le rouge Wrote:lereter Wrote:Nu caut polemica,nu am jignit pe nimeni,am afirmat doar ca Liberty Salonta nu trebuie ironizata,ca unii (inteleg ,ca si Dta),preferau in C,decat in A,cu "onoarea intacta",si ca, daca jucam in C,acum probabil (chiar nu e sigur),promovam in B,iar eu cred ca acest Forum,frumos,nu era acum ce este-dupa un an de Div I.
Intr-adevar, Liberty Salonta nu trebuie ironizata, dar nici recunostinta, admiratia sau respectul nostru nu le merita. O echipa de mercenari cu care a trebuit sa ne prostituam pentru a juca in fotbalul mare (va place fotbalul mare jucat de UTA, stimate domn?). Atit si nimic mai mult.
Si cu forumul aveti dreptate. Fara cumpararea de loc erau probabil tot 50-60 de oameni pe forum. Probabil insa ca nici nu s-ar fi debitat atitea aberatii cum de multe ori se vad acum pe forum. Iar daca forumul exista totusi si e frumos, acesta nu e meritul Salontei.
Cu respect.
Pt ca suntem la topicul "Meciuri amicale",si pt ca mai sus se face referire la mercenari,va invit sa va ganditi la faptul ca tot fenomenul fotbalului din ziua de azi se invarte in jurul banului.Sa ne gandim ca echipe ca Real Madrid,Barcelona,Manchester fac turnee in tari ca Japonia,SUA sau mai stiu eu care,doar pentru ca li se ofera sume fabuloase ca sa joace acele meciuri obscure,care conteaza numai la balanta contabila,jucatorii necastigand nimic,poate doar oboseala.E adevarat,sunt strategii de marketing stralucite,care aduc castiguri materiale uriase,chiar si pentru cele mai bogate echipe din lume,dar atat.Ganditi-va ca un jucator ca Beckham merge intr-o tara din lumea a IVa a fotbalului,pentru bani,foarte multi bani,paraseste campioana Spaniei,una din cele mai titrate echipe ale Europei,si nu il judeca nimeni,ba mai mult,suporterii il implora sa se razgandeasca.In concluzie...Banul dicteaza,este mai presus de orice sentimente!
Cat despre Salonta,era normal pe undeva sa scoata maxim posibil sin performanta lor de a promova in prima liga.Asta a insemnat sa vanda locul(stiu,e impropriu spus).Sa fim seriosi,nu ar fi avut posibilitatile financiare sa cladeasca o echipa capabila sa reziste in liga I.Iar faptul ca UTA joaca amical cu Salonta este benefic,parerea mea,atat pentru echipa,cat si pentru suporteri.Echipa e normal sa joace amicale cu echipe mai slab cotate la inceput de pregatire,iar suporterii au ocazia sa vada noile achizitii la lucru,chiar din primele amicale.
pai samuel, uite mie de exemplu tocmai de aceea nu-mi plac real, manchester sau barca (prefer la orice ora bilbao sau portsmouth), iar pe beckham il consider mai mult un hollywood star decat un fotbalist. cred ca in lumea asta mercantila mai e loc si pentru cativa romantici rataciti ca mine sau ca alti cativa de aici.
iar despre amicalul nostru... acum n-o fi ramas salonta singura echipa de pe pamantu' asta cu care am fi putut juca "un amical util" ca sa fiu in tonul limbii de lemn a "oamenilor de fotbal" de pe la noi.
De acord cu tine,edenbeast,insa doar pana la un punct.Stii,e o vorba,dragostea trece prin stomac...Poate tocmai de aia echipa ca Bilbao se zbat an de an in mediocritate,sa ne gandim ca anul asta au scapat de retrogradare cu mari emotii.E adevarat,strategia lor este de admirat,sunt foarte mandrii ca sub culorile lor joaca doar basci,insa,vezi tu,imaginea lor are de suferit din aceasta cauza,si automat si bugetul(ma refer ca o echipa formata exclusiv din basci nu are cum sa fie mediatizata in Catalunia,spre exemplu).
