Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Promovarea imaginii clubului
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Am deschis acest topic pentru a veni fiecare cu idei despre promovarea UTA-ei in tot judetul .
Eu propun incercarea de mediatizare pe Liga2.ro care are si sectiune de liga a 4a . De asemenea diferite actiuni in scoli si in judet la diferite evenimente locale unde s-ar putea prezenta echipa.
Buna idee robitzi. Ti-am redenumit topicul pentru a nu se confunda cu promovarea sportiva si l-am mutat aici pentru ca e mai potrivit aici decat la suporteri.
Eu zic ca o prestatie la inaltime a galeriei in deplasari ar reaprinde si mai tare spiritul in tot judetul.
eu as zice ca, si un site al clubului facut la modul "profi" dupa modelul cluburilor de "afara" ar ajuta foarte mult!
De ex. ASA Targu Mures chiar are o pagina profesionista .... http://www.asatirgumures.ro/
ar fi fain daca s-ar ocupa cineva de pagina oficiala sa-l faca calumea
Cine se ocupă de pagina de facebook a clubului? E un ghiveci acolo, se dau știri despre amândouă ”ute”. Nu se poate vorbi cu administratorul paginii să dea știri doar despre UTA Arad ( liga IV ) ?
Cred ca Dorin Stana se ocupa de pagina.
Inca un pas spre normalitate!

[Imagine: 1506478_376538889155431_778878694_n.jpg]

Sursa: https://www.facebook.com/oldboys.uta/med...179&type=1
Frumos programul de meci si fostele gloriii aradene ar trebui sa aiba mereu o loja la tribuna oficiala cu intrare gratuita si un mic snack si drinks. Felicitari tuturor celor implicati.
(22-03-2014, 23:03)|R|O|B|I| a scris: [ -> ]Inca un pas spre normalitate!

[Imagine: 1506478_376538889155431_778878694_n.jpg]

Sursa: https://www.facebook.com/oldboys.uta/med...179&type=1

excellent,foarte bine spus Robi.pe de alta parte ,stie cineva in ce zi si la ce ora este meciul cu Gloria?
Se pare ca vineri la 15:00 pe Telecom in Micalaca, dar sper sa se schimbe ziua sau macar ora .
Nu cred ca se schimbă, la ce orgolii sunt la mijloc.
As propune odata cu aceasta noua "era" sa incepem sa jucam in dungi
Kidule- ai reusit sa vorbesti cu Mezsar despre trasmiterea meciurilor de acasa la o televiziune locala sau pe net macar?
Am vb eu cu el. De filmat se filmeaza meciurile dar nu mai pot transmite live de la stadion fiindca , ce surpriza, e taiat netul fiindca nu s-a platit abonamentul si s-a reziliat contractul la stadion. Pana cand martipan &co stau acolo nu putem face nimic. Traficul "de pe un stick usb" nu poate suporta upload de streaming , oricum nu la o calitate incat sa merite sa transmiti meciurile. Dar poate ne gandim noi la ceva solutii tehnice , clubul e deschis si si-ar dori si ei sa transmita meciurile online. Momentan am putea sa cerem sa il retransmita inregistrat urmatoarea zi. Probabil meciul cu Gloria asa va fi pus online iar pe viitor sa gasim o solutie si pentru Live.
Cei de la West TV au mai dat meciuri de judet, inregistrate. In cazul lor totul depinde daca au oameni destui la lucru sa-si permita blocarea unui cameraman plus redactor la un meci. De fapt, mai depinde si daca se inteleg cu gazdele meciurilor, ma gandesc ca nu pot trece de acordul lor.West TV se poate vedea online si de pe siteul lor. Daca nu inregistreaza ei, nu vad cine altcineva ar face-o pe gratis.
Ok merci ca ati incercat. Asta e situatia...probabil asteptam sa se refaca stadionul si scapam si de coate goale. West TV nu au car (microbuz) de trasmisie live?
Au, dar probabil nu considera meciul cu Gloria un eveniment atat de important incat sa-si dea peste cap programul plus ca e destul de complicat pentru ei dpdv tehnic si uman. Sa vedem, poate vorbim cu ei pentru meciul de la Pecica, "finala" campionatului.
OK, pot sa inteleg ca nu este intodeauna usor sa filmeze meciurile din D insa un livetext pe sportarad sau pe alte situri tot se poate face. Zic sportarad pentru ca de la ei chiar am pretentii mai ales pentru utistii din diaspora sau este sub demnitatea lui Radu Romanescu sa se ocupe de treaba asta?
http://www.asatirgumures.ro/stiri/asa-ti...l-orasului
promovare dubla a echipei si orasului. tot primar portocaliu, tot primaria la butoane, tot Transilvania, tot echipa de traditie reinviata nenatural.
cam asa ceva ar trebui facut si la noi, daca vrea gogu zis jitza mandarin Smile
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10