Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stranierii UTA-ei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Comentarii, opinii, sugestii despre fostii, actualii si posibilii viitori stranieri ai UTA-ei...
cred ca portughezii sunt meseriasi mai ales Andrade. brazilianul nu este de pimul 11 dar oricum cred ca este mai bun decat oncica. Despre Djokovici am auzit ca este un fundas central sau mijlocasi la inchidere foarte inalt si masiv care poate ajuta echipa.
L-au ratat pe Njock...il luara oltenii,ceea ce nu e bine deloc!!
Njock este un jucator bun cu un fizic impresionant, dar nu este de neinlocuit. daca el a ales craiova sa fie sanatos acolo.
Cind o sa intre si Andrade asta odata ?

razvanpsv

ii accidentat
Cum vi se pare Stojanovic asta?? Credeti ca dupa ce isi revine din punct de vedere fizic va fi mai util echipei? Pana acum in minutele in care a jucat, nu a iesit cu nimic in evidenta...

razvanpsv

Andrade , Edson si Stojanovici - cele mai reusite transferuri
Poti sa-ti si argumentezi afirmatia razvanpsv?
cred ca ieri toata lumea a vazut ca Edson a facut un meci destul bun, dar poate si mai mult. Andrade a jucat bine in amicalul cu resita, dar in rest nu stiu numic despre el. Stojanovici nu e pregatit fizic deloc, cred ca de aceea sta pe banca si joaca numai 35-40 de minute, dar cand se va pune la punct cu pregatirea fizica va fi atacantul, care da gol dupa gol
i-am gasit pe Hi5 pe Diogo si pe Bruno Simao :lol::lol:

Bruno : http://www.hi5.com/friend/profile/displa...d=14365140
Diogo : http://www.hi5.com/friend/profile/displa...id=2954062

ps : pt id-uri contactati-ma pe privat :lol:

Miki

off-topic: Tas bem???Va levanta la..Grande estreia na liga romena UTA - ce inseamna asta ? :P
...tot c conteaza e sa facem puncte...si sa ii rupem p timisoreni...

The_Kid's edit: ti-am explicat si pe privat ca trebuie sa respecti regulile acestui forum. Nu mai posta off-topic, nu mai folosi un limbaj specific mircului, posteaza doar cand ai ceva de spus si nu te baga aiurea in seama.
Am sa iti las acest mesaj pt a putea vedea avertismentul (primul si ultimul de altfel inaintea unui ban pe 3 luni).
Dupa cite vad prin presa, vine si Dino Eze.
Ce-o sa faca, o sa se incalzeasca pe margine tot returul ?:lol:
UTA
Vin nevestele!
Cu gindul ca jucatorii sai trebuie sa dea ce au mai bun pe teren, Marius Lacatus intentioneaza sa le asigure cele mai bune conditii. Primii vizati sint stranierii veniti in aceasta iarna, care nu s-au adaptat la stilul de viata din Romania. Astfel, antrenorul a gasit si solutia: familiile acestora se vor muta la Arad. Edson, Simao, Andrade si Thiago vor avea, in curind, linga ei sotiile si copiii.
Au trecut doua etape din acest an si Marius Lacatus vrea ca echipa pe care o pregateste sa dea cit mai multe rezultate bune. Astfel, tehnicianul si-a dat seama de ce poate fiecare jucator nou-venit in lot, dar si ce ii impiedica pe unii dintre acestia sa evolueze cit mai bine. Dupa ce a analizat totul, antrenorul a ajuns la o concluzie clara: stranierii au probleme de adaptare si trebuie ajutati.

"Toti au calitati, altfel nu ar fi aici. Trebuie insa intelesi, deoarece le este greu. Au venit intr-o tara complet noua, intr-o alta cultura, sint cam pierduti. Abia au inceput sa cunoasca orasul, oamenii, locurile, inca n-au apucat sa se acomodeze, mai au nevoie de timp. Sint convins ca dupa ce vor depasi problemele de adaptare, vor fi alti jucatori", a declarat Marius Lacatus.

