Am decis sa deschid acest thread pt TOATE meciurile amicale ale UTA-ei pt ca m-am saturat sa apara cate un topic separat pt fiecare meci amical, meciuri fara o importanta atat de mare.
Quote:Sambata, la Arad, amical cu FCM Resita
SîmbÃtÃ, 10 Februarie 2007
Astazi, de la ora 17 (detalii pe http://www.sportarad.com) UTA incheie seria meciurilor din grupa B a „Arcadia Belek Cup". Pana la parasirea Antalyei, adica pe 14 februarie, Marius Lacatus isi mai doreste un meci amical pentru luni, 12 februarie, adversarul urmand sa fie stabilit cel mai tarziu maine. In schimb, aradenii si-au fixat deja singura partida de verificare din aceasta iarna in fata propriilor suporteri, cand va avea - de fapt - loc si prezentarea lotului complet pentru retur. Meciul se va disputa sambata viitoare pe stadionul UTA, partenerul de intrecere al „textilistilor" fiind formatia de liga secunda, FCM Resita.
bine ai facut :) numa na am pus asa ca sa sara in evidenta ....
Totusi ii bina ca jucam macar un meci amical acasa inainte de reluarea campionatului,eu unul abia astept sa vad echipa la lucru.
FORZA UTA
Abia astept meciul de sambata, sa facem si noi niste incidente pana nu intra in vigoare noua lege:lol::lol::lol:
REDnex Wrote:Abia astept meciul de sambata, sa facem si noi niste incidente pana nu intra in vigoare noua lege:lol::lol::lol:
Sa fim seriosi, mai mult de atat nu are rost sa scri la prosteala pt ca forumul mai este citit si de baietii in bleumarin si cine stie ce au sa creada pe urma.
Se stie la ce ora va incepe meciul cu resita?
ALX Wrote:Se stie la ce ora va incepe meciul cu resita?
La 11. AM
REDnex Wrote:ALX Wrote:Se stie la ce ora va incepe meciul cu resita?
La 11. AM
cica 11:30 :
Quote:Intrare gratuita la meciul cu Resita
Marti, 13 Februarie 2007
Sambata "Batrana Doamna" isi va prezenta in fata propriilor suporteri noile achizitii. Pentru a vedea nivelul la care se situeaza echipa dupa cele doua cantonamente din Ungaria si Turcia, Marius Lacatus a dorit sa sustina un amical si in tara cu o saptamana inainte de redebutul campionatului. Astfel sambata de la ora 11:30 UTA va infrunta FCM Resita, intrarea la aceasta partida urmand sa se faca pe baza de invitatii gratuite, la fel ca la partida din vara cu Matav Sopron. Incepand cu ora 9:30 aradenii vor putea ridica de la caseriile stadionului aceste invitatii , caseriile din fata stadionului urmand sa distribuie tichete de acces pentru tribuna I si a II-a. Cei ce doresc sa ia loc la peluze vor ridica invitatiile de la caseria de langa linia ferata. Partida va fi un prilej si de reintalnire cu fostii jucatori ai Aradului, Cornel Nadaban, Vali Miculescu si Cristi Luca jucatori ce evolueaza pentru echipa din Valea Domanului. Situatia lui Marius Ciubancan urmeaza sa se rezolve zilele acestea, fiind sanse mari ca si "Ciubi" sa evolueze sambata impotriva UTA-ei.
8)
xUTAx Wrote:Intrarea? Libera?
Intrarea este libere numa iti trebuie invitatii ca si al meciul cu Matav Sopron
Sa si mentionam ca invitatiile se elibereaza de la 9.30 la caserii.(in ziua meciului)
cine vrea invitatie sa mearga azi la 8 la pub pe Poetului sau maine dimineata pe la 9:30 - 10. sunt doar 100
p.s. astea sunt ce am primit noi ..restu la club da nu stiu cand se dau
AbsTraKt tot la 9,30 se elibereaza invitatiile si la club
nu am fost la meciul cu Sopron...cat is invitatiile astea? 10lei?...sau is pe gratis? nu va suparati.am avut o zi mai proasta.
Invitatiile sunt gratuite, dar sunt necesare la intrarea pe stadion.Zice ca asa e procedura.:?
da se pun si la club dar eu ziceam pentru noi de aici de pe forum care ne mai cunoastem ..sa nu mereti sa stati la coada..Sunt gratuite.
Tia explicat REDnex foarte bine mai sus ,dar vad ca tie -iti place sa postezi inutil si pe linga asta mai esti si offtopic,te rog sa iti stergi ultimele 2 postari ca sunt cit se poate de inutile.
Cat s-a terminat meciul? pe sportarad nu apare nimic...