Stimate domn, departe de mine ideea de a impune tuturor parerile mele. Nu mi se pare normal si nici nu doresc sa avem cu totii aceleasi opinii. Nu trebuie sa va simtiti atacat, caci nu asta era intentia mea, si nici nu v-am ironizat sau sictirit.
Dar parerea mi-o mentin. Nu am nevoie sa consult dictionarul pentru a califica drept prostitutie ceea ce s-a intimplat anul trecut. Poate dumneavoastra insa ar trebui sa o faceti. Salonta nu a promovat pentru a juca in Liga 1 ci pentru a vinde locul. Nu este nici o onoare in asta si nu vad ce ar fi de respectat. Salonta nu a promovat pentru ca spiritul jocului ii cerea sa se depaseasca si sa creasca in valoare si sa lupte pentru podium. A promovat dirijat, pentru a imbogatii pe unii sau pe altii. Iar mercenarii Salontei sint asa nu deoarece joaca pentru bani, caci toti fotbalistii de astazi joaca pentru bani, ci pentru ca au jucat numai pentru bani.
@Samuel, amicalul cu Salonta este la fel de benefic pentru suporterii UTA-ei ca si intilnirea dintre un sot inselat si amantul sotiei.
@ samuel
imaginea si bugetul nu, poate doar performantele. bine, am dat un exemplu extrem dar au fost primii care mi-au venit in minte pentru ca imi plac. exista insa si echipe care pot face performanta si sa ramana decente, vezi lyon, porto sau eindhoven in ultimii ani. dar hai ca devenim off topic si ne luam ban :smile:
Cred ca amicalul cu Salonta trebuia evitat, pentru ca era evident ca vor aparea asemenea discutii.Cum spunea si Samuel, echipa trebuie sa joace amicale cu echipe mai slab cotate, pentru a da ocazia jucatorilor noi sa isi dezvolte relatii de joc cu colegii lor.Totusi, exista destule echipe de valoarea Salontei in imprejurimi cu care puteam sa jucam.
Chiar daca nu ne place sa recunoastem, ce a facut UTA se numeste prostitutie si a lasat o pata mare in istoria Batranei Doamne. Iar promovarea celor de la Liberty a fost meritata, au fost probabil cei mai buni, insa au luptat numai pentru bani. Probabil ca in curand o sa apara alta echipa gen Liberty, de pe urma careia va profita o echipa cu traditie care acum se zbate in B.
De acord cu tine, Red Alert. O singura precizare: Liberty nu a meritat promovarea si nu a fost cea mai buna. Aminteste-ti meciul din returul diviziei B, UTA - Liberty, 0-0, in care Liberty a avut o singura ocazie in tot meciul, si aceea un sut de la 30 de metrii. In rest au fost dominati copios de o echipa care a retrogradat mai apoi in divizia C.
le rouge Wrote:De acord cu tine, Red Alert. O singura precizare: Liberty nu a meritat promovarea si nu a fost cea mai buna. Aminteste-ti meciul din returul diviziei B, UTA - Liberty, 0-0, in care Liberty a avut o singura ocazie in tot meciul, si aceea un sut de la 30 de metrii. In rest au fost dominati copios de o echipa care a retrogradat mai apoi in divizia C.
Adevarat, Liberty nu a facut jocuri extraordinare, dar eficiente. Eu cred in continuare ca aceasta retrogradare a noastra s-a datorat si ghinionului, nu doar jucatorilor de valoare indoielnica (asta ca sa nu zic valoare zero). Prefer sa nu imi mai aduc aminte de acel sezon groaznic si sa ma bucur (cum pot pentru ca nici eu nu sunt de acord cu "fentarea" promovarii) de al doilea sezon in Liga I . Si o sa fiu pe stadion la amicalul cu Salonta (daca trec cu bine de bac :smt013 si daca o sa se joace).
