Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Concurs de pronosticuri CM Brazilia 2014 (discutii)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5
Pentru a nu polua topicul pronosticurilor, creez acest topic pentru discutii.
Dincolo se admit doar pronosticuri.

@Bure, eu zic sa ramana doua puncte pentru pronostic corect la fel ca si in anii trecuti.
In plus va aduceti aminte cum a castigat Mourinho data trecuta concursul? Posta mereu cu 5 minute inainte de startul fiecarei partide pentru a putea vedea pronosticurile contracandidatilor. Chiar daca n-a fost etic, era in limita regulamentului insa nu cred ca are rost sa ne complicam in a interzice acest lucru. Ramane la latitudinea fiecaruia daca apeleaza sau nu la acest tertip.
Am si modificat in regulament Kidule lucrul asta. Sincer nu mai tineam minte cum dadeam punctele si am vorbit cu Robi si am hotarat punctele care le-am scris. Dar daca voi, mai multi, spuneti ca erau 2 puncte, e ok, facem cu 2 puncte.
(03-06-2014, 16:14)I 929 a scris: [ -> ]Cateva sugestii/nelamuriri: 1. Cate puncte se acorda daca ghicesti pronosticul egal dar la alt scor (ex pui 1-1 si se termina 0-0). Eu zic ca 3 ar fi corect. 2. In fazele eliminatorii ar fi interesant sa punem un bonus si pentru echipa care se califica dupa prelungiri. De exemplu ghicesti ca dupa 90 de minute e 1-1, ai 5 puncte. Din moment ce pui egal la 90 de minute, pariul tau ar trebui sa arate ceva de genul: 1-1, se califica echipa x. Daca nimeresti ai 2 puncte bonus (sau mai multe).

(03-06-2014, 16:37)Burebista a scris: [ -> ]Nu am mai tinut minte punctajele de la concursurile precedente. Dacă spuneți că se dădeau două puncte, dam și acum la fel.
Luci, la prima întrebare răspunsul e da, 3 puncte se acordă. În rest nu cred că ar trebui să ne complicam.

Trimis de pe al meu C2105 folosind Tapatalk

(03-06-2014, 16:42)Redpunk_one a scris: [ -> ]Campioana ar trebui votata pana la data inceperii campionatului mondial si cine nu a votat pana atunci sa nu mai poata vota. Poll-ul cu campioana sa se inchida la ora jocului de deschidere.

Premii ne putem gandi la ceva pentru primele 3 locuri.

(03-06-2014, 17:53)Burebista a scris: [ -> ]@redpunk, exact asa și este. Am menționat și în regulament, dar nu am mai scris și ca votarea se închide atunci. Doar pt cei care aleg altă echipă.

Trimis de pe al meu C2105 folosind Tapatalk
Daca vrei sa nu mai calculati voi este un site unde putem juca doar ca nu oferara puncte la diferenta de scor:

http://nospronos.com/en

Reguli:

http://nospronos.com/en/regle-jeu
Autogol Brazilia Smile . Nu credeam ca o sa fie in stare Croatia sa le dea vreun gol . Frumos inceput de CM.
Au echipă frumoasă croații ăștia. Pe bosniaci îi văd o surpriză plăcută. O altă surpriză plăcută va fi și Columbia, păcat că nu îl au la dispoziție pe Falcao

Trimis de pe al meu C2105 folosind Tapatalk
[Imagine: jjj.jpg]
Da insa penalty-ul n-a fost.
UEFA Mafia!
Sau Fifa ...
Slabi camerunezii astia...la fel si Mexic.
2 goluri anulate TOTAL gresit mexicanilor si e abia minutul 30 din prima repriza. Arbitrii astia cred ca sunt nebuni , jur.
Fotbalul e arbitrat de oamani care fac greseli. Raman la parerea ca ar trebui acceptate 2 contestatii de echipa cu proba video pe meci. Asa daca iti anuleaza un gol il contesti se uita pe video si gata.
Din pacate pentru voi, Teo, ritza, adymax si GDA, pronosticul de la primul meci(Mexic - Camerun) nu vi se va lua in considerare, deoarece nu au fost postate cu cel putin o ora inaintea inceperii meciului.

Si va rog folositi acest topic pentru discutii despre meciuri(inclusiv eu Big Grin ). Aici vor fi doar discutii legate de concurs. Clasamente, explicatii, anunturi, etc.
Cu o ora? Dc cu o ora? Anii trecuti era cu 10 minute inainte. De ce cu o ora ianinte su nu cu 2 sau 3? E absurd.
(13-06-2014, 20:53)adymax a scris: [ -> ]Cu o ora? Dc cu o ora? Anii trecuti era cu 10 minute inainte. De ce cu o ora ianinte su nu cu 2 sau 3? E absurd.

Regulamentul a fost pus din timp, nu a protestat nimeni. In plus nu cred ca e asa greu sa dai pronosticul cu o ora inainte. Astfel pornim toti de la egalitate, nu cunoastem echipele de start.

Marius19 la fel si tu, ai postat cu mai putin de o ora inainte. In plus si la un topic gresit.
Ok Bur eam inteles....oricum la Mexic Camerun am dat 1-1..tot 0 puncte e. Smile Daca stiam postam mai din vreme.
Imi pare rau, Teo de ex a postat la 18:01... dar trebuie sa aplicam regulamentul, nu tiganeli ca la frf sa ajungem pe la tas si mai stiu eu pe unde Big Grin
sa fiu sincer nici nu meritam sa iau punctele de pe meciul asta fiindca am bagat scorul la nimereala ca poate poate prind sa postez la 17:59Smile))
[Imagine: nnnnnnnn.jpg]
Pagini: 1 2 3 4 5