Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Meciuri amicale 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
In Austria, „Batrana Doamna" este condusa dupa 25 de minute cu 1-0 de Steaua Rosie Belgrad. Campioana Serbiei a inscris dupa 10 minute, la capatul unei faze purtate pe partea stanga si finalizata cu o reluare din careu a unui atacant, nemarcat de fundasii aradeni. Adversarii sunt o „nuca tare" pentru „alb-rosii", care pana acum au pus in pericol poarta adversa doar cu suturi de la distanta. Cei care si-au incercat norocul, insa fara succes, au fost Edson, Cristi Todea, Florin Dan si Balan. Vom reveni cu amanunte.

sportarad.com
nu o sa fie un meci edificator pentru ca si sarbii o sa incerce multi jucatori noi si multi tineri de perspectiva din ograda lor......si ei au politica de a forma repede sperante si vinde cat mai repede si mult....totusi daca reusim sa jucam de la egal la egal cu ei si obtinem un rezultat bun atunci sunt si sperante mai mari..
Sarbii au o echipa bunicica,nu vad cum sa le facem fata,noi ,cind dam de un adversar care joaca, sintem in suferinta. E 0-1 la pauza,nu scorul conteaza,ci faptul ca nu dam gol,ca nu se cristalizeaza solutii pe posturile deficitare (fundas dreapta,fundas central,mijlocas de constructie)si ca singurul lucru,care se repeta este ca jucam cu 2 jucatori foarte inalti (Edson si Radovanovici),lucru care eu nu l-am prea vazut,la echipe care se respecta,poate doar prin liga 4 engleza(asta inseamna joc pe sus,bubuiala,hei-rup).In concluzie,construim putin,ca si anul trecut,luam gol usor,ca si anul trecut,dar sa mai asteptam. Oare cit va dura rabdarea ? Pentru mine e clar demult ca piedica echipei e antrenorul,dar cum multi nu sint de acord (in primul rand Dl Bara),tot ce pot sa faca e sa astept.
in Austria se joaca ca la hochei se schimba liniile la pauza........e adevarat ca lacatus nu poate gandi ca mourinho dar trebuie sa intervina si personalitatea jucatorilor...... multi vin cu un anumit bagaj tehnico tactic pe care trebuie doar sa l puna in valoare la noua echipa...
UTA - Steaua Rosie: 1-1, MIN. 70 (sportarad.com)

Mircea Ilie a marcat in al treilea amical consecutiv pentru UTA Arad si Steaua Rosie nu mai este in avantaj. Fostul atacant al Ceahlaului a impins balonul in poarta din 6 metri, dupa o centrare sutata trimisa de pe partea dreapta de Baltoi. Acesta din urma a mai avut o ocazie, trimitand cu capul sub bara, dar portarul sarbilor a retinut balonul. Marius Lacatus a mai facut cinci schimbari: au iesit Balan, Vasilejevic, Roszel, Edson si Radovanovic si au intrat Codreanu, Vasaie, Simao, M. Ilie si Baltoi. Asadar, dupa 70 de minute de joc, scorul este 1-1, golurile fiind reusite de M. Ilie, respectiv Milovanovic.
am impresia ca M. ILIE va fi unul dintre atacantii nostri titulari in noul sezon.
cel mai inbucurator lucru e ca avem practic 2 echipe si avem de unde alege...ideal ar fi ca  lacatus sa stie  sa aleaga si sa aiba inspiratia sa formeze cel  mai bun 11 de start  pt meciul cu  vasluiul.....aceste amicaluri  trebuie sa l edifice asupra potentialului  fiecaruia si forma  in care  se afla.....sa speram ca a invatat ceva din campionatul trecut
Si totusi i-am batut sau nu pe sarbi?
egal cu crvena zvezda nu i rau.....
nu i-am batut. 1:1
poate cunoaste cineva jucatorii Crvenei si ne poate spune daca au folosit jucatori din primul 11 sau au rulat rezerve si tineret.as paria pe a doua varianta...
Batrana Doamna" a fost egala campioanei Serbiei in amicalul disputat in aceasta seara in Austria. Steaua Rosie Belgrad a inceput mai bine meciul si a trecut in avantaj prin Milovanovic, dar, treptat, aradenii si-au revenit si dupa ce au irosit cateva ocazii au obtinut o egalare meritata. Cel care a inscris a fost Mircea Ilie (min. 67), dupa un sut-centrare al lui Baltoi.

