Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Meciuri amicale 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eu as alege Celtic pt fanii care ii au...!!!
iar se arunca in public tot felul de echipe inainte de a fi ceva stabilit. meteahna veche romaneasca....
Daca ar fii sa se aleaga una din aceste echipe,eu zic ca Feyenoord ar fii cea mai potrivita,ne`am aduce si noi aminte cum i`am eliminat in `70 :)!
De citiva ani,amicalele se joaca ,doar in deplasare,noi microbistii nu putem vedea nimic,se aduc jucatori-mari scule- ca Andrade,Simao,Jancovici, etc,care sint fasuri. De aia nu se joaca acasa,ca antrenorii si conducatorii sa aiba liniste,iar cind incepe,faptul e implinit. Eu doresc 3 partide ACASA, cu echipe TARI,sa vedem unde stam ,de la inceput. Daca se vrea se poate.
eu zic ca o sa jucam....iarasi....cu puternicele echipe ale europei...fc sopron,debrecen si alte de genu' asta
Sau fcm resita,echipa din esalonul secund!Trebuie sa jucam cu o echipa mare,sa vedem cum ne descurcam!
Nicolae Bara a afirmat astazi cu UTA se va prezenta in fata Aradului intr-un amical cu formatia belgiana Roeslare. "Am batut palma cu ei astazi la pranz. Meciul se va juca pe 22 iulie, de la ora 18,00", a declarat presedintele Batranei Doamne. Roeslare a incheiat campionatul belgian pe pozitia a 11-a.

sportarad.com

Echipa tare ? locul 11 in Belgia ...
RazvY92 Wrote:Nicolae Bara a afirmat astazi cu UTA se va prezenta in fata Aradului  intr-un amical cu formatia belgiana Roeslare. "Am batut palma cu ei astazi la pranz. Meciul se va juca pe 22 iulie, de la ora 18,00", a declarat presedintele Batranei Doamne. Roeslare a incheiat campionatul belgian pe pozitia a 11-a.

sportarad.com

Echipa tare ? locul 11 in Belgia ...

Vai Vai echipa de locul 11!!!Si din Belgia,unde fotbalul ii cum ii el!Mare echipa mare....noi nu suntem in stare sa facem un amical ca lumea!!!
Nu stiu de ce am impresia ca preferam cu Debrecen sau Sopron decat cu astia ...
Mare echipa Roeselare...au onoarea de a juca cu noi...

http://www.ksvroeselare.be/
v-am spus eu :D
Am mai descoperit ceva!Euro-echipa din Roeselare a jucat in 9 ianuarie 2007 un amical cu CS Top Alumino Dumbravita (3-0)... :(

Sper ca nu trebuie sa ii mai si platim pentru amicalul asta de senzatie :(

http://www.tion.ro/stiri/im:tion:news_sp...322-034520
Chiar nu am mai auzit de echipa asta si oricum locul 11 din Belgia e mai slab ca locul 11 de la noi.Chiar nu inteleg de ce ii pune sa se oboseasca aia pana aici
sa o lasam balta,asta numai meci tare nu e,vai si amar!chiar nu se poate organiza un meci cu o echipe cat de cat puternica?ce sa mai zicem?asta e,astia suntem noi!!!
\RlOlBlI/ Wrote:Am mai descoperit ceva!Euro-echipa din Roeselare a jucat in 9 ianuarie 2007 un amical cu CS Top Alumino Dumbravita (3-0)... :(

Sper ca nu trebuie sa ii mai si platim pentru amicalul asta de senzatie :(

http://www.tion.ro/stiri/im:tion:news_sp...322-034520

Bine ca dupa ce or jucat cu Alumino Dumbravita din liga a 4 a noi ii ducem ca echipa mare,noi care avem 6 titluri si 2 cupe nationale,jucam cu necunoscutii astia!Mai bine jucam cu o echipa de liga a 3 a din Romania ca tot acolo eram!!Nu`mi place deloc amicalul asta...
lasa....ca ii mai bine cu astia...ca olandezii si scotienii ne-ar fi dat scor....
asa macar ii batem si noi la meciul de prezentare...

Evident

\RlOlBlI/ Wrote:Mare echipa Roeselare...au onoarea de a juca cu noi...

http://www.ksvroeselare.be/

au stadion cu nocturna??? au!

eu nu inteleg dc avem impresia ca in Romania se joaca fotbal...

(si altundeva nu:?)
stati linistiti ca asa cum am auzit noi de Roeselare astia...asa au auzit ei de UTA..locul 12 in Romania (Romania este un stat chiar in Europa).e un meci cat se poate de echilibrat daca ne gandim ca fotbalul din Belgia este sensibil egal cu cel de la noi, ambele echipe au terminat sub locul 10, stadioane cam la fel (aprox 9000 de locuri la ei doar ca arata mai bine)..
nu avem nevoie de meciuri de mila cum joaca realu prin asia si barcelona prin africa. e mai echitabil asa si mai aproape de realitate.
de acord, cand a sa avem echipa mai buna si stadion de 20000 de locuri, acoperit si cu nocturna, vom juca cu echipe mai mari
E prea bun pentru noi amicalul asta. Nici nu stiu cum de au acceptat belgienii sa bata atata drum pentru un meci amical. Anul trecut Sopron acum Rooselare. Un pas inainte ! Forzza UTA !
Reference URL's