02-06-2007, 06:39 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
02-06-2007, 07:38 PM
esti sigur ca nu o sa vina???
02-06-2007, 08:03 PM
Dar tu esti sigur ca o sa vina ? :D
02-06-2007, 08:17 PM
Nimeni nu este sigur ca o sa vina sau ca n-o sa vina.Nu are rost sa ne certam pe aceasta tema.Un singur lucru avem de facut: SA ASTEPTAM PANA IN 22 IULIE SI V-OM VEDEA ATUNCI!
02-06-2007, 08:51 PM
De pe pagina suporterilor lui Feyenoord...(dar nu prea inteleg)
/6/2007 - Oefenwedstrijd UTA Arad - Feyenoord; revanche voor Feyenoord?
(Gepost door K)
De Roemeense club UTA Arad meldt dat het Feyenoord heeft gestrikt voor een vriendschappelijke wedstrijd op 22 juli. Feyenoord krijgt dan eindelijk de kans om 'revanche' te nemen voor de nederlaag in de Europa Cup 1 in 1970. Na het winnen Europa Cup 1 in 1970 en vervolgens de wereldbeker op 9 september, kwam Feyenoord een week later in de eerste ronde van de Europa Cup 1 als titelhouder niet verder dan 1-1 in eigen huis tegen het kleine UT Arad (inmiddels heet de club UTA Arad). Uit In Roemenië werd het twee weken later om 14.00 uur 's middags omdat de club geen lichtinstallatie had 0-0. Daardoor werd Feyenoord al in de eerste ronde uitgeschakeld. De spelers werden door de Roemeense staat uitgeroepen tot helden en er kwam een herdenksteen bij het stadion van de club met de namen van alle spelers.
Feyenoord Netwerk
Opbrengst van de revanchewedstrijd gaat volgens de berichten naar een fonds dat arme kinderen in de Roemeense stad helpt.
(Gepost door K)
De Roemeense club UTA Arad meldt dat het Feyenoord heeft gestrikt voor een vriendschappelijke wedstrijd op 22 juli. Feyenoord krijgt dan eindelijk de kans om 'revanche' te nemen voor de nederlaag in de Europa Cup 1 in 1970. Na het winnen Europa Cup 1 in 1970 en vervolgens de wereldbeker op 9 september, kwam Feyenoord een week later in de eerste ronde van de Europa Cup 1 als titelhouder niet verder dan 1-1 in eigen huis tegen het kleine UT Arad (inmiddels heet de club UTA Arad). Uit In Roemenië werd het twee weken later om 14.00 uur 's middags omdat de club geen lichtinstallatie had 0-0. Daardoor werd Feyenoord al in de eerste ronde uitgeschakeld. De spelers werden door de Roemeense staat uitgeroepen tot helden en er kwam een herdenksteen bij het stadion van de club met de namen van alle spelers.
Feyenoord Netwerk
Opbrengst van de revanchewedstrijd gaat volgens de berichten naar een fonds dat arme kinderen in de Roemeense stad helpt.
04-06-2007, 03:47 PM
scuzati de offtopic......dar tot am inteles:lol::lol::lol:de macar era in engleza!
04-06-2007, 04:03 PM
am vazut azi in Arad express ca bara nu stie nimic de acest meci si meciul cu feyenoord ii are ca si initiatorii pe cei de la primarie...deci daca stam sa analizam ceea ce au facut pt noi edilii nostrii....atunci ii clar.
eu zic sa mai asteptam sa ne formam si noi o echipa cat de cat pana sa ajungem sa jucam cu ei...eventual daca terminam de "renovat"stadionul...in 2008....parerea mea
eu zic sa mai asteptam sa ne formam si noi o echipa cat de cat pana sa ajungem sa jucam cu ei...eventual daca terminam de "renovat"stadionul...in 2008....parerea mea
04-06-2007, 06:10 PM
\RlOlBlI/ Wrote:De pe pagina suporterilor lui Feyenoord...(dar nu prea inteleg)
(Gepost door K)
Feyenoord Netwerk
am rezolvat cu traducerea:
Clubul romanesc UTA anunta ca a invitat Feyenord la un meci prietenesc pe data de 22 iulie., Feyenord va primi cu aceasta ocazie sansa de a-si lua revansa pentru invingerea de la Cupa Europeana din 1970. Desi In turneul pentru Cupa Europeana din 1970 Feyenord aparea ca si favorita, ulterior a pierdut acesta denumire dupa partida de pe 9 septembrie, respectiv dupa prima runda de dupa o saptamana in lupta pentru titlu, incheiata cu scorul de 1-1 impotriva micutei echipe UT Arad (in prezent se numeste clubul UTA Arad).. Meciul s-a disputat in Romania dupa 2 saptamani, la ora 14.00 dupa-amiaza, pt ca clubul nu avea instalatie de iluminat, s-a incheiat cu 0-0. In urma acestor rezultate Feyenoord a fost eliminata din prima runda. Jucatorii vor saluta orasul romanesc iar pe stadion va fi instalat un indicator cu numele jucatorilor.