Va propun sa nu mai discutam de Salonta. Din toate parerile astea, eu deduc un singur lucru: fiecare ramane cu parerea proprie :smile:
Pe subiectul asta eu nu sunt de acord nici cu albrosu (nu vad de ce am fugi de Liberty), nici cu Lereter (mi se face rau doar la gandul de a-mi lua un policard), nici cu le rouge (eu cred ca Liberty a promovat pe bune, seria era extrem de slaba, doar U Cluj si-a batut joc de lotul ce-l avea). Dar n-o sa-i conving pe cei de mai sus sa gandeasca precum mine, si nici ei n-or sa ma convinga sa-mi schimb parerile.
Asa ca respecte la toti, hai UTA si sa incheiem subiectul.
red_uber_alles ai dreptate
mah fratilor...o intrebare...io poate ca is picat in cap si cam in urma cu stirile dar...sambata nu tre sa jucam cu echipa aia din belgia??? nu de alta...dar...nu mi-ar strica o recreere ca luni incepe bacu :((
In 22 IULIE...Bafta la BAC! :smile:
Robbert_ro Wrote:mah fratilor...o intrebare...io poate ca is picat in cap si cam in urma cu stirile dar...sambata nu tre sa jucam cu echipa aia din belgia??? nu de alta...dar...nu mi-ar strica o recreere ca luni incepe bacu :((
ai incurcat luna ... te iertam pt ca stim ca te gandesti mai mult la bac acum :) bafta
Iar la salonta?????? iar "batetile pe alea doua baieti" si "Tzapatche in coasa", .................io merg sigur8)
acum in perioada asta din cantonament cu cine are UTA meciuri...
Observ ca CFR Cluj joaca amicale super-tari,chiar din primul cantonament(Austria Viena,Salzburg),iar UTA,in primul cantonament,din cate am citit pe sportarad,va face doar doua antrenamente cu mingea si va juca un amical cu Salonta...Raman din nou dezamagit de modul in care se organizeaza clubul in peroada precompetitionala,si aici ma refer inclusiv la unele transferuri.
dupa cate stiu eu UTA va juca si ea niste amicaluri cu doua echipe din Scotia, Hibernian si inca una, iar campionatul scotian nu cred ca e sub cel austriac. e adevarat ca asta nu se va intampla in primul cantonament dar dupa cate stiu eu nu e bine sa incepi din start cu adversari mai tari.
Filzmoos,localitatea unde va merge UTA,este la cca 40 Km. de Salzburg,spre sud,este o zona muntoasa,nu pare a avea stadion,probabil meciurile amicale se vor juca in alte localitati,invecinate. Pina acum nu s-au stabilit lucruri certe despre amicale,ma refer la loc,adversar,data.
Steaua Rosie, adversara UTA-ei Arad
Marþi, 26 Iunie 2007
Cum era de asteptat, programul de amicale al „Batranei Doamne" in cantonamentul de la Filzsmoos a suferit modificari. Dintre adversarii stabiliti initial, adica Iverness (Scotia), Hit Gorica (Slovenia), FC Fulnek (liga a doua ceha) si Hibernians (Scotia), doar aceasta ultima echipa mai are ceva sanse sa-si masoare sansele cu trupa lui Lacatus. In schimb, UTA Arad a batut in cuie un meci de verificare cu fosta campioana europeana, Steaua Rosie Belgrad, intalnirea urmand sa aiba loc in Austria, pe 15 iulie.
De asemenea, dupa toate probabilitatile, pe 8 iulie, „textilistii" isi vor incepe seria partidelor de pregatire impotriva englezilor de la Nottingham Forest, care in acest moment evolueaza in liga secunda. Aradenii vor mai disputa meciuri amicale pe 10 iulie (adversar necunoscut), 13 iulie (probabil Hibernians) si 17 iulie (Olimpia Ljubliana - Slovenia, sau Larissa - Grecia). Stagiul de pregatire concentrat pe antrenamente tehnico-tactice si „teste" se va desfasura la Filzsmoos (Austria), intre 5 si 18 iulie
http://www.sportarad.com/sportarad/conte...w/9525/27/
Daca nu va pica, amicalul cu Steaua Rosie e foarte interesant...Cred ca am putea trage primele concluzii dupa meciu ala :D. Intrebarea care vine firesc, se va organiza vreo deplasare? 8)