Partenera de intrecere a „Batranei Doamne" cu ocazia meciul de prezentare a lotului pentru noul sezon, KSV Roeselare, a trecut un tur preliminar in Cupa UEFA in sezonul recent incheiat. Belgienii i-au eliminat din competitie pe Vardar Skopje, dar in turul urmator au fost victimele cipriotilor de la Ethnikos Achnas, scorul celor doua manse fiind 2-6. In campionat, adversara de pe 22 iulie a UTA-ei s-a clasat pe locul 11, cu 39 de puncte din 34 de meciuri si un golaveraj negativ: 50-62. Jucatorul cu cele mai multe reusite in intrecerea interna este mijlocasul de 36 de ani, De Vleeschauwer Koen, cu opt reusite, el fiind urmat de belgianul Sebastien Dufoor (5 goluri).
sportarad.com
Bun, e clar ca adversarul asta care nici nu stiu cum se pronunta poate fi trecut la rubrica "dezamagiri". Dezamagirea e cu atat mai mare cu cat Falca si amicii lui au lansat petarda cu Feyenoord.
Sigur, se poate spune ca acest amical si acest adversar descriu corect ce este UTA la ora actuala. Dar cred totusi ca un meci de prezentare ar trebui sa simbolizeze ce vrem sa ajungem nu ce suntem.
Pe scurt, o alegere mai putin fericita a conducerii UTA.
Macar sa avem ce vedea la lotul nostru. Ca pana acum continuam sa avem problema din retur... adica finalizarea scartaie...
"Doua echipe scotiene pentru UTA Arad
In aceasta dimineata clubul aradean a primit de la organizatorul de turnee din Austria o lista cu patru adversari din cel de-al doilea stagiu de pregatire centralizat. UTA Arad va intalni formatiile scotiene Inverness (locul opt in campionat), Hibernian (locul 6), HIT Gorica care este vicecampioana Sloveniei si echipa din liga a doua din Cehia, FC Fulnek. Totusi alb-rosii mai vor doua partenere de intrecere dintre echipele de prima liga din Europa, pe care le vor cunoaste cel mai tarziu la sfarsitul saptamanii. Cantonamentul aradenilor la Filzmoos este programat intre 5 iulie - 18 iulie."
sportarad.ro
Un bun pri;rj pentru Lacatus sa inceapa experomentele.care se pare ca au devenit cunoscute:lol:
sincer, colonia UTA ce dracu tot atasezi pozele alea fara nici o legatura cu UTA sau cu ce se discuta pe aici?
ai luat ceva virusi (tu sau calculatorul tau) ???
Am intrebari pentru oameni seriosi (utisti):
1.Cind am jucat ultimul meci amical international.la Arad ?
2. Care este ultima echipa cu firma,ce a jucat amical,la Arad (evident din strainatate)?
Daca la prima intrebare un suporter adevarat n-ar trebui sa aiba probleme,la a doua e mai greu.
Deci,nu va ambalati,daca vine o echipa dim Belgia sa joace la noi,cu noi,e de bine.Cred ca am putea incepe sa invitam echipe importante din tarile invecinate ,caci experienta se castiga,nu se mosteneste.
Pei pt prima intrebare raspunsul e ...Matav Sopron, anul trecut pe vremea asta.:smile:
Pt a 2a, nu stiu raspunsul...
Bogdanel, Lereter se referea la echipe cu firma, nu la obscura Vojvodina Novi Sad.
off-topic-Cine stie cind apare programul competitional 2007-08 ??
pt coloniauta!programarea jocurilor din noua editie de campionat 2007-2008 in data de 02 iulie la sediul ligii profesioniste de fotbal!cu respect pt batrina doamna!danciar!
Multumesc !!
Sa speram ca UTA va prinde un inceput favorabil.
nu mai atasa poze la mesaje!!! ce dracu ii chiar asa greu sa intelegi???
@ Red punk-1-I like sigla SUR !!2-si pozele pe care le-am atasat.
3-Nu am fost atentionat de nici un moderator.
4-nu folosi pe dracul cind mi te adresezi mie.Be nice !!
1. ai dreptate , nu ai fost atentionat inca de un moderator(si asta fiindca au ei si alte probleme mai mari de rezolvat) dar timpul nu este pierdut...
2. si mie imi place sigla SUR 8)
3. pozele tale nu au nici o legatura cu postarile tale si nici cu topicurile sau cu forumul asta in general, sunt obositoare si enervante
Fii tolerant, Redpunk_One... Coloniauta este un aradean de-al nostru care, aflat la mare departare, sufera pentru UTA ca si noi, cei de aproape.
D-lor suntem cu totii constienti ca prezenta lui coloniauta aici pe forum este un castig, chiar admir si apreciez mesajele sale.
I-am comunicat in sectiunea administrativa faptul ca are o problema cu PC-ul sau, nu cred ca mai are rost sa lungim discutia aici pentru ca suntem in afara subiectului.
Pentru ca aici se vorbeste despre amicate-trecute si prezente- rog frumos ,daca stie cineva cind jucam cu Liberty,unde (ca Salonta nu e Debrecen),eventual o lista a amicalelor. Ce-ati zice de o fuga in Austria,la un amical serios ,sint oare prea...?
Numa sa mergem mai organizati ca la debrecen8)
Lasa ca macar tu te-ai ales cu ceva de acolo :)
Mie chiar mi-ar place un amical cu liberty pe care as vrea sa il jucam la salota sambata sau duminica .