25-07-2009, 07:03 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
25-07-2009, 08:02 PM
Merci monsenieur!
p.s. Aveti ceva personal cu Robi? Ca vad ca intreaba omul, si nu raspundeti decat cand mai intreb eu...
p.s. Aveti ceva personal cu Robi? Ca vad ca intreaba omul, si nu raspundeti decat cand mai intreb eu...
25-07-2009, 08:07 PM
25-07-2009, 11:08 PM
La MaKo este 0-1 la pauza,apoi repede s-a facut 0-2 .A redebutat Marne, a debutat Rivis.Nu am scorul final
25-07-2009, 11:30 PM
(25-07-2009 11:08 PM)Leret Wrote: [ -> ]La MaKo este 0-1 la pauza,apoi repede s-a facut 0-2 .A redebutat Marne, a debutat Rivis.Nu am scorul finaldomnu doctor mirne a redebutat joi cu ACU,iar scorul final a fost 3-1 (mutulescu)pentru Mako,un rezultat ingrijorator care trebuie sa dea mult de gandit.
Am jucat cu:mirne-bilia,pascariu,pocuca,yanchuk-rivis,apostol,galca,fritea-purece-leucuta.au mai jucat:chindris,polgar,draia,mutulescu,turcus.
26-07-2009, 01:58 AM
ujpest dosza este vicecampioana Ungariei...o echipa de divizia B la noi...daca Mako e in divizia B atunci probabil ca e de nivelul unei echipe judetene de la noi....iar UTA a luat bataie de la ei azi...hmmm...cum a zis si PSV chiar trebuie sa dea mult de gandit fiindca e grav daca ne-au batut astia ...
26-07-2009, 03:24 AM
Si eu sunt de parere ca mai trebuie lucrat la echipa. E vorba de o infrangere cu scorul de 3-1, nu e un gol diferenta, sa spui ca e un "accident". In fine, cine stie ce a vrut Mister sa testeze. Dar in orice caz, nu ma asteptam la un asemenea rezultat, chiar daca a fost un meci amical.
26-07-2009, 07:49 AM
Rezultatul asta trebuie sa ne ingrijoreze. Eu sunt de parere ca ne vom bate la retorgradare sezonul asta la ce rezultate avem in amicale.
26-07-2009, 11:56 AM
M-a cam dezamagit rezultatul asta dar poate asta este valoarea lotului nostru. Dupa cum am vazut echipa la Arad si dupa acest ultim rezultat am ajuns la concluzia ca suntem foarte slabi, cred ca va fi o problema sa ne mentinem in liga a II-a.
26-07-2009, 12:21 PM
asa e cand trebuie sa platesti greselile trecutului.ce jucatori puteam aduce noi cu ce-i aproape 300000 de mii de euro cu, care s-au platit datoriile la stat si bani la chirila????,asa va trebuii probabil anul asta sa ne multumim cu o raminere in liga a doua,oricum eu unul sunt dezamagit deoarece consider ca,chiar si in conditiile actuale se puteau gasi jucatori mai buni decat(bilia,jivan,fritea,nadaban,drida....)
26-07-2009, 05:23 PM
Hai sa gandim logic...daca rezervele lui Liberty de anul trecut sunt titulari la UTA ...si liberty era sa retrogradeze...oare ce valoare are lotul asta al UTEi...vai vai...oare putem fi optimisti?eu vreau sa fiu dar ar trebui sa ne bazam pe ceva...as vrea sa ma vad jucatori noi(dar BUNI) ca sa am motive de optimism si speranta...
26-07-2009, 07:32 PM
Sunt de acord cu crristi, lotul e subtire rau de tot si probabil ca momentan asta ne este valoarea.
ColoniaUTA
26-07-2009, 08:28 PM
Sa privim partea buna a lucrurilor--UTA inca traieste!!Si va trai !!
Depinde de cei din conducere ca sa o intareasca.Cred ca Popa va face treaba in campionat.Este in joc si blazonul lui .
Deci ..sperante de mai bine..!!
Depinde de cei din conducere ca sa o intareasca.Cred ca Popa va face treaba in campionat.Este in joc si blazonul lui .
Deci ..sperante de mai bine..!!
