Eu nu prea inteleg ce e cu Coll asta. E vreun refugiat, a cerut aici azil politic de nu mai pleaca? Sau clubul se comporta aiurea fata de el. Mi se pare foarte ciudat sa stea aici atata vreme mai ales ca posibilitatile UTA-ei de a-l plati sunt limitate drastic. Oare si-a gasit ceva gagica, s-a angajat pe undeva "in productie"? Daca totusi se greseste fata de el si ne-ar putea ajuta?
I 929, ce ai cu el? L-ai vazut jucand? Eu nu inteleg de ce nu joaca baiatul asta. E 2-3 clase peste Nabadan...
Se pare ca si-a facut bagajele.
Pacat, mie chiar mi-a placut cum juca tipul. Din ce motiv pleaca?
Pai din moment ce e de vreo 4 luni aici si n-a reusit sa convinga, cred ca e normal sa plece. In plus, se pare ca Nagy il vrea pe atacantul brazilian aflat in probe asa ca nu mai era cazul sa ocupe un loc de extracomunitar cu un jucator pe care nu-l place. Nu-mi dau cu parerea despre Coll pentru ca eu nu l-am vazut jucand.
Nu l-am vazut nici eu jucand, dar daca de 4 luni nu i-au facut contract, chiar ma intreb ce mai cauta in Arad. Poate Roly se inseala in privinta lui, dar nah, sa dam credit antrenorului.
La un momentdat era vorba ca sunt ceva probleme cu viza/carteaverde/etcnustiuexact. De aia intrebam, poate stiati voi mai bine. Nu cred ca din considerente tehnico-tactice sau de locuri de extracomunitari ar fi vorba. Sper adica... totusi, si despre Roly am o parere foarte buna.
p.s. nu e obsesie pt mine jucatorul asta :) Doar ca mie mi se pare ca prea usor renuntam la el.