Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Meciuri amicale 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
meci tipic de pregatire,nu pre ai putut sa-ti formezi o parere clara.
in prima repriza...nimic interesant...nu am vazut o centrare buna..o deposedare(probabil si din cauza terenului ud)...un joc haotic...in repriza a doua s-au mai miscat un pic..dar mai mult dupa marcarea golului...am inteles...e un joc de pregatire...e un amical...dar ar fi fost cazul sa faca ceva pt ca mai e foarte putin si incepe returul...daca nu am fost capabili sa batem o echipa de liga a II-a (la scor) nu prea ne vedem bine la oradea,in meciul cu steaua...nu stiu dar parerea mea e ca inca stam prost in atac...este doar parerea mea!mai trebuie lucrat..dar nu stiu pana cand...totusi eu sper la o victorie la oradea...
Nu putem spune inca de atac nimika dupa acest meci ,mijlocasi nu au furnizat baloane ,nu am vazut un triungi de pase,un un doi ,nici verticalizari,mullte baloane bubuite prea mult pe bezi cu atit mai prost cu cit nu prea au centrat calumea suferim la capitolul idei de joc,prin urmare mai tra sa avem rabdare jucatorii luati individual sunt buni dar tra sae acomodeze.Sa speram ca in cel mai scurt timp se va suda echipa si ne va da satisfacti macar pe teren propriu sa ne bucuram de victori.

razvanpsv

C.Todea, L.Todea, Andrade si Hidisan sau miscat cel mai bine , meci de pregatire , putea fi si mai mare scorul sa si ratat , mai ales prin Apostu si Stojanovic. Dezamagirile au fost Varga, Anca, Danalache( cu toate ca a avut o bara) si Bruno nu ma impresionat doar centrarea la gol.
Fata de lotul de anul trecut se vede o imbogatire mare, in Atac ii problema dar avem sanse , totusi nu a jucat portughezul Rolando si sarbul asta, Stojanovic nu ii rau , Imi place ca ii de careu si stie sa fructifice ocazile , numa mai are de lucrat la pregatirea fizica , dar il lucreaza Laca , mai ales ca numa ieri a ajuns la Arad , sa miscat bine.
am rulat aproape toti jucatorii ceea ce e cel mai important(mai putin EDSON care ar fi iesit in evidenta si din pacate schioapata fiind sanse mici sa perforeze poarta stelei)
daca am avea putin curaj si bani stojanovici ar putea fi o solutie pentru atacul nostru ...se vede ca vrea si se poate integra repede in orice sistem de joc plus o tehnica buna si o dorinta de a ramane sub culorile UTAei
cel mai important lucru ramane insa ca am rulat intreg lotul si s a observat din partea tuturor ca exista dorinta de a reusi in fata unui adversar care a jucat peste asteptari.....
eu nu cred ca s-au miscat rau si in plus dupa multa vreme am vazut 3 pase consecutive fara gresala.Mergem la Oradea obtimisti sper sa batem steaua ptr ca nu a aratat in ultimul timp mai nimic.
sarbul Stojanovic este cu mult peste Danalache si dupa parerea mea are loc in 11 .....a jucat bine desi numai ieri a ajuns in Arad
al doilea remarcat de mine dintre straini este celalalt sarb Djokovic care este technic desi este foarte inalt(loveste bine cu capul).Dintre portughezi cel mai bun este Andrade iar brazilianul Tiago nu s-a miscat rau...
Lucian Todea are tot viitor in fatza si cred ca v-a fii un jucator mare!!!
Si eu cred ca Stojanovic are loc la UTA, s-a vazut ca are potential, chair daca a ajuns de ieri in Arad.

Teoretic, jucatorii din prima repriza ar fi titularii, iar cei din a 2 a rezervele. Au lipsit Chirita, Edson, Hora.Ne-am miscat binisor in primul sfert de ora, apoi am inceput sa jucam haotic, fara orizont. Nici in a 2 a repriza nu am jucat mai bine, insa au aparut ceva ocazii si golul pana la urma. Cred ca s-au remarcat al acest meci:Todea 2 (Lucian :d), Todea 1 (Cristi), Djokovici, Stojanovici, Tudose ( tupeu si siguranta in executii desi a pierdut o minge destul de periculoasa), Andrade ( sarjele din prima repriza).
Nu mi-au placut: Mihut, Rusu, Simao( nr 15).

