micalaceanul Wrote:„Astept un raspuns din Ungaria. Este posibil sa legam o dubla cu Ferencvaros, primul meci in Ungaria miercuri sau joi, iar al doilea la Arad, sambata"
mergem la meci, da?
Normal ca mergem :).Numa sa ne anunte ora si pretul biletelor.Si vom prezenti :X.
Dudi_Rudi_UTA Wrote:Normal ca mergem :).Numa sa ne anunte ora si pretul biletelor.Si vom prezenti :X.
au ca pretu biletelor :)))
Vlad_SUR Wrote:Dudi_Rudi_UTA Wrote:Normal ca mergem :).Numa sa ne anunte ora si pretul biletelor.Si vom prezenti :X.
au ca pretu biletelor :)))
Oricum vin oricat ar fi biletul :)) dar am scris numa asa :P.
Sambata cu ACU?
http://www.sportarad.com
In cazul in care UTA nu isi concretizeaza niciuna din variantele externa, seara de sambata ar putea gazdui o confruntare cu cei de la ACU. "Noi am fost de acord cu un amical in nocturna pentru sambata", a spus Geta Onu, presedintele executiv al formatiei din Aradul Nou.
Mda...
Ar fi fain sa jucam cu ACU sau cum s-a zis cu Ferencvaros sau FC Bihor.
cred ca oricare varianta e buna dar parca mai realista mi se pare cea cu ACU!!!
cred ca cel mai important lucru e sa jucam , nu ar strica sa facem o dubla cu ACU una in nocturna una pe lumina !!!
http://www.aradon.ro/stiri/sport-uta/art...5-03543601
Danciar se ocupa de amicale la UTA ???? cine il baga in seama la un club cu pretentii cand el se prezinta in slapi si scuipand seminte pe jos cu coltul gurii ??? avem probleme din ce in ce mai serioase de imagine ,nici inainte nu stateam bine, dar acum.....
d-le redpunct_one in primul rind nu maninc seminte si in al doilea rind nu cred ca eu am jignit pe cineva pe acest forum!nu este prima data cind imi atribuiti cuvinte jignitoare si intotdeauna am ramas nepasator dar cred ca daca at-i cunoaste cum se lucreaza in club poate at-i inceta sa jigniti!da eu ma ocup de organizare la club si recunosc ca mai fac si eu greseli dar sa stit-ica stiu sa plec capul si sa recunosc cind gresesc!dar de aici pina a jigni e cale lunga!daca nu va convine de figura mea sau de felul cum ma imbrac e problema dumneavoastra iar daca credet-i ca sunt altii sau chiar dumneavoastra putet-i face altceva la uta va cedez cu placere locul !poate nu stiti dar am ramas la acest club tocmai pt ca vreau sa fac treaba si pt ca poate ca fata de dumneavoastra eu chiar simt ceva pt aceasta echipa chiar daca nu sunt aradean!va multumesc!
Nice este CFR Timisoara (cel mai probabil joi), Stuttgart este Drobeta Turnu Severin (sambata), iar Ferencvaros - ACU (duminica).
Domnule Danciar, se pare ca nu intelegeti mai nimic din ce vrem noi sa spunem. Raspundeti defensiv, ca si cum cineva v-ar vrea raul cu tot dinadinsul. Chiar nu puteti intelege ca ne-am saturat de amatorism ? Imi pare rau ca toate problemele vi se adreseaza dvs., dar sinteti singurul oficial care ne raspunde pe forum (eu unul apreciez treaba asta).
Nu mi se pare ca Redpunk_One v-a jignit. Doar a semnalat o stare de fapt.
Inca o data: ideea este ca vrem profesionism la club. Atit. Prea mult pentru unii.
in sfarsit cineva are curajul s-a ii raspunda barbateste acestui redpunct_one, despre care in multe randuri s-i eu am constatat ca jigneste membri acestui forum.
bravo domnule Danciar!!!
:smt043
of, cristi, cristi
nu est-i pe treaba ta!
am fost sa-mi iau abonament si a zis cineva ca astazi joaca uta de la 8 cu cfr timisoara.E adevarat?
Da, de la 8 vom juca in nocturna cu CFR Timisoara.
DE PE SITE OFICIAL :
Clubul UTA anunta perfectarea a trei meciuri amicale in aceasta saptamana dupa cum urmeaza:
Miercuri, 6 Aug. 2008, ora 20, UTA Arad - CFR Timisoara
Vineri, 8 Aug. 2008, ora 20, UTA Arad - Severnav Turnu Severin
Duminica, 10 Aug. 2008, ora 20, UTA Arad - ACU Arad
Toate meciurile se vor desfasura in nocturna pe stadionul Francisc Neumann, intrarea libera !
Merge cineva sau va fi gol stadionul?
Daca a mers lumea si la antrenamente, normal ca nu va fi gol stadionul.
o sa mearga lumea , sunt ferm convis de asta , si daca numai sa vada un meci in nocturna dar tot o sa mearga.plus de asta multi au concedii , vacanta , e cald ... conditii numa bune ptr un meci in nocturna , fie el si amical :icon_cheesygrin:
Indiferent cati vom fi deseara,ar trebui sa cream o atmosfera placuta zic eu!!!