18-02-2007, 12:53 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
18-02-2007, 12:55 PM
Foarte bine a facut, fotbalul nu-i joc de domnisoare. Sa le bage la toti frica`n piele:lol::lol::lol:
18-02-2007, 02:15 PM
razvanpsv Wrote:Ce schimbat ca si-a facut intrarea :lol: a trimis pe unu la spital si pe finalul reprizei nu ati observat ca toti resitenii il evitau?
da..si? nu-i bine? avem nevoie de jucatori ca el. sa-i mai vad eu pe alde radoi sau alexa cum o sa se descurce cu todea. asta pune piciorul, cotul, umarul, tot ce are si daca esti bou si te bagi....poate il transfera pe radoi la bologna, nu la echipa, la clinica.
18-02-2007, 02:43 PM
cred ca ar fi posibil ca in meciurile de acasa sa avem un cuplu de mijlocasi centrali mai ofensiv, gen todea (varga) - thiago, iar in deplasare sa incepem cu varga - todea. oricum, cei patru sunt de valori apropiate si cred ca vor apuca toti destule minute. si mai cred ca va conta nu numai valoarea individuala a fiecaruia ci si relatiile de joc dintre ei pentru ca sincronizarea e un aspect esential in jocul unui cuplu de mijloacasi centrali.
18-02-2007, 03:33 PM
ce se aude cu edson ?...l-am vazut schiopatand ..vor fi sanse sa joace cu steaua?..am vorbit cu cativa jucatori si toti sunt de acord ca e cel mai bun transfer al iernii....
18-02-2007, 04:28 PM
victorch Wrote:ce se aude cu edson ?...l-am vazut schiopatand ..vor fi sanse sa joace cu steaua?..am vorbit cu cativa jucatori si toti sunt de acord ca e cel mai bun transfer al iernii....
Edson (dupa spusele lui Lacatus) sigur va fi apt pana la jocul cu steaua, doar ca ieri a dorit sa-l menajeze.
18-02-2007, 05:27 PM
Pe el si pe Chirita, a dorit Laca sa-i menajeze. Este clar ca vor intra titulari, nu e prima data cand Lacatus apeleaza la strategia asta. Eu i-am vazut la antrenamente , si nu aveau nici pedracu`..................
18-02-2007, 05:33 PM
daca l ai vazut la antrenamente si poate forta e ok....eu l am vazut cand a iesit la finalul meciului cu resita si schiopata...cu edson in teren avem oricum o sansa in plus.....
18-02-2007, 06:02 PM
nu stiu pe cine ai vazut tu in meciul cu Resita, dar numai Edson Rolando nu era...................
18-02-2007, 11:26 PM
eu l am vazut iesind de pe teren in drum spre vestiare nu iesind din teren ca nu aveam cum sa l vad iesind de pe teren daca nu a jucat...
19-02-2007, 01:00 PM
Nu am postat nimic pana acum ca daca nu i-am vazut pe cei noi jucand(ma refer la strainii transferati) nu aveam cum sa am o parere a mea.Avem un lot superior fata de tur fara nici un dubiu,luat ca valoare individuala a jucatorilor,dar (parerea mea) dintre vechile probleme nu le-am rezolvat pe toate(nici acum nu avem niste scheme la lovituri si cornere,se rateaza tot intr-o veselie,-nu inteleg de ce se incapatineaza Laca cu danalache,e varza rau) ,in rest avem ca medie cei mai buni portari din liga aparare beton,de data asta si cu dubluri pe posturi (de valori apropiate-desi nu am postat lucruri bune despre Tudose trebuie sa recunosc ca de data asta a jucat cel putin satisfacator daca nu chiar bine- si cred ca vor juca cel putin pe dreapta perechea mai omogena fundas-mijlocas mie mi-a placut mai mult Balan-Hidisan desi Hidi mai face cate o greseala de fotbal judetean pe stanga nu sunt chiar atat de multe optiuni ca mijlocas (apropo mi s-a parut mie sau anca era singuru jucator de pe teren cu echipamentul impecabil de curat-o plati tat"su detergentu si vrea sa faca economie?)L.Todea desi nu a jucat rau se vede ca nu are inca destula experienta si e cam firav,in zona centrala o sa joace toti ca o sa apara accidentari ,suspendari(in cel mult 5 meciuri daca o sa joace Todea va fi suspendat )si depinde ce sistem or sa joace(sa nu uitam si de I.Stefan0,mi-a placut de Djokovici (cel putin la jocul aerian imbatabil )Tiago iese mult la pase incearca sa distribuie multe baloane utile atacantilor si e si tehnic,iar in atac ne ramane sa speram ca Edson (pe care nu l-am vazut inca cum joaca )e bun, ca o sa-l transfere pe Stoianovici ,ca Simion va da un randament mai bun ca atacant ca Apostu va da goluri nu va mai rata atat chiar daca va fi mai mult rezerva,dar daca Laca incepe titular tot cu danalache inseamna ca toti suntem prosti doar el e smecher
19-02-2007, 09:55 PM
le ai facut analizele la aproape toti.....si au iesit destul de bune....insa nu trebuie sa fi atat de categoric cu danalache si anca.........danalache poate prinde oricand o zi ca aceea cu clujul cand ne a adus 3 puncte sau mai recent in turneul antalyan cand a reusit o tripla cu rusii si daca l ai cunoaste ai vedea ca i un baiat cu bun simt si care vrea sa progreseze insa acolo in fata e cel mai greu si nu intotdeauna depinde de tine....