Feyenoord Netwerk,
In urma meciului de revansa, fondurile obtinute vor fi donate unui fond de ajutorare a copiilor saraci din Romania,
04-06-2007, 06:42 PM
:)))ii bine ca avem acuma nocturna ...acuma intelegeti de ce am zis ca ar fi mai bun meciul dupa ce se termina toate lucrarile... :)))
04-06-2007, 07:39 PM
aia vin si gasesc stadionul la fel...mai bine n-ar face nimic decat sa ne facem de ras iara..macar de data asta avem echipament si nu tre sa ne dea ei..
04-06-2007, 07:58 PM
westfan Wrote:\RlOlBlI/ Wrote:De pe pagina suporterilor lui Feyenoord...(dar nu prea inteleg)
(Gepost door K)
Feyenoord Netwerk
am rezolvat cu traducerea:
Clubul romanesc UTA anunta ca a invitat Feyenord la un meci prietenesc pe data de 22 iulie., Feyenord va primi cu aceasta ocazie sansa de a-si lua revansa pentru invingerea de la Cupa Europeana din 1970. Desi In turneul pentru Cupa Europeana din 1970 Feyenord aparea ca si favorita, ulterior a pierdut acesta denumire dupa partida de pe 9 septembrie, respectiv dupa prima runda de dupa o saptamana in lupta pentru titlu, incheiata cu scorul de 1-1 impotriva micutei echipe UT Arad (in prezent se numeste clubul UTA Arad).. Meciul s-a disputat in Romania dupa 2 saptamani, la ora 14.00 dupa-amiaza, pt ca clubul nu avea instalatie de iluminat, s-a incheiat cu 0-0. In urma acestor rezultate Feyenoord a fost eliminata din prima runda. Jucatorii vor saluta orasul romanesc iar pe stadion va fi instalat un indicator cu numele jucatorilor.
Feyenoord Netwerk,
In urma meciului de revansa, fondurile obtinute vor fi donate unui fond de ajutorare a copiilor saraci din Romania,
sa nu spui ca stii si holandeja..........:lol:
04-06-2007, 08:35 PM
Lasati ca le spunem iar ca stadionul principal e in renovare...:o
Nu stiu daca ar trebui sa ne complicam cu un asemenea meci pe acest stadion. ( vorba lui Abstrakt, ne-am face de rusine). Eu cred ca mai bine am pastra acest meci amical pentru ceremonia de inaugurare a ipoteticului stadion nou...( sa le zicem ca e gata renovarea si ca a durat vreo 40 de ani :P)
Nu stiu daca ar trebui sa ne complicam cu un asemenea meci pe acest stadion. ( vorba lui Abstrakt, ne-am face de rusine). Eu cred ca mai bine am pastra acest meci amical pentru ceremonia de inaugurare a ipoteticului stadion nou...( sa le zicem ca e gata renovarea si ca a durat vreo 40 de ani :P)
04-06-2007, 08:46 PM
@westfan...ne traduci si ce scrie aici ( http://feyenoord.netwerk.to/nieuws/artik...p#reacties )
/6/2007 - (Nog) geen oefenwedstrijd tegen UTA Arad
(Gepost door K)
Feyenoord heeft vandaag tegen de fansite FR-fans.nl ontkent dat er een oefenwedstrijd is gepland op 22 juli tegen het Roemeense UTA Arad als revanche voor de verloren Europa Cup 1 wedstrijd, een week na het winnen van de wereldbeker in 1970. De Roemeense club had dat afgelopen week gemeld, zo kon Feyenoord Netwerk melden. Inmiddels meldt de Roemeense club ook dat de berichtgeving voorbarig is. Het is niet duidelijk of het alsnog tot een treffen zal komen.
am mai gasit ceva... http://www.fr-fans.nl/?p=lees&id=687
/6/2007 - (Nog) geen oefenwedstrijd tegen UTA Arad
(Gepost door K)
Feyenoord heeft vandaag tegen de fansite FR-fans.nl ontkent dat er een oefenwedstrijd is gepland op 22 juli tegen het Roemeense UTA Arad als revanche voor de verloren Europa Cup 1 wedstrijd, een week na het winnen van de wereldbeker in 1970. De Roemeense club had dat afgelopen week gemeld, zo kon Feyenoord Netwerk melden. Inmiddels meldt de Roemeense club ook dat de berichtgeving voorbarig is. Het is niet duidelijk of het alsnog tot een treffen zal komen.