A fost doar un meci de pregatire, insa jocul nu este atat de linistitor. Sper sa tina apararea in meciul cu Steaua, iar in atac...Doamne ajuta!

P.S. Ce gest a facut Tudor cand a iesit , catre Lacatus? Sau ce i-a zis? Mie din peluza sud mi s-a parut ca i-a batut obrazul...avand in vedere ca toti cei 3 portari au jucat cate 30 de minute nu stiu care a fost problema. In fine, poate am vazut eu gresit.
I 929 am fost la tribuna a 2 a . nu i-a aratat obrazul ci haina,sugerand ca merge sa se schimbe ca e ud
Sincer, mie mi-a placut cum a jucat Simao(Nr. 20). Are viteza dar si tehnica.
Din pacate nu am vazut un mijlocas ofensiv care sa deschida jocul. Thiago mi s-a parut cam firav.
Oricum sunt optimist in privinta meciului de la Oradea.

UTA forever !

Miki

Boban Stojanovic asta are o carte de vizita destul de buna (din cate scrie prin ziare), ramane sa mai si confirme... oricum, scoala de fotbal Crvena Zvezda a lansat jucatori extraordinari... dc nu ar si Boban unul dintre ei, care inca nu s-a afirmat... !?
eu unul vreau sa cred ca va fi un jucator bun (daca il ia "Fiara")
dupa un singur meci e cam greu sa-ti faci o parere despre lot dar totusi fac o incercare:
dintre tudor si hutan a iesit in evidenta... marne! dar e adevarat ca ceilalti doi n-au avut ce apara.
in spate, mihut mi s-a parut peste balan, balint e titular desi tudose nu s-a miscat deloc rau, pascovici poate fi o solutie cand lipseste chirtia iar vasiljevici ramane acelasi jucator serios pe care te poti baza. rusu... no comment!
la mijloc, todea e titular cert, varga se va lupta probabil pentru titularizare cu thiago dar nici djokovici nu de de neglijat. pe dreapta andrade si hidisan par de valori apropiate iar pe stanga va juca probabil simao desi mi-a placut foarte mult si lucian todea, un tanar de mare perspectiva. anca?... I don't think so...
in atac simion i-a luat fata lui apostu care se zbate, se zbate dar cam atat (uneori si prea multa dorinta strica) iar ca varf de careu, stojanovici, obosit si fara antrenament a aratat mai multe decat danalache. nu mi s-a parut un super jucator dar in conditiile in care alt atacant nu cred ca va mai veni... imi pare rau ca nu l-am putut vedea si pe edson.
ca stil de joc, am remarcat ca ne bazam in continuare pe mingi lungi, asta si pentru ca mijlocasii centrali nu prea au profil de constructie, o mica exceptie ar fi thiago care are glezna destul de fina. mi-a placut miscarea si determinarea din teren dar sper sa vad mai putina precipitare si mai multa luciditate in meciurile oficiale.
Intr-adevar a fost un joc de pregatire (desfasurat pe un teren destul de moale), dar mie personal nu mi-a placut, sau cel putin eu ma asteptam la mai mult, nu prea am vazut nu stiu ce relatii de joc mai ales in prima repriza jocul a curs greoi uneori la intamplare in repriza a doua parca ne-am mai redresat, in tribune lume putina atmosfera slabuta probabil datorita vremii mohorate.
Pana la urma fost un test util, dar la Oradea trebuie sa jucam altceva si sa ne intoarcem cu puncte!
Cred ca avem unul dintre cele mai echilibrate si mai complete loturi din Liga 1;pe Lacatus il asteapta un mare examen pe care, pentru binele UTA-ei, ar trebui sa-l treaca-alcatuirea unui prim 11 si omogenizarea echipei intr-un timp scurt.
