Aici puteti discuta despre concursuri.
Aici si despre eventuale obiectii sau reclamatii.
Asta ca topicurile depre concursuri si propuneri sa raman stric la subiect.
AlbRosuUTA Wrote:e aiurea asa .... trebuia la concursul asta sa dam raspunsurile pe PM .....
Si atunci cum vedea lumea daca e corect cine a castigat? Poti pune pe oricine castigator, asa.
pai si asa cum vezi ? ca zice unu nuj cati si mai adauga altu nujn cati .... pai na eu tind sa cred ca sunteti corecti ....si cred ca asa tind si alti membrii al acestui forum.sper sa nu ma insel
AlbRosuUTA intr`un fel ai dreptate...dar ceea ce nu sti tu este ca foarte putini au si nimerit ce au scris acolo :)) te poti lua dupa oricare care a gresit si nu ajungi niciunde...
Si asta e adevarat. La asta nu m-am gandit. :smile:
Unul greseste intr-o parte altul in alta s.a.m.d.
Iar despre sinceritate nu-i vorba, il cunosc personal pe Calin si e un baiat super care nu ar face asa ceva.
Eu ma refeream mai mult la evitarea aparitiei de suspiciuni din partea unora.
Treba e foarte simpla. Si eu cand mi-a propus REDnex aceasta proba mi-am pus aceleasi intrebari si am incercat sa gasesc o modalitate pentru a evita astfel de nelamuriri...din pacate atat ma dus mintea si nu am reusit sa gasesc solutia potrivita pentru tota lumea.
Era in calcul si varianta cu PM, dar acolo puteam fi acuzat foarte usor si chiar si pe buna dreptate de incorectitudine.
In concluzie am ramas la prima varianta in ideea ca asa cum eu sustin ca sunt corect in ceea ce fac, iar voi trebuie sa ma luati ca atare pana la proba contrarie, tot asa si eu va privesc pe voi ca pe niste oameni corecti care participa la acest concurs din placere si pentru a-si testa cunostintele despre UTA.
In orice caz, vorba lu' AbStRaKt, daca ai de gand sa copiezi pe carev ai sanse mari sa coiezi greselile care pana cum sunt destule....
ANUNT!
Datorita lipsei de imaginatie care imi da tarcoale in ultimle zile si din cauza numarului mic de participanti la cea mai frumoasa proba de pana cum, etapa a 3-a a concursului FAN UTA se prelungeste pana Joi.
intre timp astep propuneri pentru probe noi, astept mai multi participanti, astept mai mult entuziasm si mai putina monotonie (pe forum in general), astept....
Multumesc pentru intelegere!
Am pus pozele in asa fel, incat nici un coleg( cu cei din poze ) de-al lor sa nu-i recunoasca pe toti. La sfarsitul concursului, voi afisa pozele originale care cuprind, data nasterii, numele, echipele la care au mai jucat si meseria invatata in scoala, a fiecarui fotbalist aparut in concurs. O sa va cruciti, cand o sa vedeti ca, fotbalisti celebrii si , actuali membri ai staff-ului UTA-ei nici nu au fost pomeniti.......................
Eu am incercat sa fac un concurs care are si un scop educativ (istoric), pe langa cel comercial. Dar daca incepeti cu treburi din astea:(..... Au venit Calin si Pintea la mine ( comisie de elaborare ) , apoi am scanat si am editat pe poze cateva ore, ca sa vad acum ca sunt discutii. Stati linistiti, totul e sub control:P
poate concursul trebuia sa se numeasca : "Cu masca, Fara masca":smile:
pentru a evita discutiile cu desemnarea cistigatorului cind e cazul de vot, propun sa se infinteze un juriu format din calincrt (initiatorul concursului)+ ultimi 2 citigatori de la concursurile precedente astfel s-ar forma o "troica" ce ar avea de fiecare data un mebrul nou, asta e propunerea mea.
Nu stiu daca sunt in masura sa imi expun opinia ..dar ce propune UlTrA..mi se pare o idee buna si corecta.
Nup.eu propun sa facem si noi un site liga suporterilor ! cu pronosticuri clasamente la useri punctaj pe pronosticuri
concursurile tre sa aiba legatura cu uta..si sa nu fie gen: ce jucator a dat nush cate goluri acu 30 de ani? unde cauti si gasesti raspunsu pe net..cele mai faine is sa povestesti tu ceva legat de uta...sau cea mai reusita cronica a unui meci sau ceva de genu...
stiu ca ideea nu e tocmai originala dar..
PROPUNERE PENTRU ETAPA URMATOARE...LUATI O POZA CU UTA SAU UN FANION SAU UN FULAR...SI POZATI-VA IN CELE MAI "INEDITE" LOCURI CU EA. Fiecare utilizator are dreptu sa puna o singura poza...la final vedem cea mai tare poza si se va desemna castigatoru.
p.s. nu asta e etapa urmatoare..e doar o propunere pt calin ..daca se aproba atunci va fi....cu reguli in plus sau minus
Propunerea mea care i-am spus-o deja la Calin este cei ce vor sa participe la concurs sa compuna o poezie originala despre UTA
Poate asa se va naste si un nou cantec pentru galerie ...cine stie ...
Bune ambele propuneri. Caline ar trebui sa ti cont de ele.
chia am sa tin cont de ambele propuneri pentru ca sunt interesante.
Prima (cea de saptamana asta) va fi cea cu versurile, iar pentru sapatamana viitoare puteti sa pregatiti pozele.
Luna... saptamana viitoare ai sanse mari sa castigi cu niste poze inedite:eek::eek:
@calincrt, nu cred ca ai inteles bine ideea :lol:...sau ma rog..poate eu nu :?,dar eu cred ca pozele trebuiesc sa fie facute in locuri inedite (adica de exemplu la munte,in alt oras,in alta tara...ceva de genu)..pt ca poze din alea la care te gandeai tu se pot face imediat si unele pot fi facute si in bataie de joc si nu vreau sa dau exemplu :smile:
Am glumit draga Luna, stai linistita...oricum ai avea cele mai multe voturi in cazul in care ai pune genul de poze la care ma gandesc eu...
calincrt Wrote:Am glumit draga Luna, stai linistita...oricum ai avea cele mai multe voturi in cazul in care ai pune genul de poze la care ma gandesc eu...
:lol::lol::o:o:smile:
Calin la aia cu pozele pot participa si eu ?:P sau tre sa astept sa trwca etapele de suspendare ?;) :P
luna is inedite si alea..daca au ceva cu uta...:)) ce munte? ce oras? in pizzeria poli, in timp ce te tii cu o mana de marginea blocului, pe sina de tramvai cu tramvaiu aproape..la asa ceva ma gandeam.
P.S. Site`ul uta-aad.ro nu va dezpagubi pe nimeni in nici un fel si nici nu ofera asigurari medicale