Si, pentru a usura viata acestora, antrenorul a propus conducerii clubului sa aduca in tara familiile jucatorilor. Astfel, Edson, Simao, Andrade si Thiago, toti casatorit i, vor locui in curind cu sotiile. Simao are un copil, sotiile lui Thiago si Andrade se pregatesc sa nasca, iar Edson e cel mai tare, avind trei copii la 24 de ani neimpliniti.

Prima va sosi la Arad sotia brazilianului Thiago, care a plecat deja din Rio de Janeiro, iar in cursul saptaminii viitoare vor ajunge si nevestele celorlalti.

.......

Autor: Simona Danciu
Publicat pe http://www.spt.ro Miercuri, 7 Martie 2007, aparut in ziarul Sport Total Numarul 543.
RedAndWhite Wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Edson_Rolando_Silva_Sousa

Mie sincer mi-a placut foarte mult de Edson in meciul de Sambata... chiar daca nu a dat gol....

http://en.wikipedia.org/wiki/UT_Arad
Stojanovic - „masina" si in ochii „Fiarei"      
Vineri, 09 Martie 2007  
Intr-o perioada in care ofensiva UTA-ei este in criza, Marius Lacatus admite ca sarbul Stojanovic arata la antrenamente o eficienta mai mare decat ceilalti atacanti. „Boban are un simt al portii foarte dezvoltat, dar, din pacate si el are nevoie de timp pentru acomodare. Apoi, pe langa faptul nu este foarte bine pus la punct cu pregatirea fizica, jucatorul nici nu cred ca prea intelege ce-i cer eu. Spre exemplu, cu FC Arges i-am spus sa incerce sa se plaseze mai mult pe centrul atacului, iar el a venit deseori pe partile laterale sa primeasca mingea. Cred ca pauza in campionat prilejuita de meciurile nationalei ii va prinde numai bine sarbului." - a spus „principalul" aradenilor. Va reamintim ca atunci cand a anuntat ca va mai aduce un „varf" la UTA, presedintele Nicolae Bara l-a comparat pe Boban Stojanovic cu o „masina de goluri", atribut cu care si „Fiara" incepe sa fie de acord.

De cealalta parte, Lacatus spune ca nu simte ca i-a dat prea multe sanse lui Cristian Danalache, un atacant enervant prin ineficienta sa. „Cristi a evoluat pentru noi multe minute in meciurile de pregatire din aceasta iarna si a cam dus greul in atac. Sambata, cu Argesul, poate Danalache a fost si o victima a tacticii impuse de mine in conditiile stiute: teren greu si un adversar ce s-a aparat cu tot efectivul." - a precizat tehnicianul „textilistilor".

spotarad.com

cum sa se acomodeze Stojanovic daca nu e pus in teren decat in ultimele minute din meci...inteleg ca la pregatirea fizica mai are de lucrat..dar totusi...fata de danalache...
...acest danalache..victima :lol: de sambata...ok...am inteles..victima cu argesul..dar in rest?! tot victima e de cand a inceput campionatul,nu? Nu am nimic cu el,nu vreau sa "dau" in el dar nu a aratat nimic!(poate doar in amicale si in meciurile de pragetire insa in cele oficiale...no comment)

Miki

Probleme familiale pentru Simao
Luni, 19 Martie 2007
Chiar daca sotia si fetitele i-au sosit in Romania inca de saptamana trecuta, Bruno Simao s-a intors in patrie in cele doua zile libere primite de toata echipa din partea lui Marius Lacatus. „Am inteles ca are ceva probleme in familie. Bunicul sau este pe moarte." - a precizat Marcel Coras, directorul sportiv al UTA-ei. Asa stand lucrurile, este posibil ca jucatorul meciului in partida cu Dinamo sa fie invoit o zi sau doua.

In schimb, Rolando Edson isi va petrece zilele libere la Arad, chiar alaturi de sotia, care este asteptata sa ajunga in orasul nostru astazi sau maine. Atacantul de 24 de ani este un familist convins, el enervandu-l putin pe Marius Lacatus cand si-a cerut permisiunea sa mai intarzie o zi in Antalya, dupa ce oricum primise trei zile de vacanta in plus fata de colegii sai.

sportarad.ro
Stojanovic si Simao incep sa confirme...doua transferuri reusite. Sper ca si o parte (daca nu toti) din ceilalti straini sa-i urmeze !
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's