Sunt de acord cu analiza lui edenbeast inafara observatiei legate de titularizarea sigura a lui Cristian Todea. Avem 4 mijlocasi centrali(Tiago, Djokovic, C. Todea si Varga) din care trebuie alesi 2 titulari. Daca se alege varianta 4-4-2 cu 2 mijlocasi la inchidere, vor avea sarcini foarte importande la constructie, mijlocasii laterali Andrade, Lucian Todea, Simion(desi nu agreez varianta) sau Hidisan. Pe Anca nu il amintesc pt ca nu are ce cauta in echipa. Desi tanarul Lucian Todea a dovedit ca are un mare talent, ii va fi greu sa faca saltul de 2 divizii. Cristian Todea mi se pare destul de lent si cred ca in varianta cu 2 inchizatori, vom bubui multe mingi.
Personal prefer un mijloc cu un singur inchizator format din Ramos(Djokovic), Varga, Lucian Todea si Andrade(Hidisan).
albrosu Wrote:Cred ca avem unul dintre cele mai echilibrate si mai complete loturi din Liga 1;pe Lacatus il asteapta un mare examen pe care, pentru binele UTA-ei, ar trebui sa-l treaca-alcatuirea unui prim 11 si omogenizarea echipei intr-un timp scurt.
Sunt de acord cu analiza lui edenbeast inafara observatiei legate de titularizarea sigura a lui Cristian Todea. Avem 4 mijlocasi centrali(Tiago, Djokovic, C. Todea si Varga) din care trebuie alesi 2 titulari. Daca se alege varianta 4-4-2 cu 2 mijlocasi la inchidere, vor avea sarcini foarte importande la constructie, mijlocasii laterali Andrade, Lucian Todea, Simion(desi nu agreez varianta) sau Hidisan. Pe Anca nu il amintesc pt ca nu are ce cauta in echipa. Desi tanarul Lucian Todea a dovedit ca are un mare talent, ii va fi greu sa faca saltul de 2 divizii. Cristian Todea mi se pare destul de lent si cred ca in varianta cu 2 inchizatori, vom bubui multe mingi.
Personal prefer un mijloc cu un singur inchizator format din Ramos(Djokovic), Varga, Lucian Todea si Andrade(Hidisan).
daca te uiti pe topicul cu transferari acelasi mijloc l-am dat si eu...si tot pe aceleasi considerente....
buna prima repriza..dar din pacate absolut toate actiunile noastre s`au derulat pe partea dreapta si se bazau pe tasnirile lui andrade si ne`au cam citit de la un moment dat...todea ca de obicei un dur :)) (cred ca el l`a trimis pe ala la spital)...rusu saracu a fost cam depasit..apostu a ratat din toate unghiurile...O sa avem o echipa frumusica cu un lot format din jcuatorii care au evoluat in cele 2 reprize de azi..
meci de pregatire , concluzia este ca lotul a crescut valoric si e dublat aproape post pe post, de lucrat la fazele fixe ce trebuei sa le executam, nici acum la loviturile de colt nu avem om in partea opusa loviturii pt.a recentra, cel mai mult ma impresionat tinarul Lucian Todea e BUN, de acum Lacatus trebuie sa arate ca are valoare ca si antrenor
am o parere diferita despre c. todea. chiar daca nu e foarte tehnic si nu prea ajuta la constructie eu il vad titular. mie mi se pare esential rolul sau la mijloc in formula actuala de joc a UTA-ei. insa doar lacatus va decide cine si cum va juca. cand un jucator desi faultat reuseste sa scoata din joc(definitiv) un adversar eu cred ca totusi cunoaste "meserie". poate e o parere subiectiva deoarece e jucatorul meu preferat al UTA-ei din ultimii 10 ani.

razvanpsv

Nu are cum sa fie titular tot timpul , va fi cel mai suspendat jucator din Liga 1 .
razvanpsv Wrote:Nu are cum sa fie titular tot timpul , va fi cel mai suspendat jucator din Liga 1 .
eu nu as fi asa sigur de titlul de cel mai suspendat din liga. ramane sa vedem cine are dreptate. :)). oricum mie mi-era frica ca s-a schimbat. nu s-a schimbat f. mult. e un todea maturizat. bafta cristi!
Reference URL's