Hai sa vedem care ar fi optiunile suporterilor pentru un dialog cu jucatorii
samuel Wrote:Hai sa vedem care ar fi optiunile suporterilor pentru un dialog cu jucatorii
cu absolut toti,poate pe rand ,poate sa-si deschida cate un topic(ca au vreme)...ar fi super interesant ...ar fi si ptr ei f bine ca i-am intelege mai bine cand au un joc mai prost sau cand au probleme....iar noi ,suporterii ,am fi mai aproape de ei...ar fi o unitate mai mare...am fi o mare FAMILIE...familia UTA....
Eu acum as vb cu Hutan ,dar ceea ce a zis crristi ar fi mai bine.Deacord cu el!
Mai bine vorbim cu Lacatus decat cu jucatorii!
Eu as fii de parere ca ar trebui sa discutam cu noii veniti sa vedem cum gandesc si cu ce ganduri au venit la Arad.ar fii o varianta nu?
Eu zic sa vorbim cu toti. Evident, asta daca vor si ei si daca le da voie clubul. Pana la urma, toti sunt ai nostri...
ar fi frumos sa intre toti, dar cel mai mult mi-as dori sa vorbesc cu lacatus...
Eu as vrea sa vorbesc cu Danalache....:))
eu nu vreau sa vorbesc cu nimeni. totusi pentru "fani" poate ar trebui organizate discutii periodice cu capitanul echipei.
eu as vorbi cu Todea dupa fiecare meci....sa vad pe cine a achitat in meci si ce discutii a purtat cu adversarul :lol:
Io as vrea sa vorbim si cu fostii utisti .Asa am putea sa aflam multe istorii din trecut.Ar fi de bun augur pentru cei care vor venii dupa voi.
am votat Cristi Todea 8)
unul dintre preferatii mei! sper sa se ridice la nivelul asteptarilor! suntem alaturi de tine :x
Simao unde e? :P
cu Hutan :)
Eu l-as intreba pe Tudor:O fo', au ba?:?
HAIDE UTA!!!
mi-as dori foarte foarte mult sa vorbesc cu Simion,dar repede pina nu ma calmez!
cu DANALACHE...neaparat si cat mai repede. poate il ajutam sa isi revina...
de acord
Poarta numarul meu preferat pe tricou si nu accept sa joace in halul ala.
ok,de acord,dar sa-l incurajam nu sa-l terminam de tot
Cica azi a dat gol pentru Gloria la timisoara. Sa fie oare golul descatusarii?:?