Va reamintim ca Marius Lacatus a folosit urmatoarea formatie: D. Tudor - Balan (Codreanu), Chirita, Buican (Miu), Vasiljevic (Vasaie) - Fl. Dan (Hora), C. Todea (Bumbac), Varga, Roszel (Simao) - Radovanovic (Baltoi), Edson (M. Ilie).

La meci au asistat si aproximativ 300 de suporteri ai „alb-rosiilor", care au facut o atmosfera extraordinara. Maine, UTA Arad infrunta pe Lech Poznan, iar marti, cel mai probabil pe Admira Wacker.
felicitari suporterilor prezenti la meci!!!
Daca au fost 300 e o cifra mare,chiar foarte mare pt un meci amical.Se vede cat de iubita e UTA si afara ca banuiesc ca din Arad nu au fost.Bravo lor!!!
"La meci au asistat si aproximativ 300 de suporteri ai „alb-rosiilor", care au facut o atmosfera extraordinara."
http://www.sportarad.ro

Felicitari celor prezenti si asteptam niste poze de la meci. Din 300 de oameni sper ca cel putin unu sa fi adus un aparat foto cu el! :-))

Forzza UTA!!!
Pina la urma 1-1.la schimbarile facute se pare ca echipa a fost mult mai mobila.Bine ca ,ca dupa intrarea lui Miu n-am mai luat gol,ca Ilie da gol des,iar Baltoi se lupta si el.Pare dificil de spus cum va arata primul 11.
ce i interesant.... ca echipa se mobilizeaza mai bine impotriva unor adversari cu nume........pentru ca nu pot sa cred ca crvena zvezda e pe acelasi nivel cu salonta.....
Mi se pare un rezultat bun,1-1,cu o echipa de valoarea Stelei Rosie Belgrad!Vad ca Mircea Ilie da goluri,poate se v-a impune ca titular!Sper sa jucam bine si in campionat,nu numai in amicale!
Amical in septembrie cu Sturm Graz
DuminicÃ, 15 Iulie 2007

Nicolae Bara a avut un invitat special la partida amicala dintre UTA Arad si Steaua Rosie Belgrad. Presedintele „textilistilor" l-a avut alaturi pe inginerul Hans Rinner, omologul sau de la Sturm Graz, cu care a si fixat termenii unei viitoare colaborari. „Am discutat si vom avea actiuni comune pe linie de tineret, turnee de pregatire, cantonamente, partide amicale. Chiar in perioada in care se vor intrerupe toate campionatele in Europa datorita meciurilor echipelor nationale, in proportie de 99% o sa disputam primul meci amical cu Sturm Graz." - ne-a declarat presedintele Nicolae Bara. Cel mai probabil, „Batrana Doamna" va da piept cu echipa austriaca de prima liga pe 8 sau 9 septembrie.

http://www.sportarad.com

Apreciez aceasta colaborare cu un nume in europa vom stii ca ne putem baza pe cineva cand vrem un amical,cand e vorba de un cantonament sau cand e vb de un turneu pentru copii si juniori.

cristi_

raptor Wrote:"La meci au asistat si aproximativ 300 de suporteri ai „alb-rosiilor", care au facut o atmosfera extraordinara."
http://www.sportarad.ro

Felicitari celor prezenti si asteptam niste poze de la meci. Din 300 de oameni sper ca cel putin unu sa fi adus un aparat foto cu el! :-))

Forzza UTA!!!

probabil se referea la sarbi...
Nu am vazut meciul, deci nu pot sa zic cum am jucat, nu stiu ce echipa a folosit Steaua Rosie, deci nu pot sa spun daca e un scor bun sau foarte bun (rau sigur nu e).
Ce m-a ingrijorat insa a fost formula de start. Si asta pentru ca ma gandesc ca fiind vorba de poate cel mai important meci de pregatire, Lacatus a folosit o echipa vazuta de el ca si standard.
Si Lacatus a trimis pe teren o echipa:
- cu 2 inchizatori
- fara Hora
- cu Dan mijlocas dreapta

Ei bine, asta e o formula cacacioasa. Si care nu are sanse de succes. E o formula de tipul "hai sa ne aparam si poate aia inalti de acolo din fata baga un gol". Eu n-am chef de asa un joc. Mai ales ca nu, nu stim sa ne aparam.
Reference URL's