentul nu va fi ca si cel de mai sus cu acea emblema nasoala in dungi orizontale.
Din surse sigure spun ca echipamentul va fi rosu complet tot de la Saller, din pacate nu am voie sa divulg mai multe detalii, dar prezentarea kit-ului va fi peste doua saptamani.
Mersi de informatie, diangelis
(06-08-2020, 20:26)diangelis a scris: [ -> ]Echipamentul nu va fi ca si cel de mai sus cu acea emblema nasoala in dungi orizontale.
Din surse sigure spun ca echipamentul va fi rosu complet tot de la Saller, din pacate nu am voie sa divulg mai multe detalii, dar prezentarea kit-ului va fi peste doua saptamani.

Eu nu am spus ca acela va fi echipamentul pentru sezonul viitor e doar un concept gasit pe net care mi-a placut la nebunie, bineînțeles fara emblema editata fiindca aia nu imi place nici mie.
Am spus si eu ca in 2 săptămâni vom vedea noul echipament  de la Saller,un echipament de joc standard din pacate ci nu personalizat cum poate ne-am fi dorit cu toții. 
Cum ziceam ,primul va fi rosul complet, al doilea alb complet iar al treilea o alta culoare .
Eu zic ca acesta o sa fie noul echipament! Bineînțeles cel pe roșu!

https://www.sport-saller.de/spiel-turnie...rikot.html
(06-08-2020, 23:18)maryan a scris: [ -> ]Eu zic ca acesta o sa fie noul echipament! Bineînțeles cel pe roșu!

https://www.sport-saller.de/spiel-turnie...rikot.html

Din pacate tricoul ales nu este in catalogul Saller.
Este exact de pe site-ul lor și este un model nou! Arata destul de bine! Vedem peste 2 săptămâni dacă am dreptate sau nu...
Ala e singurul mai de doamne ajuta, e in catalogul 20/21 cum sa nu.

[Imagine: 4544_2.jpg][Imagine: 4544-160_1.jpg]
Despre acest model vorbeam și eu mai sus!
Într-adevăr, nu arata chiar rau varianta asta de echipament . Si cel alb cred ca o sa fie frumos in combinație cu dungi rosi. Iar pentru al 3 echipament as opta pentru cel bleumarin cu dungi portocalii.
Din cate stiu eu,nu este acesta echipamentul!Echipamentul de joc din acest sezon ,nu este in catalog,nu este produs de serie!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8