26-07-2009, 08:54 PM
Parerea mea e ca e mult prea tarziu acum pentru a ne gandi la promovare. Nu e vorba doar de lot si de buget, e vorba ca si din punct de vedere al infrastructurii si al organizarii clubului suntem departe de ce ar trebui sa fie un club de prima liga. Eu sunt unul din cei care cred ca pentru a ramane in Liga I dupa promovare, in anul in care tragi la ea trebuie sa ai organizare si echipa pentru acel nivel. Asadar eu as fi foarte multumit daca acest an l-am folosi pentru a ne aseza, a ne organiza, pentru a ne inchega o echipa buna. Sa speram ca vom vedea cat mai curand o strategie in sensul asta. Aici ma refer la o sursa de finantare clara si stabila, la o conducere si la o structura a clubului nu numai competenta si dedicata (asa cum este acum) ci si corespunzatoare numeric, la un centru de copii si juniori asezat si evident la o echipa al carei schelet sa fie format din elementele locale de perspectiva la care sa se adauge pe parcurs jucatori utili adusi din alta parte insa in urma unor monitorizari sistematice si atente. Daca vom face toate lucrurile astea de-a lungul sezonului care incepe ne vom alinia la startul urmatorului campionat ca o pretendenta serioasa si indreptatita la promovare.
27-07-2009, 03:56 PM
http://www.observator.info/sport-2/uta-p...saptamana-
Marţi, ora 18: FC Bihor - UTA Arad
Joi, oră nestabilită: UTA Arad - FC Ineu
Sâmbătă, ora 20:00: UTA Arad - Baja (Ungaria)
Marţi, ora 18: FC Bihor - UTA Arad
Joi, oră nestabilită: UTA Arad - FC Ineu
Sâmbătă, ora 20:00: UTA Arad - Baja (Ungaria)
28-07-2009, 09:41 PM
E 0-2 pt Bihor in min 55. VAi de noi!
28-07-2009, 10:19 PM
Final bihor -UTA 2-0,inca un meci pierdut dar vazand ce jucatori aducem,azi a fost randul lui paina ,a fost rezerva la ACU in sezonul trecut(daca si asta e o solutie pentru UTA) sa fie incercat,concluzia este ca,cu achizitii gen paina,bilia,flavius pavel chiar nu putem avea alte pretentii,nu inteleg cum popa se complace in aceasta situatie,e FOARTE CLAR ca nu putem pleca la drum cu aceasta tentativa de lot de jucatori,riscam sa ne facem de ras.
29-07-2009, 12:24 AM
slab, slab, slab...
Nicio perspectiva cu o echipa noua la fiecare saptamana. Sper sa ne salvam!
Nicio perspectiva cu o echipa noua la fiecare saptamana. Sper sa ne salvam!
30-07-2009, 01:53 PM
Popa: „Am vrut sa scot echipa de pe teren”
Dupa ACU, un alt adversar din amicale i-a luat tare pe cei de la UTA. Miercuri seara, bihorenii au avut intrari foarte dure, arbitrii fiind extrem de permisivi cu jucatorii echipei gazda. „Ne-au rupt pur si simplu. La primul gol, a fost si fault la Bilia si offside, dar arbitrii nu au vazut nimic. La un moment dat,m-am saturat si am vrut sa scot echipa de pe teren...”, ne-a marturisit Ionut Popa. Totusi, se pare ca „Mister” nu va ramane dator, el avertizandu-i inca de pe acuma pe oradeni ca vor avea parte de acelasi tratament in runda a doua a campionatului, la Arad.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Grija mare, in etapa a 2-a se joaca pe puncte iar la cat de circari sunt jucatorii romani nu m-as mira sa avem eliminati..
Dupa ACU, un alt adversar din amicale i-a luat tare pe cei de la UTA. Miercuri seara, bihorenii au avut intrari foarte dure, arbitrii fiind extrem de permisivi cu jucatorii echipei gazda. „Ne-au rupt pur si simplu. La primul gol, a fost si fault la Bilia si offside, dar arbitrii nu au vazut nimic. La un moment dat,m-am saturat si am vrut sa scot echipa de pe teren...”, ne-a marturisit Ionut Popa. Totusi, se pare ca „Mister” nu va ramane dator, el avertizandu-i inca de pe acuma pe oradeni ca vor avea parte de acelasi tratament in runda a doua a campionatului, la Arad.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Grija mare, in etapa a 2-a se joaca pe puncte iar la cat de circari sunt jucatorii romani nu m-as mira sa avem eliminati..
31-07-2009, 01:03 AM
UTA-FC Ineu:meci de verificare cu trei reprize distincte,in care s-au sudiat formule si sisteme de joc.Trecand peste nivelul adversarului,UTA s-a miscat bine comparativ cu celelalte meciuri de verificare,in care am ramas surprins de evolutia pozitiva a lui Rivis in mod special,dar si a altor componeti.scorul a fost 3-0
![[Image: utamako.th.gif]](http://img268.imageshack.us/img268/9416/utamako.th.gif)