am mai gasit ceva... http://www.fr-fans.nl/?p=lees&id=687
04-06-2007, 09:07 PM
am postat la ei pe forum cu userul Biker , nu am avut curaj cu Philips_SV:lol:
Par de treaba 8)
Un user stie un pic romaneste , prietena lui ii din Oradea :)
au facut si un topic unde vb de liga 1 :lol:http://fr4fr.multiforum.nl/viewtopic.php?t=349&mforum=fr4fr
Par de treaba 8)
Un user stie un pic romaneste , prietena lui ii din Oradea :)
au facut si un topic unde vb de liga 1 :lol:http://fr4fr.multiforum.nl/viewtopic.php?t=349&mforum=fr4fr
05-06-2007, 10:31 AM
aBsTraKt Wrote:aia vin si gasesc stadionul la fel...mai bine n-ar face nimic decat sa ne facem de ras iara..macar de data asta avem echipament si nu tre sa ne dea ei..
Asta e cea mai trista si dura postare pe care am citit-o vreodata. Crunt e ca exprima insusi realitatea din Aradul secolului 21.
Trist ca e adevarat... Chiar... Are rost sa facem sarbatori in mizerie?
05-06-2007, 02:50 PM
Inca nu stiu olandeza....:lol: o colega de a mea stie si acum o rog sa traduca si celalalt material. Nu tre sa ne fie rusine cu acest stadion fratilor pe aici au trecut 40 de ani de comunism si noi aradenii am platit pentru contructia stadionului movilor.....ca asa ne-a obligat sistemul ala tampit. Plus e o chestia faina si pentru ei sa joace pe acelasi stadion se intorc un pic in istorie putem exploata treaba asta in sens pozitiv. Dar pe de alata parte mi-e teama ca ne facem sperante prea mari....ar fi frumos totusi dar nu cred ca vom prinde acest amical.....:(
05-06-2007, 07:04 PM
Nu ne-a obligat nimeni sa trecem la comunism in '45, westfan! Bunicul meu spune ca atunci romanii erau intr-o proportie covarsitoare favorabili ideii de bolsevism si ca filmele realizate pe vremea aceea de Studioul Alexandru Sahia sunt relevante in acest sens (zeci, sute de mii de oameni il ovationau pe Petru Groza in fiece localitate a tarii!). Trebuie sa ne fie rusine, nu ca suntem romani, ci ca suntem delasatori si duplicitari, ca natie. Ma indoiesc ca olandezii au gena asta nenorocita. I'm sorry for the off-topic...
06-06-2007, 12:26 PM
Gata, terminati cu off-topicul...
09-06-2007, 11:30 AM
Adversar de top pentru UTA
Arad - În urmă cu puţine minute, Sandu Ion, unul dintre finanţatorii echipei fanion a Aradului, ne-a confirmat faptul că UTA va disputa un amical „de lux”, cu un adversar de top din Europa.
Partida ar urma să se dispute pe 21 sau 22 iulie, pe stadionul Municipal din Arad, în avanpremiera noului sezon de Liga I.
Un impresar apropiat clubului UTA este mandatat să discute cu câteva echipe de calibru din campionate puternice ale Europei. Oficialul UTA-ei ne-a înaintat şi o listă, care conţine trei nume: Feyenoord (campioana en-titre a Olandei), Celtic Glasgow (deţinătoarea titlului în Scoţia) şi KSV Roeselare (locul 11 în Belgia)., dar nu este exclusă apariţia unui alt nume.
Arad - În urmă cu puţine minute, Sandu Ion, unul dintre finanţatorii echipei fanion a Aradului, ne-a confirmat faptul că UTA va disputa un amical „de lux”, cu un adversar de top din Europa.
Partida ar urma să se dispute pe 21 sau 22 iulie, pe stadionul Municipal din Arad, în avanpremiera noului sezon de Liga I.
Un impresar apropiat clubului UTA este mandatat să discute cu câteva echipe de calibru din campionate puternice ale Europei. Oficialul UTA-ei ne-a înaintat şi o listă, care conţine trei nume: Feyenoord (campioana en-titre a Olandei), Celtic Glasgow (deţinătoarea titlului în Scoţia) şi KSV Roeselare (locul 11 în Belgia)., dar nu este exclusă apariţia unui alt nume.
09-06-2007, 11:37 AM
Eu as alege Feyenoord, ca sa reeditam acel meci din 1970.