anca din pacate are din start un handicap ca i baiatul lui X ...cam cum avea razvan lucescu... insa sunt convins ca o sa faca meciuri peste asteptari si o sa inchida gura la multi totul e sa aiba mai multa incredere in el si sa reuseasca sa inscrie...
anca din pacate are din start un handicap ca i baiatul lui X ...cam cum avea razvan lucescu... insa sunt convins ca o sa faca meciuri peste asteptari si o sa inchida gura la multi totul e sa aiba mai multa incredere in el si sa reuseasca sa inscrie...
20-02-2007, 11:24 AM
Problema lui Anca nu e ca ii baiatul lui X. Problma lui Anca e fotbalul. Sa nu ma intelegeti gresit. Anca e un jucator OK. Dar fara plus. Nu are plus nici la tehnica, nici la viteza, nici la forta, nici la viziunea jocului. Altfel spus e un bun jucator de liga II. Si nici nu-i vad posibilitati de progres.
20-02-2007, 12:12 PM
victorch Wrote:le ai facut analizele la aproape toti.....si au iesit destul de bune....insa nu trebuie sa fi atat de categoric cu danalache si anca.........danalache poate prinde oricand o zi ca aceea cu clujul cand ne a adus 3 puncte sau mai recent in turneul antalyan cand a reusit o tripla cu rusii si daca l ai cunoaste ai vedea ca i un baiat cu bun simt si care vrea sa progreseze insa acolo in fata e cel mai greu si nu intotdeauna depinde de tine....Ai dreptate ca a facut un meci bun cu Clujul si nu ma refer doar ca a dat gol,afacut un meci bun in general dar doar cu un meci ...Ai dreptate si cu chestia ca e greu in fata portii dar din 2-3 metri nu prea e greu (din astea a ratat destule si Apostu) ce nu inteleg iar e de ce pierde majoritatea duelurilor aeriene si de ce nu e mai tare pe picioare,se cam impiedica de multe ori poate e el baiat serios,nu-l cunosc asa ca nu-mi dau cu parerea si apropo de sanse sa nu zici ca nu a avut destule in tur.Despre anca in schimb nu cred ca ai dreptate.L-am vazut si in divizia B si tot nu mi-a placut si nici nu are cum sa progreseze calitatile lui sunt limitate o singura calitate am vazut la el centreza bine,dar doar cu atat nu poti in liga 1
19-03-2007, 04:45 PM
Discutati aici despre toate amicalele, inclusiv de cel cu Debrecen care am auzit ca se va juca sambata.
Va previn sa nu mai incitati si nici sa o luati pe aratura, chiar daca multi vor fi foarte tentati sa le mai dea o lectie, nu cred ca este cazul sa se mai recurga la alte incidente in contextul in care noi am initiat acel protest si vrem sa atragem atentia ca nu toleram violenta gratuita.
Va previn sa nu mai incitati si nici sa o luati pe aratura, chiar daca multi vor fi foarte tentati sa le mai dea o lectie, nu cred ca este cazul sa se mai recurga la alte incidente in contextul in care noi am initiat acel protest si vrem sa atragem atentia ca nu toleram violenta gratuita.
20-03-2007, 10:12 PM
„Amical” cu Debrecen
Arad - UTA nu a stat prea mult pe gânduri şi a reuşit să lege un meci amical. Unul puternic, cu campioana Ungariei, Debrecen VSC.
Meciul va avea loc sâmbătă, pe stadionul UTA, începând cu ora 11.00. Va fi un bun prilej pentru Simion et comp. să se impună în faţa unei formaţii valoroase, după ce în urmă cu două luni meciul s-a terminat egal, 4-4, chiar în Ungaria.
http://www.aradon.ro
Arad - UTA nu a stat prea mult pe gânduri şi a reuşit să lege un meci amical. Unul puternic, cu campioana Ungariei, Debrecen VSC.
Meciul va avea loc sâmbătă, pe stadionul UTA, începând cu ora 11.00. Va fi un bun prilej pentru Simion et comp. să se impună în faţa unei formaţii valoroase, după ce în urmă cu două luni meciul s-a terminat egal, 4-4, chiar în Ungaria.
http://www.aradon.ro
20-03-2007, 10:13 PM
Joaca Simion cu Debrecenu`?Parca ii convocat la nationala...hmm ce ziaristi
21-03-2007, 02:11 PM
Unii s-au hazardat ca de obicei sa anunte lucruri neconfirmate! meciul cu debrecen nu se joaca!!! asta e confirmarea de la club...cel mai probabil se va juca un meci scoala intre ei dar mai mult nu.alt meci nu s-a perfectat si sansele sunt de 1% sa se perfecteze
22-03-2007, 11:05 AM
o parte din jucatori merg sa joace pentru Gloria la Umt
22-03-2007, 01:52 PM
Facem deplasarea in timisoara?8)